Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Retouren

Mocht de belevenis die je bij ons gekocht hebt om de een of andere reden niet in de smaak vallen, dan kan je deze ruilen.

Ruilen kan zolang de cadeaubon nog geldig is en je nog geen afspraak gemaakt of deze over meer dan 48 uur geplanned is.

Het ruilen van een belevenis kan je doen via de reserveringspagina. Je kunt de bon dan wijzigen naar een ander arrangement of andere opties kiezen. Je betaalt alleen het verschil bij tussen de oude bon en de nieuwe. Als je ruilt voor een goedkopere optie, dan wordt het verschil niet terugbetaald.

Teruggavebeleid

Mocht je helemaal niet meer willen komen vliegen dan mag je je cadeaubon aan iemand anders geven. Ze zijn niet persoonsgebonden. Eenmaal uitgegeven cadeaubonnen nemen we niet meer terug, het is dus niet mogelijk je geld terug te krijgen.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht (recht van ontbinding) zoals bedoeld in artikel 6:230o BW is niet van toepassing op de belevenissen van Vliegles.nl. Diensten rondom logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode, dit zijn bijvoorbeeld reizen, evenementen, tickets, e.a. zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De uitzondering als bedoeld in artikel 6:230p sub e BW is van toepassing op de dienstverlening van Vliegles.nl.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?