Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vliegles.nl ervaringen (6)

Lees hier reviews van andere klanten. Zo hebben zij hun vliegles, parachutesprong of andere vliegbelevenis bij Vliegles.nl ervaren. Dit zijn de meest recente reviews.

Vlieglessen
Geen ervaring nodig18.945 gekochtKlanten geven ons een 9,7Gratis omruilen
Claudia van Hilten
Almere

· September 2021

Prima vlucht, sympathieke instructeur.

  • Vlucht zelf, partner mocht veel zelf doen.
  • Door de lange voorbereiding die de piloot moest doen en de strakke planning, voelde het als lopende band werk en bleef er minder tijd tijd over voor de vlucht zelf, wat ik jammer vond, zeker omdat het een cadeau was.
De belevenis van Claudia van Hilten:
Sanne
Breukelen

· September 2021

Leuke leerzame ervaring

  • Uitzicht tijdens opstijgen en landing en meer inzicht over wat er in de cabine gebeurd
  • Ik heb de film en foto (nog) niet ontvangen
De belevenis van Sanne:
Straatman
Nijmegen

· September 2021

Super ervaring, echt een aanrader. Onze kinderen hebben meegevlogen en zijn er nog helemaal vol van.

  • Er zit ook een gezellige kantine bij waar je goed kunt eten en drinken. De medewerkers zijn enthousiast en stellen je op je gemak.
  • Geen
De belevenis van Straatman:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Lemelerveld (Salland)

Ook beschikbaar in Terlet

Demi van den Brink
Soest

· September 2021

Het was een leuke ervaring, goede les gekregen om mij voor te bereiden op het echte werk. Ik zal met meer zelfvertrouwen mijn sollicitatie tegemoet gaan.

De belevenis van Demi van den Brink:
Elleke van Velzen
Langeraar

· September 2021

Hele leuke ervaring!

  • Ontvangst, wachttijd heel kort. Leuke vliegster.
  • De vlucht duurde maar 5 min en er werd niet gevraagd of wij nog is wilde en konden gelijk vertrekken. Dit was voor ons achteraf wel een teleurstelling.
De belevenis van Elleke van Velzen:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Lemelerveld (Salland)

Ook beschikbaar in Terlet

Nancy
Kwadendamme

· September 2021

Het was geweldig, unieke ervaring!

  • Toffe instructeur, gewoon topervaring!
  • Supporters hadden het leuk gevonden om dichter bij de landingsspot te kunnen zijn.
De belevenis van Nancy:
Herman Oldenhuis
Dordrecht

· September 2021

Het was geweldig: goede begeleiding en een geweldige sprong

  • Het moment dat je uit het vliegtuig gaat
  • Prima zo!!
De belevenis van Herman Oldenhuis:
Mark
Ermelo

· September 2021

Super! Er wordt echt de tijd genomen, veel uitgelegd en je mag zelf een hoop bedienen. De fullmotion simulator is ook echt een ervaring, je hebt echt het idee dat je aan het vliegen bent!

  • Alles
  • Niets
De belevenis van Mark:
Henny Popkema
Waskemeer

· September 2021

Super ervaring!

  • Vrije val, uitzicht en goede begeleiding van de instructeur en een enthousiaste cameravrouw
    Film is een aanrader
De belevenis van Henny Popkema:
Kim
Amsterdam

· September 2021

Erg leuke dag en ervaring, prettige mensen.

  • Vliegles.nl wordt niet op de gevel vermeld; dat zou handig zijn geweest.
De belevenis van Kim:
Tom Arends en Lisette staalsmid
Enschede

· September 2021

Super super gaaf!!!! We waren met 10 mensen.. wel een beetje veel, omdat je tijdje moet wachten.. dus wat eten en drinken mee is geen overbodige luxe.. maar de ervaring is echt top! Leuke mensen allemaal en het eten in het restaurant was ook erg lekker!!!

De belevenis van Tom Arends en Lisette staalsmid:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Lemelerveld (Salland)

Ook beschikbaar in Terlet

Annika Paap
Uithoorn

· September 2021

Waanzinnig! Super leuke ervaring!

  • -Prachtige route
    -Flinke stukken zelf gevlogen
    -Piloot heeft een aantal super leuke dingen laten zien
  • -
De belevenis van Annika Paap:
Hantzsche
Emmen

· September 2021

Mooie ervaring

  • Vrije val
  • Lange wachttijden
    Geen cameraman beschikbaar
    Polscamera beelden mislukt
De belevenis van Hantzsche:
Hans Hopma
Zwanenburg

· September 2021

Ik heb samen met mijn zoon en zijn vriendin achter elkaar 1 op 1 gevlogen met Eric. Het was een super mooie ervaring en Eric legt het allemaal keurig uit, en vertelt leuke dingen tijdens de vlucht. Wij kunnen het iedereen aanraden, dit is pas echt vliegen!

  • De directe ervaring met vliegen, je voelt direct de thermiek en de wind in de lucht.
  • Geen
De belevenis van Hans Hopma:
Trike vliegen
Trike vliegen

Sas van Gent

Wanda
Zoetermeer

· September 2021

Ik had mijn zoon twee zweefvliegstarts cadeau gegeven voor het behalen van zijn HBO diploma. Hij en zijn broer hebben allebei een start gedaan.

  • Het was geweldig. Wat een ontzettende aardige, gemoedelijke mensen allemaal. Het was een hele gezellige middag met een geweldige ervaring voor mijn zoons. Complimenten!
  • Niks...
De belevenis van Wanda:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Lemelerveld (Salland)

Ook beschikbaar in Terlet

Willeke meeusen
Almere

· September 2021

Vond het echt super leuk

  • Gaaf
  • Geen
De belevenis van Willeke meeusen:
Ronald
Gouda

· September 2021

Erg realistisch en nu meegemaakt hoe vliegen echt is in de simulator. Veel geleerd met name de backup systemen die zorgen voor veiligheid

  • Goede enthousiaste uitleg van de instructeur. Realistische ervaring. Goede tips om angst onder controle te houden.
  • Het maken van een bocht enige enge alhoewel het een plus is dat dit het enige enge was en de rest niet is zoals in gedachte
De belevenis van Ronald:
Onni Pattiiha
Zevenaar

· September 2021

Geweldige ervaring. Begrijp nu ook dat zweefvliegen verslavend kan werken. Echt 20 minuten boven geweest.

  • Gevoel van vrijheid
  • 4x opnieuw afspraak moeten maken ivm slecht weer. Kan niemsnd wat aan doen maar bij iedere afspraak ga je 6 weken verder.
De belevenis van Onni Pattiiha:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet

Ook beschikbaar in Lemelerveld (Salland)

George Schalk
Middelbeers

· September 2021

Ik heb er van genoten, geweldige ervaring!

  • Professioneel, voor herhaling vatbaar
De belevenis van George Schalk:
Ron
Kerkrade

· September 2021

Super vet. Hele ervaring. Niet verwacht.

  • Het hele plaatje was een 10.
  • Niks
De belevenis van Ron:

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?