Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen

Over de cadeaubon

Bij elke bestelling krijg je een cadeaubon per e-mail (voorbeeld). Die heb je direct in huis. Je kunt de cadeaubon uitprinten en cadeau geven.
Als je wil kunnen we ook een leuk pakketje per post sturen. Je ontvangt dan ons theorieboekje en een gedrukte cadeaubon per post. Zo heb je iets leuks om te geven en komen jullie al helemaal in de stemming.

Zo blijft het een verrassing

Je ontvangt de bon en het boekje in een witte envelop, zonder logo's. Zo blijft je cadeau een verrassing, ook als je zelf even niet thuis bent wanneer het bezorgd wordt. Bij het pakketje sturen we ook geen factuur mee. Op de bon vermelden we ook geen bedrag.

Voor 16.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt het pakketje dezelfde dag verzonden. Meestal heb je het de volgende dag dus al in huis. Het pakje past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Het cadeaupakketje kost € 10. Bij de duurdere cadeaubonnen krijg je het zelfs gratis. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Wil je het in België bezorgd hebben, neem dan even contact met ons op.

Over ons theorieboekje

Het theorieboekje legt de basisbeginselen van het vliegen uit in 24 kleurrijke pagina's. We beginnen met draagkracht: hoe kan een vliegtuig eigenlijk vliegen? Ook laten we zien wat er gebeurt als je een bocht maakt. We kijken ook binnen in de cockpit: welke meters zijn belangrijk voor jou als piloot. Hoe bestuur je precies het vliegtuig? Tenslotte behandelen we een paar verkeersregels op de grond en in de lucht.

Dit boekje beschrijft op toegankelijke manier de achtergrond van een eerste vliegles. Zodat je vooraf of na je les nog eens terug kan lezen wat er allemaal om je heen gebeurde.

Het vliegtuig van de Basis vliegles heeft model gestaan voor het theorieboekje. Het boekje sluit ook goed aan bij de theorie van de andere vliegtuigen. Helaas hebben we nog geen theorieboekje voor de helikopters.

"Hoe vliegt een vliegtuig?", Eveline van den Boom, oprichtster Vliegles.nl
Paperback | 24 blz. | ISBN 978-90-829039-0-4 | Losse exemplaren: Bol.com

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?