De 8 gaafste cadeaus voor Vaderdag

Door Eveline van den Boom
18 juni

Vaderdag cadeaus

Je vader heeft het hele jaar voor je klaargestaan. Voor kleine of grote klusjes, even mee aanpakken met verhuizen, gevraagd en ongevraagd advies. Hoe leuk is het dan om met Vaderdag wat moois terug te geven?
Een leuke vliegbelevenis bijvoorbeeld. Daar hebben we er een heleboel van. Dit zijn onze tips voor Vaderdag!

8. Zelf vliegen in een Cessna

We heten natuurlijk niet voor niks Vliegles.nl. Een ab-so-lute klassieker is natuurlijk de Cessna, ons meestverkochte arrangement. Dit vliegtuig is zo fantastisch dat het al meer dan 50 jaar in productie is. Het is heel betrouwbaar, je kunt er met z'n viertjes in zitten. De Cessna 172 vliegt ook nog eens supersimpel. Alles wat een basis trainingstoestel nodig heeft.
Je kunt je vader zijn eerste vliegles cadeau geven met de Cessna. Hij gaat alles zelf vliegen, behalve het laatste stukje van de landing. Een volwaardige vliegles dus. En ervaring is niet nodig. Iedereen kan vliegen! En de kinderen kunnen gewoon mee achterin. Gezellig toch?

Cessna vliegles

7. Van Lelystad naar Texel en weer terug!

Heb je een serieuze verbouwing of verhuizing achter de rug en nog altijd geen idee hoe je dit goed gaat maken? Of is de gewone Cessna vliegles niet genoeg? Dan is er altijd een overtreffende trap: zelf vliegen van Lelystad naar Texel en ook weer terug. Je kan van plek ruilen op Texel, dan krijgen twee mensen vliegles. Dus je kan het ook samen met een vriend of vriendin cadeau geven aan 2 vaders. Wil je vliegen vanaf Midden-Zeeland? Dat kan ook; vanaf daar kun je naar Texel of Breda vliegen.

Vliegles Lelystad - Texel

6. Parachute springen

Is jouw vader een echte waaghals? Dan moet hij dit echt een keer gedaan hebben. Spring vanaf 3km hoogte boven Texel, Ameland, Zeeland, Breda of Hoogeveen. De eerste 2 kilometer is een vrije val. Dat gaat met een slordige 200 km/u. Daarna dwarrelt hij aan een parachute rustig verder naar beneden. Hij springt samen met een ervaren instructeur. Een absoluut bucket-list item!

Parachute springen

5. Meevliegen in een zweefvliegtuig

Vliegen is best duur. Sorry. We kunnen er niks aan doen. Maar verrassend voordelig is het meevliegen in een zweefvliegtuig. Het is geen echte vliegles, maar super leuk om te geven en krijgen. Armpjes over elkaar, achterin zitten en genieten maar. Het is best een spektakel als je met een zweefvliegtuig de lucht in getrokken wordt aan een kabel. Gaat best snel. Daarna zweven ze rustig verder. Op zoek naar thermiek; opstijgende warme lucht. Want ja, klimmen kan ook. Is er thermiek dan is het extra gaaf. Dan kan je stiekem best een tijd in de lucht blijven. Een gave ervaring! Boek wel snel, want het seizoen is bijna uitverkocht.

Zweefvliegen

4. Boeing 737 simulator

Heeft je vader hoogtevrees of vliegangst? Of vindt hij het gewoon heel gaaf om eens een dagje de captain te zijn van een Boeing 737-800? Stap dan in deze full-motion flight simulator. Van binnen een 1 op 1 replica van de Boeing 737. Alle knopjes, lampjes, toeters en bellen. De cabine staat op zuigers. Daardoor kan het kantelen zoals een echt vliegtuig. Het is echt net alsof je zelf vliegt. Wist je dat echte captains het grootste deel van hun training in dit soort simulators doen? Zo realistisch is het. En tijdelijk extra voordelig!

Boeing 737 full motion

3. Drone vliegles

Je leest het goed! Een vliegles met een drone. Drones zijn helemaal in. Misschien staat een drone op de verlanglijst van je vader of heeft hij er net een gekregen. Hoe zonde is het als je drone gelijk bij de eerste vlucht crashed? En kent hij alle regels wel rond het drone vliegen? Want dat is ook niet mis tegenwoordig.
Onze drone professionals helpen je pa graag op weg met z'n nieuwe gadget. In deze vliegles leert hij alles over de drone, gaat hij even "spelen" met een professionele DJI drone. En als je al een drone hebt? Neem die dan zeker mee, dan kunnen ze daar ook mee oefenen.

Drone vliegles

2. Eerste vliegles in een stuntvliegtuig

Leek de Cessna je al gaaf? Dan hebben we iets dat nog nét een tandje gaver is: een eerste vliegles in een stuntvliegtuig. Dat is niet alleen een eerste vliegles, maar dan gaat je pa samen met de instructeur ook spiraalduiken, loopings, spins, hoge bochten en nog veeeel meer meemaken. Alleen voor de hele stoere papa's!

Proefles stuntvliegen

1. Helikopter vliegles

Onze absolute nummer 1 voor Vaderdag: de helikopter vliegles. Maar weinig mensen kunnen zeggen dat ze een helikopter bestuurd hebben. Het is dan ook niet gemakkelijk. Maar jouw vader kan alles, dus dat is geen enkel probleem.

Wil hij vooraf even spieken wat er allemaal gaat gebeuren? Wil je iets tastbaars hebben om cadeau te doen? Bij elke helikopter bestelling krijg je ons nieuwe theorieboekje over het vliegen in een helikopter. Tijdelijk helemaal gratis thuisgestuurd! Bestel voor 14 juni om 16.00 uur en je hebt het voor Vaderdag in huis.

Helikopter vliegles

Ben je ook zo enthousiast?

Deel deze lijst met je vrienden! Superleuk

Cadeautip

Geef een gedrukte cadeaubon met ons theorieboekje.
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Meer weten?

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?