Wat kost Statische vliegsimulator in Lelystad?

De prijs voor Statische vliegsimulator in Lelystad is vanaf € 89. Deze prijs is voor 30 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 15 minuten, en voor 1 of 2 personen. De gekozen tijd is inclusief theorie. Wil je een langere vliegles, kies dan een uitbreiding tot:

30 minuten € 89
45 minuten € 129
75 minuten € 189   Meest gekozen
90 minuten € 229
120 minuten € 299

Uitgebreide theorieles

Wil je een uitgebreide theorieles over het vliegen in een A320? De theorieles duurt 20 minuten. De extra kosten hiervoor bedragen € 30.

Avond- en weekendtoeslag

Wil je na 17.00 uur, in het weekend of op een feestdag vliegen? Dit kost € 15 extra.

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De prijs hiervan is € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Airbus A320 simulator Lelystad is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Je mag zelf foto's maken of filmen
  • De vliegles is voor 1 of 2 personen. Er kan tijdens de vlucht van leerling-piloot geruild worden. Houd wel minimaal 15 minuten per leerling aan
  • Het volgen van deze vliegles kan vanaf 12 jaar. Voor jongere kinderen is het te complex en daardoor minder leuk
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven
  • We bieden ook vliegtrainingen aan, bijvoorbeeld als voorbereiding op je grading. Kijk op vliegsimulator.nl

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Statische vliegsimulator in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?