Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over ons

De oprichtster van Vliegles.nl is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

Naast haar werk als oprichtster en eigenaar van een online betaalinstelling begon ze in 2008 met haar vliegopleiding. In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Vlieglessen

Als piloot komt Eveline bij veel vliegscholen. Daar merkte ze dat er behoefte was aan een gespecialiseerde winkel voor vlieglessen. Vliegscholen draaien vaak op vrijwilligers of zijn te druk om zelf de boekingen te regelen.

Alles wat je bij ons koopt, moet een feestje zijn!

Kennis van zaken is bovendien belangrijk, want een vliegles is niet goedkoop. Dus wil je alleen het allerbeste, voor een eerlijke prijs. Met haar 15 jaar ervaring met e-commerce, webwinkels en online betalen besloot Eveline zelf een boekingsplatform te gaan bouwen. Zo werd in 2013 www.vliegles.nl gelanceerd. Inmiddels zijn al duizenden vlieglessen geboekt via Vliegles.nl en brachten we zelfs een eigen theorieboekje uit. Ons motto: alles wat je bij ons koopt, moet een feestje zijn!

Samenwerken

Bied je vlieglessen of parachutesprongen aan en wil je met ons samenwerken? Neem dan even contact met ons op.

Bekijk alle vlieglessen

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?