Over Vliegles.nl

Je kunt ons zien als een soort reisbureau. We nemen je misschien niet mee naar verre bestemmingen, maar vliegen gaan we wel. Kleine reisjes, unieke ervaringen waarbij de vertrekplaats ook weer de eindbestemming is.

Vliegles.nl is begonnen als het eerlijke alternatief voor de websites die vluchten verkopen voor prijzen die eigenlijk niet kunnen. Wij zijn zelf ook vliegers en voor ons staat veiligheid bovenaan. Niet alleen veiligheid in de lucht en op de grond. Je verjaardags-, vrijgezellen-, vaderdagcadeau moet bij ons ook in veilige handen zijn. Je wil natuurlijk zeker weten dat je een dagje gaat genieten of een ander een ultiem cadeau geeft. We zoeken dus alleen samenwerkingen met de allerbeste en meest gemotiveerde vliegers en vliegscholen.

Over ons...

Oprichtster van Vliegles.nl is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer.

Naast haar werk als oprichtster/eigenaar van online betaalinstelling TargetPay starte ze in 2008 met haar vliegopleiding. In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 haalde ze haar eerste eigen vliegtuigje op in Polen, een Aero AT-3, met het callsign SP-ACY.

Het bloed kroop waar het niet gaan kan. Met haar 15 jaar ervaring met e-commerce, webwinkels en online betalen kwam al snel de vraag van vliegscholen of zij niet een rol kon spelen bij het bouwen van een eerlijke winkel voor uitjes. Want vliegscholen doen uiteindelijk liever datgene waar ze goed in zijn; les geven!

En zo doen wij waar wij goed in zijn. Met een klein team zoveel mogelijk aspirant piloten enthousiast maken voor alle mooie vormen van vliegen in Nederland.

Heb je vragen over wat we doen? Heb je een vliegschool en wil je met ons samenwerken? Mail me dan even op eveline@vliegles.nl of kijk op onze onze contactpagina.