Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Corona update 26 mei

Lesvluchten en parachutesprongen weer toegestaan

Zoals aangekondigd in de persconferentie van 14 januari mogen de niet-medische contactberoepen weer van start. Daar vallen vlieglessen en parachutesprongen ook onder.

Passagiers mogen ook gewoon meevliegen. Houd wel rekening met een aantal voorzorgsmaatregelen voor jouw gezondheid en die van onze medewerkers.

Voorzorgsmaatregelen
  • Een QR code is bij de meeste locaties niet nodig om te komen vliegen. Alleen voor de simulator lessen in Den Haag is een QR code verplicht. Als er een restaurant is bij de locatie, dan heb je voor het restaurant uiteraard wel een QR code nodig.
  • Mondkapjes zijn verplicht tijdens het vliegen. Mogelijk wordt ook gevraagd in de algemene ruimtes van de vliegschool het mondkapje te dragen.
  • Kom niet met teveel mensen naar de locatie. Liefst alleen de deelnemers (leerling en passagiers) en een eventuele chauffeur. Kom ook niet veel eerder dan de afgesproken tijd.
  • Zorg dat je een identiteitsbewijs (paspoort of ID kaart) bij je hebt.
  • Kom niet naar de locatie als je verkoudheidsklachten of koorts hebt.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?