Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Verkoop meer vlieglessen en parachutesprongen

Word partner van Vliegles.nl voor meer nieuwe leerlingen en enthousiaste deelnemers. Vliegles.nl is het enige platform met alleen maar vliegbelevenissen.

Neem contact op Meer info
Bereik meer mensen

Wij brengen jouw belevenissen onder de aandacht bij een groot internationaal publiek. Alle verkoopinformatie en onze klantenservice is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

Klanten met interesse

Vliegles.nl helpt je aan klanten en leerlingen met oprechte interesse voor het vliegen. Onze klanten zoeken specifiek naar vliegbelevenissen en niet zomaar een dagje uit.

Specialist in vlieglessen

Wij begrijpen jouw operatie, omdat we zelf ook vliegers zijn. We kunnen klanten dan ook gericht antwoorden op bijna alle praktische vragen en enthousiast maken over het vliegen.

Eerlijke prijzen

Vertel ons hoeveel je nodig hebt om jouw vlieglessen te verzorgen en wij gaan daarmee aan de slag. Want met de juiste klanten heb je geen kortingsacties nodig.

Tot in de puntjes geregeld

Ons platform neemt je veel werk uit handen. Wij zorgen dat reserveringen kant-en-klaar bij je binnenkomen. Je hoeft alleen nog maar te vliegen en wij regelen de rest.

Alleen vliegbelevenissen

We bieden alleen maar vliegbelevenissen aan. Zo krijgen jouw vlieglessen en parachutesprongen de aandacht die ze verdienen.

Over Vliegles.nl

Vliegles.nl is de online speciaalzaak voor vliegbelevenissen. In onze webwinkel verkopen we allerlei soorten vlieglessen, rondvluchten, parachutesprongen en simulator sessies.

Onze doelgroep

Wij richten ons op mensen die affiniteit hebben met vliegen. Vaak dromen ze al van kinds af aan om een keer zelf te vliegen of hebben de nodige uurtjes doorgebracht in flight simulator.

Zo'n 80% van onze klanten krijgt een vliegles of sprong cadeau:

  • Van een familielid of vriend
  • Van collega's die geld hebben ingezameld
  • Soms zelfs als laatste wens

Regelmatig hebben ze ook de ambitie om te vervolgen met een hele opleiding. De vlieglessen worden uiteraard niet alleen maar cadeau gedaan. De lessen worden ook besteld om te oriënteren welke vorm van de vliegsport bij iemand past. Of omdat ze het inschrijven voor een hele opleiding nog een stap te ver vinden.

Tenslotte zien we ook vaak mensen de vlieglessen voor meer professionele doeleinden bestellen. Bijvoorbeeld ATPL piloten die op een simulator willen oefenen voor een grading. Of bouwbedrijven die medewerkers bij ons een dronetraining laten volgen om daar inspecties mee te gaan doen.

Vliegles.nl in cijfers

Vlieglessen verkocht

0

Unieke bezoekers per maand

0

Reviews

0

Landen actief

0

Vliegscholen

0

Belevenissen

0

Waarin onderscheiden we ons

Vliegles.nl richt zich op een hoger segment klanten. De vlieglessen zijn niet altijd de goedkoopste, maar we gaan wel voor kwaliteit: al onze medewerkers zijn piloot of specifiek getrained in alles wat bij het vliegen komt kijken. We kunnen klanten gericht adviseren over welke vliegervaringen het beste bij ze passen.

We verkopen jouw vlieglessen tegen prijzen die het voor jou echt de moeite waard maken. Hiermee onderscheiden we ons van de welbekende deal- en actiesites, die vragen om hoge kortingen te geven. Wij werken andersom: onze klanten hebben een droom en zoeken de beste vliegbelevenis binnen hun budget.

“Elk cadeau moet een feestje zijn”

Wij vinden dat elk cadeau dat je bij ons bestelt een feestje moet zijn om te krijgen. De prijzen op de site zijn dan ook compleet, zodat klanten geen verrassingen aan de balie hoeven verwachten. En als er toeslagen zijn dan worden die allemaal vermeld.

Voor de uitvoering van onze vluchten werken we samen met vliegscholen, clubs, paracentra en andere aanbieders door heel Europa.

Per product en per vliegveld zoeken we naar de meest passende partner. We willen kunnen lezen en schrijven met onze aanbieders. Gunning over en weer is wat ons betreft de sleutel tot succes. We werken bewust maar met één vliegschool per vliegveld.

“We willen kunnen lezen en schrijven met onze aanbieders”

We gaan voor langdurige samenwerkingen die voor zowel ons als de aanbieder interessant zijn.

Onze catalogus

Vliegles.nl verkoopt een aantal soorten vliegbelevenissen die op meerdere locaties kunnen worden ingewisseld. Wij kopen deze vluchten vervolgens in bij diverse vliegscholen. Daar kan je als aanbieder bij aansluiten. Bijvoorbeeld:

  • Cessna Vliegles: vrijwel iedere school heeft wel een Cessna 172 in de vloot
  • Basis Vliegles: een vliegles in een tweezitter
  • Zweefvliegen: een aantal zweefclubs biedt de mogelijkheid aan om een gastvlucht te maken

We hebben ook ruimte voor specifiekere pakketten, die jij alleen aanbiedt. Zoals de overland vlieglessen van Lelystad naar Texel. Of de meerdaagse cursussen van zweefclubs, die per club een ander programma en prijzen hebben.

Succesverhalen

Van partners waar we trots op zijn

Boeing 737 full motion simulator
Simulator en Trainingscenter Lelystad

Theo zijn bedrijf Simulator en Trainingscenter Lelystad is al sinds 2015 partner van Vliegles.nl. Zijn Boeing 737 full motion flight simulator stond voor die tijd in het luchtvaartmuseum van Lelystad (Aviodrome), maar verhuisde naar een eigen locatie.

Een nadeel van een eigen locatie is dat de mensen niet meer vanzelf langslopen. Het zelf promoten van een product als een vliegsimulator is bovendien lastig. Ongeveer 95% van de zoekopdrachten binnen dat genre is van mensen die hulp zoeken bij het bekende computerspel.

“Een full motion flight simulator is een geavanceerde machine, waar een hoop aan stuk kan gaan. We zoeken alleen serieuze klanten.”

Via Vliegles.nl kon Theo een grote groep geïnteresseerde bezoekers bereiken die oprecht geïnteresseerd zijn in de luchtvaart en in een professionele flight simulator willen komen vliegen.

Drone vliegles Leiden
Drone Flight Experience

Drone Flight Experience is een van de aanbieders van de dronecursussen op Vliegles.nl en ze zijn al actief sinds 2017.

Toen Kevin en Rodney contact opnamen met Vliegles.nl over een samenwerking op het gebied van dronelessen, was er nog niet zoveel op dit vlak. Zij zagen een grote behoefte bij mensen die angstig zijn om met hun drone op pad te gaan. Bijvoorbeeld omdat ze al eens (bijna) schade hadden gevlogen of met handhaving te maken hebben kregen.

Natuurlijk kan je veel leren van YouTube filmpjes en uit de handleidingen, maar eens even goed oefenen met een "lesdrone" is onvervangbaar. Als instructeur zoeken ze samen met de leerling de grenzen op van wat de techniek kan, leren ze hoe te handelen in noodsituaties en veiligheidsrisico's.

“Hoe bereiken we de juiste mensen?”

Hun vraag aan Vliegles.nl was: hoe bereiken we de juiste mensen? Hoe brengen we onze vlieglessen onder de aandacht bij mensen die het niet zelf uit willen vogelen, maar een professionele training willen. Samen hebben we de droneopleidingen een vliegende start gegeven.

Meer weten over een samenwerking met ons?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat dan je contactgegevens achter en vertel alvast iets over jouw bedrijf. We mailen je meer informatie over ons platform en hoe onze on-boarding precies in z'n werk gaat.

Je kunt ons natuurlijk ook mailen op info@vliegles.nl

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?