Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen

Boeing 737 simulator

Introductie

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om aan het stuur te zitten van een Boeing 737? Zelf aanvoelen hoe het is om een 65 ton zwaar vliegtuig te besturen? Stap dan eens in deze full-motion simulator. De cockpit is niet alleen een exacte kopie, alle knopjes en instrumenten werken zoals in het echt. En de cockpit beweegt ook nog eens echt mee. Het is niet voor niks dat de echte piloten hier ook op getrained worden. Wil jij het ook eens proberen?

Wat ga je doen?

Theorie

Na ontvangst bij de vliegschool krijg je allereerst een uitgebreide briefing: waar dienen alle knopjes, lampjes, toeters en bellen voor? Je wordt aan de hand genomen door de piloot, die je desgewenst natuurlijk het hemd van het lijf kan vragen over het vliegen.

Praktijk

Daarna stap je in de simulator om vanaf of naar een veld naar keuze te vliegen. Misschien wil je nog een technische storing simuleren? Alles kan. Normaal gesproken wordt deze simulator gebruikt voor het trainen van de piloten die je veilig naar je vakantie of werkbestemmingen brengen.

Na afloop

Nadat je "geland" bent staat er een drankje voor je klaar en geniet je van het uitzicht over de landingsbaan van Lelystad Airport.

Specificaties
Instructeur
Leerling
Passagier
Hele jaar
Alleen in deze periode kan er gevlogen worden. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Nee
Geeft aan of deze belevenis ook in de avonduren beschikbaar is
8 - 99 jaar
Er is geen minimumleeftijd, maar het is wel leuker als je over het dashboard kunt kijken. Ook is er geen maximumleeftijd, je bent nooit te oud om te vliegen.
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
20 minuten€ 139
30 minuten€ 159
45 minuten€ 179
60 minuten€ 199
90 minuten€ 289
120 minuten€ 399
Opmerkingen
  • Er wordt gevlogen van 10:00 tot 18:00
  • Er kunnen maximaal 2 personen extra mee de simulator in tegen een kleine meerprijs
  • Foto- en filmopnames zijn toegestaan. Let wel op dat de simulator kantelt en draait, waardoor je videoapparatuur onverwacht kan gaan schuiven. Schade die hierdoor ontstaat is voor eigen risico
  • Alle reserveringen zijn ook meteen boekingen. De simulator is uiteraard niet weersgevoelig. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken tijd komt de cadeaubon te vervallen
  • Voor vliegen in het weekend en op feestdagen geldt een toeslag van € 12,50