Vliegles en parachutespringen voor iedereen

De 8 gaafste cadeaus voor Vaderdag

De 8 gaafste cadeaus voor Vaderdag

Laura van Houtum

Vaderdag cadeaus

Je vader heeft het hele jaar voor je klaargestaan. Voor kleine of grote klusjes, even mee aanpakken met verhuizen, gevraagd en ongevraagd advies. Hoe leuk is het dan om met Vaderdag wat moois terug te geven?
Een leuke vliegbelevenis bijvoorbeeld. Daar hebben we er een heleboel van. Dit zijn onze tips voor Vaderdag!
1. Vliegles in een sportvliegtuig

Onze absolute nummer 1 voor Vaderdag: de Basis vliegles. Je vader vliegt samen met een instructeur in een tweepersoons sportvliegtuig. Dit is een van onze populairste vlieglessen, en met een reden! Het is een superleuk vliegtuig om in te vliegen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze vliegles is beschikbaar vanaf 13 locaties.

Basis vliegles Lelystad
Basis vliegles Lelystad

Vliegles zonder passagiers. Vlieg met een instructeur in een tweepersoons toestel.

Cadeautip

Bestel ons theorieboekje en je hebt meteen iets tastbaars om cadeau te geven bij je cadeaubon.
Voor 16.00 uur besteld, morgen verstuurd!

Meer weten?
2. Cessna vliegles

Ga jij liever samen met je vader de lucht in? Je leest het goed! De Cessna is een vierpersoons vliegtuig. Je vader mag dus nog 2 passagiers meenemen terwijl hij het vliegtuig bestuurt. Zo kan jouw vader indruk maken met zijn vliegkunsten. De Cessna vliegles wordt gegeven op 5 locaties, namelijk: Lelystad, Breda, Teuge, Den Helder en Aken.

Cessna vliegles Lelystad
Cessna vliegles Lelystad

Vliegles met passagiers. Vlieg met een instructeur en twee passagiers in een Cessna 172

3. Trike vliegen

Laat je vader de vrijheid onder de deltavleugel ervaren. Hij vliegt in een open trike met motor achterop. Trike vliegen is een vorm deltavliegen, maar dan met motor. De deltavliegers zie je vaak in de bergen, dan wordt er gevlogen zonder motor. Bij deze variant vlieg je samen met de piloot in de trike, met een propellor achterop. Het Trike vliegen wordt vaak vergeleken met motorrijden, hij voelt zich net zo vrij!

Trike vliegen
Trike vliegen

Ervaar de vrijheid onder de deltavleugel. Je vliegt in een open trike met motor achterop.

4. Boeing 737 full motion simulator

Wil jouw vader liever op de grond blijven? Ook dat is mogelijk. Jouw vader vliegt in een vliegsimulator met een bewegende cabine. Daardoor voelt het alsof jouw vader een groot passagiersvliegtuig bestuurt. De cockpit is niet alleen een exacte kopie, alle knopjes en instrumenten werken zoals in het echt. De Boeing 737 full motion simulator is beschikbaar in Lelystad.

Boeing 737 full motion simulator
Boeing 737 full motion simulator

Vlieg zelf in een professionele simulator. De vliegsimulator beweegt mee bij het vliegen.

5. Parachutespringen

Is jouw vader een echte waaghals? Dan moet hij dit echt een keer gedaan hebben. Spring vanaf 3km hoogte boven Texel, Ameland, Zeeland, Breda of Spa. De eerste 2 kilometer is een vrije val. Dat gaat met een slordige 200 km/u. Daarna dwarrelt hij aan een parachute rustig verder naar beneden. Hij springt samen met een ervaren instructeur. Een absoluut bucket list item!

Parachutespringen Texel
Parachutespringen Texel

Maak een tandemsprong met vrije val op Texel. Vanaf 3 of zelfs 4 kilometer hoogte.

6. Helikopter vliegles

Maar weinig mensen kunnen zeggen dat ze een helikopter bestuurd hebben. Het is dan ook niet gemakkelijk. Maar jouw vader kan alles, dus dat is geen enkel probleem.
Wil hij vooraf even spieken wat er allemaal gaat gebeuren? Wil je iets tastbaars hebben om cadeau te doen? Kies bij het bestellen voor het cadeaupakketje per post. Je ontvangt dan de cadeaubon samen met ons theorieboekje over het vliegen in een helikopter.

Helikopter vliegles Lelystad
Helikopter vliegles Lelystad

Vliegles in een tweepersoons helikopter. Vlieg samen met een instructeur, zonder passagiers.

7. Aerobatics vliegen

Leek een helikopter je al gaaf? Dan hebben we iets dat nog nét een tandje gaver is: een aerobatics vlucht. Je pa vliegt mee terwijl de instructeur gaat spiraalduiken, loopings, spins en hoge bochten maakt. Alleen voor de hele stoere papa's!

Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland
Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland

Thrillride voor adrenaline junkies: mee aerobatics vliegen in de supersnelle MDM-1 Fox

8. Kan je niet kiezen?

Als je niet kan kiezen dan hebben we ook cadeaubonnen met een bedrag. Dan kan de gelukkige ontvanger zelfs iets uitzoeken op de website. We hebben de waardebonnen in allerlei verschillende bedragen van 20 tot 500 euro.

Ben je ook zo enthousiast?

Deel deze lijst met je vrienden! Superleuk

Deel deze lijst met je vrienden:

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?