Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen

Betaalmogelijkheden

Je kunt op Vliegles.nl betalen met alle populaire betaalwijzen. We rekenen nooit betaalkosten, ook niet voor achteraf betalingen of betalingen per creditcard. Je ontvangt de cadeaubon na het verwerken van de betaling per mail. Bij de meeste betaalmethoden is dit binnen een paar seconden. Alleen bij betalingen op factuur / per overboeking duurt de verwerking 1 of 2 werkdagen.

 • iDEAL

  De meest gebruikte betaalwijze in Nederlandse webwinkels. Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Kies bij het afrekenen "iDeal" en je eigen bank als betaalwijze.

 • VISA / MasterCard

  Veilig online betalen kan ook met een (company)creditcard van Visa of Mastercard. Kies bij het afrekenen "Visa/Mastercard" bij betaalwijze.

 • AfterPay

  Je kunt ook achteraf betalen, dit wordt geregeld door AfterPay. Na het bestellen ontvang je per e-mail de factuur van AfterPay. De betaaltermijn van de factuur is 14 dagen. Betalen via AfterPay kan in Nederland en België. In Nederland kun je zowel particulier als zakelijk betalen. In België kun je alleen particulier betalen. Het maximumbedrag voor particuliere klanten in Nederland is € 2.500. Zakelijk betalen kan tot een maximum van € 1.000. In België kun je tot maximaal € 1.250 betalen met AfterPay.

 • VVV Cadeaukaart

  Je kunt betalen met de VVV Cadeaukaart. Dat kan tot een maximum van 50 euro. De rest betaal je dan met iDEAL. Kies bij het afrekenen "VVV Cadeaukaart" als betaalwijze. Heb je meer dan 50 euro op je VVV cadeaukaart staan dan kun je het resterende saldo bij een volgende bestelling gebruiken.

 • Bancontact

  Eenvoudig betalen vanuit België, via je eigen bankrekening, kan met Bancontact (voorheen: Mister Cash). Kies bij het afrekenen "Bancontact" als betaalwijze.

 • Op factuur / per overboeking

  Je kan ook je bestelling betalen via een bankoverboeking. Je ontvangt na je bestelling een factuur per e-mail. De verwerking van je betaling duurt 1 of 2 werkdagen. Betaal via AfterPay om de cadeaubon direct te ontvangen en achteraf de factuur te betalen.

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?