Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vliegles.nl ervaringen (5)

Lees hier reviews van andere klanten. Zo hebben zij hun vliegles, parachutesprong of andere vliegbelevenis bij Vliegles.nl ervaren. Dit zijn de meest recente reviews.

Vlieglessen
Geen ervaring nodig18.945 gekochtKlanten geven ons een 9,7Gratis omruilen
Leen Guiljam
SLUISKIL

· September 2021

Prachtig , veel gezien

  • Opstijgen en landen , helder weer , prima temperatuur .
  • Was vrij kort .
De belevenis van Leen Guiljam:
Trike vliegen
Trike vliegen

Sas van Gent

Rijan van Geene
Breda

· September 2021

Geweldig!

  • Leuke bemanning. Erg goed uitgelegd
  • Had veel langer mogen duren 😄
De belevenis van Rijan van Geene:
Raymond
Weert

· September 2021

Waanzinnig 👌🏻

  • Alles
  • Nada
De belevenis van Raymond:
Anthony
Rotterdam

· September 2021

Een hele leuke belevenis. Misschien ook dankzij een goede instructeur met heel veel geduld met een beginneling.

  • Heel bijzonder. 1000 keer beter als FS op je computer
  • Het is niet een minpunt, maar je verkijkt je wel hoe moeilijk het is.
De belevenis van Anthony:
Jonnie steenbreker
Zutphen

· September 2021

Super ervaring

  • Omdat er geen thermiek was, vrij korte vlucht gehad. Maar de piloten hebben ons nog n extra ritje gegeven
De belevenis van Jonnie steenbreker :
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet

Ook beschikbaar in Lemelerveld (Salland)

Lambert Fens
DIEREN

· September 2021

Het was in een woord, fantastisch. We doen het zeker nog een keer.

  • Het hele team was gastvrij we werden zo leuk ontvangen door iedereen, en alles werd zo leuk en duidelijk uitgelegd.
  • Hebben m'n vriendin en ik niet.
De belevenis van Lambert Fens:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Lemelerveld (Salland)

Ook beschikbaar in Terlet

Boris Noordegraaf
Roosendaal

· September 2021

Heel gaaf! En een super leuke instructeur!

  • De vrije val was het beste!
  • Niets, het was perfect.
De belevenis van Boris Noordegraaf:
Rob
Amsterdam

· September 2021

I enjoyed my first experience flying an electric plane.

  • Nice brand new plane, well maintained facilities, friendly and knowledgeable instructor.
  • The administrative side of things can be made smoother.
De belevenis van Rob:
Theo
Aalten

· September 2021

Erg leuk om te doen, spectaculaire start en prachtig uitzicht.

  • Relaxte sfeer en echte liefhebbers die je meenemen in het vliegtuig. Vol passie voor het zweefvliegen
De belevenis van Theo:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet

Ook beschikbaar in Lemelerveld (Salland)

Jan-Maarten
Zevenaar

· September 2021

Echt een geweldige dag gehad!

De belevenis van Jan-Maarten:
Dagcursus zweefvliegen
Dagcursus zweefvliegen

Terlet

Ook beschikbaar in Lemelerveld (Salland)

Zoë

· September 2021

Super gaaf. Onze piloot was super aardig en legde een hoop uit, ik raad het aan! Bedankt voor de ontzettend leuke dag die we niet gauw zullen vergeten

De belevenis van Zoë:
Bob
Amersfoort

· September 2021

Top! Rodney was super chill en legde van alles uit over drone vliegen. Niet alleen hoe je de drone bestuurt maar ook alles eromheen, de regels, weersomstandigheden, waar je naar moet kijken enzovoorts. Ik ben enthousiast aan t sparen voor ook zo'n mooie Mavic!

  • Vliegen met een drone is echt heel tof :D
  • -
De belevenis van Bob:
Joey en Rachael schrijver
Oude pekela

· September 2021

Enorm genoten, super ervaring. Zeer vriendelijke mensen die je echt op je gemak stellen. Alleen maar lof!!

  • Het gevoel dat de instructeurs je geven dat je echt iets speciaals gaat doen. Ze geven je vertrouwen dat het goed komt en daarom kun je er ook echt van genieten.
  • Wij hebben niet echte minpunten ervaren.
De belevenis van Joey en Rachael schrijver:
Reggie van ham
Den helder

· September 2021

Het was echt fantastisch! Super ervaring. Vriendelijke mensen en echt geweldig om in de lucht te vliegen. Wel spannend maar wat een kick!!

  • Alles!
  • Geen!
De belevenis van Reggie van ham:
Laura H
Amsterdam

· September 2021

Prima!

  • Snel, makkelijk en een fantastische instructeur
De belevenis van Laura H:
Hans van kessel
S-Hertogenbosch

· September 2021

Dochter en schoonzoon laten springen voor hun 40ste verjaardag, was geweldig,

  • SUPER GAAF
  • We kunnen geen minpunten verzinnen
De belevenis van Hans van kessel :
Henry
Huissen

· September 2021

Het vliegen en de mensen van de vliegclub waren top. Kundige mensen die weten wat ze doen en dat doen ze met passie voor de zweefvliegsport. Het was een bijzondere ervaring om met zoveel brute kracht de lucht in getrokken te worden.

  • De ervaring, het vliegen en de mensen op het vliegveld.
  • De communicatie over het wel of niet doorgaan van de vlucht. De eerste keer werd onweer en regen voorspeld, die er ook daadwerkelijk aankwam. Toch ging het door zei men. Een kwartier voor aankomst ruim een uur rijden belde men dat het weer snel ging omslaan en er niet meer gevlogen werd. Maar wel goed opgelost door bij de herkansing een tweede vlucht aan te bieden.
De belevenis van Henry :
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Lemelerveld (Salland)

Ook beschikbaar in Terlet

Peter van Gemert
Valthermond

· September 2021

Het was geweldig. De tandemmaster was goed en zorgde voor een echt fijne ervaring.

  • Tandemmaster
  • Meer ruimte op het terras.
De belevenis van Peter van Gemert :
Laura
Emmen

· September 2021

Wij hadden voor mijn zoon geboekt, toen we aankwamen was het even onduidelijk hoe en wat we
Moesten doen. Na de aanmelding, moesten we best even wachten, wat begrijpelijk is, wij hadden het wel prettig gevonden als er iets meer aangegeven zou worden, bijvoorbeeld even info hoe het zou verlopen. Dan geeft dat iets meer duidelijkheid. Hierna de vlucht gedaan! Dat was natuurlijk geweldig!!! Super!!!

  • De vlucht was mooi! Ging wel snel ;)
  • Bij aankomst wat meer duidelijkheid wat er verwacht word en wanneer je ongeveer aan de beurt bent, dat heeft iets meer duidelijkheid in het wachten.
De belevenis van Laura :
HennyN
EDE GLD

· September 2021

Schitterend

  • De enthousiaste en verrassende reactie van de deelnemers
  • Eén deelnemer bleek tijdens de vlucht een defecte headset op te hebben waardoor er geen communicatie was tussen hem en de instructeur. Het gevolg was dat de cursist niet de opdracht kon horen om de controle van het vliegtuig over te nemen. Hij heeft dus niet zelf kunnen "vliegen".
De belevenis van HennyN:

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?