Hoe het werkt...

Wat doen jullie precies?

Je verwacht het misschien niet, maar we bieden vlieglessen aan! Hoe het voelt om zelf een vliegtuig te besturen is bijna niet te beschrijven. Dat gaan we dus ook maar niet proberen. Je moet het echt zelf eens ervaren. Nederland vanuit de lucht is werkelijk adembenemend. Maar dat niet alleen, tel daar de kick bij van het zelf kunnen besturen van een vliegtuig, luchtballon of noem maar op.

Natuurlijk is de beleving van elk soort toestel weer een beetje anders. De meesten beginnen hun avontuur op een sportvliegtuig. De Aero AT-3 is een prachtig, hypermodern toestel wat uitnodigt tot leuk vliegen. Zoek je meer sensatie, kijk dan eens naar het stuntvliegtuig voor een echte adrenaline boost of juist de Blackshape Prime die wel 300 km/u vliegt. Wil je gezellig met z'n drietjes vliegen dan is de Cessna meer geschikt. Vind je het huren van een echte Boeing 737 iets te duur? Kijk dan eens naar de simulator.

Kortom, voor iedereen is een leuk vliegarrangement te verzinnen. Of je een kleine of een groot budget hebt. Want helaas is vliegen wel erg duur. We weten er alles van, want ook wij zijn zelf piloten. Dus als je graag een vliegles wil volgen dan wil je ook alleen het allerbeste. Dat willen wij zelf namelijk ook. Daarom gaan we bij alle vliegscholen op bezoek en gaan voor de hoogste kwaliteit. We willen graag dat je nog lang nageniet van je vliegles bij ons.

Oh, hebben we al vermeld dat je geen enkele ervaring hoeft te hebben? Bij deze dan! Ervaring is echt niet nodig.

Hoe werkt het bestellen?

Als je er klaar voor bent om een vliegles te gaan boeken dan wijst het bestellen zichzelf op de website:

  • Je kiest een vliegles van de voorpagina (klik klik)
  • Daar vind je alles over het arrangement: waar, wanneer, hoe lang, wat het kost, ervaringen van andere leerling-piloten, op welke dagen er plek is en nog veel meer!
  • Daarna klik je door op 'Samenstellen' of 'Bestellen'. Je kunt daar nog extra opties aankruisen als je wil. Als je voor een specifieke dag wil reserveren dan kun je dat ook meteen aangeven
  • Na betaling krijg je direct de cadeaubon/ticket in je mailbox. Na een paar minuutjes heb je dus al een leuk cadeau
  • Degene die de cadeaubon krijgt kan zelf een afspraak maken. Dat kun je ook voor diegene doen als je bijvoorbeeld op de verjaardag zelf wil komen vliegen

Retourneren

Maar wat als het cadeau niet leuk is?

Tja, soms gebeurt dat. Dan blijkt iemand toch echt enorm op te zien tegen het vliegen. Bijvoorbeeld vanwege vliegangst of hoogtevrees.
Dat is natuurlijk heel vervelend. Daarom kan je in de eerste twee weken na aanschaf gratis de bon annuleren. Je krijgt dan het hele aankoopbedrag van ons terug. Mail dan even je bonnummer naar eveline@vliegles.nl en we maken het in orde. Het volledige aankoopbedrag wordt dan binnen 2 weken terug gestort op dezelfde rekening als waarvan betaald is.

Wil je nog meer weten over Vliegles.nl ?

Op onze 'Over ons...' pagina vertellen we wat meer over onze ontstaansgeschiedenis. Over hoe de oprichtster Eveline zelf haar vliegcarrière begon met een proefles in Rotterdam. Maar ook hoe we er als verkooporganisatie de vliegscholen helpen om hun handen vrij te houden voor waar ze echt goed in zijn, namelijk: vlieglessen geven!

Heb je nog vragen aan ons?

We hebben een pagina samengesteld met alle veelgestelde vragen en antwoorden, die steeds up-to-date houden.
Hopelijk hebben we je vraag al beantwoord. Zo niet dan horen we dat graag van je.