Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Kampen

Overijssel

Alle belevenissen in Kampen en omgeving (Zoek ergens anders)

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Kampen. Kampen zelf ligt in Overijssel, Nederland en heeft ongeveer 49.000 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Almere Stad, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Hilversum, Lelystad, Assen, Hardenberg, Kampen, Emmeloord, Huizen, Soest, Heerenveen, Harderwijk, Hoogeveen, Nijkerk, Zutphen, Epe, Meppel, Leusden, Barneveld, Dronten, Dalfsen en Baarn. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Kampen, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

Al deze plaatsen liggen in Nederland.

We hebben in totaal 19 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Daarvan vind je er 15 op deze pagina. De goedkoopste belevenis op deze pagina van de zoekresultaten is Zweefvliegen Salland voor een bedrag van € 65. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Cessna vliegles Lelystad.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?