Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen

Over ons

De oprichtster van Vliegles.nl is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer.

Naast haar werk als oprichtster/eigenaar van online betaalinstelling TargetPay startte ze in 2008 met haar vliegopleiding. In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 haalde ze haar eerste eigen vliegtuigje op in Polen, een Aero AT-3, met het callsign SP-ACY. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nlvloot met het callsign PH.EVB.

Het bloed kroop waar het niet gaan kan. Met haar 15 jaar ervaring met e-commerce, webwinkels en online betalen kwam al snel de vraag van vliegscholen of zij een rol kon spelen bij het bouwen van een eerlijke winkel voor vlieglessen. Want vliegscholen doen uiteindelijk liever datgene waar ze goed in zijn; mensen een onvergetelijke dag bezorgen!

En zo doen wij waar wij goed in zijn. Met een klein team zoveel mogelijk mensen bereiken voor de leukste vlieglessen.

Heb je vragen over wat we doen? Bied je vlieglessen aan en wil je met ons samenwerken? Mail ons dan op info@vliegles.nl of kijk op onze onze contactpagina.