Airbus A320 simulator

  Lelystad

Slechts  € 49

Ervaar zelf hoe het is om dit ultra moderne passagiersvliegtuig te besturen.

Introductie

Droomde je van jong af aan al van een baan als piloot van een groot passagiersvliegtuig? Of wil je gewoon zelf eens ervaren hoe het voelt om een ultra modern passagiersvliegtuig met een snelheid van 250 km per uur laten landen? Dan is onze Airbus A320 simulator echt wat voor jou.

Locatie

Kom naar Lelystad om deze vliegles te volgen. Je vindt hier een leuk vliegveld en er is een gezellig restaurant. Ook is hier altijd volop activiteit en kun je genieten van allerlei soorten toestellen die continu af en aan vliegen. Zo krijg je nog meer zin in je eigen vliegles.

Net echt

De Airbus A320 is een van de meest populaire verkeersvliegtuigen in de wereld en grotendeels ontworpen rond de piloot. Het toestel moest eenvoudig te besturen en veilig zijn. Het was het eerste toestel dat computergestuurd kon vliegen ("fly by wire"). Dat maakt de A320 een fantastisch toestel om je eerste vlieguren mee te maken. De simulator geeft je een uiterst realistische vliegervaring en alle instrumenten en controle systemen zijn hetzelfde als in het echte vliegtuig.

Onze A320 is voorzien van een 220 graden zicht systeem, hierdoor zit je midden in de actie. Je vergeet dat het een statische simulator is. Verder is deze airbus simulator voorzien van dubbel uitgevoerde besturing, en zijn alle knopjes en systemen net zo als in het echte vliegtuig. Dat maakt het vliegen op deze simulator een fantastische ervaring die je niet snel zal vergeten!

Theorie

Je start met een uitgebreide uitleg over de basis van het vliegen. De instructeur geeft in deze 'briefing' antwoord op de belangrijkstre vragen: waar dienen alle knopjes, lampjes en overige instrumenten voor? Natuurlijk kun je zelf ook al je vragen stellen. Als je gezellig iemand meeneemt, dan mag hij/zij natuurlijk ook bij de introductie zijn. Dan weten jullie beiden wat je allemaal gaat beleven 'in de lucht'. Hier hoef je niet extra voor te betalen.

Het theoriegedeelte duurt altijd zo'n 20 minuten, ongeacht de tijdsduur die je kiest voor het praktijkdeel.

Praktijk

Daarna stap je in de simulator en ga je vliegen naar een vliegveld van jouw keuze. Misschien wil je nog een technische storing simuleren? Alles kan. Normaal gesproken wordt deze simulator gebruikt voor het trainen van de piloten die je veilig naar je vakantie- of werkbestemmingen brengen. Voortaan weet jij hoe dat voelt!

Hoe lang het praktijkgedeelte duurt kies je zelf. Het minimum is 15 minuten. Maar hoe langer, hoe leuker natuurlijk!

Na afloop

Na afloop van je vlucht staat er een drankje voor je klaar en geniet je van het uitzicht over de landingsbaan van Lelystad Airport.

Goed om te weten

Alle instructeurs van de A320 simulator zijn "in het echt" ook piloot!

Specificaties
Maximum aantal deelnemers voor de belevenis.
Hele jaar
De belevenis is alleen in deze periode beschikbaar. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Leeftijd Vanaf 8 jaar
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
15 minuten€ 49
30 minuten€ 89
45 minuten€ 129
75 minuten€ 189
90 minuten€ 229
Opmerkingen
  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator. Het theoriegedeelte komt daar altijd nog bij en duurt ongeveer 20 minuten
  • Standaard kunnen er 1 of 2 personen vliegen. Als er meerdere personen vliegen wordt de vliegtijd verdeeld
  • Daarnaast kunnen maximaal 2 extra personen mee in de simulator, tegen een kleine meerprijs
  • Foto- en filmopnames zijn toegestaan
  • Alle reserveringen zijn ook meteen boekingen. De simulator is uiteraard niet weersgevoelig. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken tijd komt de cadeaubon te vervallen
  • Voor vliegen in het weekend en op feestdagen geldt een toeslag van € 15
  • Je gaat akkoord met de huisregels van de vliegschool. Zo mag je niet onder invloed van alcohol/drugs zijn, is deelname voor eigen risico en kan eventuele schade aan hun eigendommen verhaald worden
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is


uit Apeldoorn

· Maart 2018 · Lelystad

Erg leuk en onderhoudend. Je wordt echt een ervaring rijker. Zeker als je een volgende keer gaat vliegen. Ook leuk dat een echte piloot enthousiast is en je mee neemt in deze ervaring. Bedankt, Emiel.

Leerzaam, enthousiasme en gevarieerd

Wat kort in tijd.

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je reactie Teun. De tijd 'vliegt' inderdaad voorbij!


uit

· Februari 2018 · Lelystad

Erg leuk. Kon zelf invulling geven aan wat ik wilde doen. Goede begeleiding.

+uit Amsterdam

· Februari 2018 · Lelystad

Guus heeft het bijzonder fijn gevonden..

Goede en aardige begeleiding..

Geen

Geheel vrijblijvend!

Om je persoonlijker en beter te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee tonen we belevenissen op basis van jouw interesses en kunnen we de site gebruiksvriendelijker maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?