Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Boeing 737 full motion simulator
Airbus A320 full motion simulator
Toevoegen
Prijs € 139 € 119 30 minuten € 159 45 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Oostende
Afstand 16 km 249 km
Categorie Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands Français English
Personen 1 - 3 1 - 5
Seizoen Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar 12 jaar
Min. lengte - -
Max. lengte - -
Max. gewicht - -
Deelname Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Boeing 737 full motion simulator en Airbus A320 full motion simulator. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Boeing 737 full motion simulator voor een bedrag van € 119.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Airbus A320 full motion simulator. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Airbus A320 full motion simulator, namelijk 12 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Er is geen maximaal gewicht voor Boeing 737 full motion simulator en Airbus A320 full motion simulator.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Boeing 737 full motion simulator en Airbus A320 full motion simulator.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Boeing 737 full motion simulator en Airbus A320 full motion simulator is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?