Beoordelingen Boeing 737 full motion

4,9
van 5
91 beoordelingen

4,9 van 5

91 beoordelingen
5 sterren
85
4 sterren
5
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0

Mark (32)
uit Den Haag

· November 2019 · Lelystad

Supervette ervaring met een erg aardige en geduldige instructeur. Tevens een goede opbouw waarbij een uitleg wordt gegeven voordat de simulatie van start gaat. Dit draagt bij aan een verbeterde ervaring van de simulatie.

Goede uitleg voordat de simulatie van start gaat. Instructeur was erg vriendelijk en geduldig. Leuk dat je zelf een bestemming kon uitkiezen.

Nuttig


Atze (34)
uit Leiden

· November 2019 · Lelystad

Leuke ervaring en bijzonder om een keer te kunnen doen.

Goede begeleiding en uitleg. Nette ontvangst op een mooie locatie.

Nuttig


Olaf (20)
uit Amersfoort

· Oktober 2019 · Lelystad

Ik heb een erg leuke ervaring gehad. Ik werd begeleid door een vriendelijke instructeur die je graag verteld en laat ervaren hoe het is om achter de controls te zitten van een vliegtuig. Ik volg zelf een luchtvaart opleiding en Ik heb een simulator sessie gedaan om te kijken of ik in deze sector verder wil studeren, en om te kijken of piloot worden iets voor mij is. Deze ervaring heeft mij een erg goed beeld gegeven van hoe het is om een echt vliegtuig te besturen en wat er allemaal bij komt kijken.

Gaaf dat je het idee hebt dat je een echte Boeing 737-800 bestuurd

Nuttig


Rouwan (29)
uit Hoofddorp

· September 2019 · Lelystad

Mooi ervaring om kennis te maken met de vliegwereld.

Instructie en uitleg

Bewegwijzering. Was zoeken.

Nuttig


Mariëlle (52)
uit Amsterdam

· September 2019 · Lelystad

Geweldig

Bijzondere ervaring, net echt en leuke, grappige instructeur

Niets

Jamiro van Vliegles.nl:
De instructeur houdt zeker van een grapje!

Nuttig


Bert (61)
uit Barneveld

· Augustus 2019 · Lelystad

Was echt heel leuk.
Vond het overigens best lastig.
Maar een echte aanrader voor diegene die een keer in een cockpit willen zitten en willen vliegen.

Leuke begeleiding en realistisch

Nuttig


Dirk (62)
uit Leiden

· Augustus 2019 · Lelystad

Het was een mooie ervaring, heel goed uitgelegd door de instructeur, voor herhaling vatbaar.

Alles was gaaf en leuk

Geen minpunten

Nuttig


Errika (44)
uit Hellevoetsluis

· Augustus 2019 · Lelystad

Ik heb een "vlucht" met de simulator aan mijn zoon van 12 als cadeau gegeven omdat hij wil piloot worden en dit zou een goede eerste ervaring zijn met een Boeing 737. Hij vond het fantastisch en het ging ook best goed zei de piloot die hem begeleid heeft.

Piloot enthousiast en legde dingen goed uit.

Joeri van Vliegles.nl:
Wat tof dat jullie bij ons deze les hebben gevolgd!

Nuttig


Jan (58)
uit Purmerend

· Augustus 2019 · Lelystad

Het was een geweldige ervaring

Vooral het snelheid maken bij opstijgen en het weer landen was geweldig ik had niet verwacht dat het zo levensecht zou zijn!

Mijns inziens hoeft er niets veranderd of verbeterd te worden. Alleen de stewardessen mogen wel wat knapper(geintje)!

Nuttig


Jan (53)
uit Zandvoort

· Augustus 2019 · Lelystad

Dit smaakt naar meer... een geweldige ervaring, van pc piloot naar een full motion sim ervaring. Geweldig!

Teveel om op te noemen!

Koekje bij de koffie ;-)

Nuttig


Richard (57)
uit Alphen aan den Rijn

· Juli 2019 · Lelystad

Leuk en leerzaam inkijkje in het beroep van piloten.

Relaxed personeel en setting.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Richard!

Nuttig


Filidor (39)
uit Groningen

· Juli 2019 · Lelystad

Fantastisch! De ultieme virtual reality experience. Heel gaaf om achter het stuur van een Boeing 737 te zitten en deze zelf in Hong Kong te landen.

Het wordt allemaal heel helder uitgelegd. Mooi apparaat, je voelt de G krachten tijdens de vlucht.

Geen

Nuttig


Hans (66)
uit Amerongen

· Juli 2019 · Lelystad

Leuke ervaring, goede uitleg vooraf en gewoon leuk om zo iets heel anders een keer te doen, beetje in te leven in deze wereld.

Nieuwe ervaring, goede instructievideo in de mail vooraf. Maakt “de vlucht” zelf leuker, herkenbaarder.

Geen, je kan wel vermelden op de site dat er iemand “ mee kan vliegen” op de 2e rij. Bij voorbeeld bij mij degene die dit kado gaf.

Nuttig


Roderick (36)
uit Amsterdam

· Juli 2019 · Lelystad

Waanzinnig!! Hele mooie ervaring!

Uitleg, samenwerking, inspraak

Geen idee

Nuttig


Robert (29)
uit Kaatsheuvel

· Juni 2019 · Lelystad

Afgelopen zondag nog op redelijk korte termijn een sessie gepland, wat echt fantastisch was! Heb ontzettend genoten van deze experience, veel geleerd en geïnspireerd geraakt om vaker te gaan vliegen... en dan het liefste aan het stuur natuurlijk! Bedankt!

Flexibiliteit, goede bereikbaarheid en voldoende uitdaging voor als je het vaker hebt gedaan.

Kan ik niet bedenken!

Joeri van Vliegles.nl:
Wat een leuke review Robert, hier worden we blij van!

Nuttig


Gio (16)
uit Almere

· Juni 2019 · Lelystad

Geweldig!!! Wat een belevenis om een Boeing 737 te mogen besturen. Goede en enthousiaste uitleg. Landen was moeilijk, maar ontzettend gaaf!

Alles!

Zijn er niet! :-)

Nuttig


Rex (47)
uit Rozenburg

· Juni 2019 · Lelystad

Ik heb het als een hele bijzondere leuke en interessante en ook wel spannende middag ervaren ,en de dames hebben het er nog steeds over, iedereen vond het een hele leuke middag. Spektakel!

Onze copiloot, jij dus, legde het op een leuke manier uit.

Dat is onze eigen schuld maar als je met 6 man bent moet je wel 2.5 uur wachten ondanks het mooie uitzicht.

Nuttig


Huib (67)
uit Groessen

· Juni 2019 · Lelystad

Fantastisch. Leuk om eens te voelen hoe je zo'n vliegtuig moet besturen.

Het landen en opstijgen vond ik echt gaaf.

Ik heb geen minpunten maar een certificaatje erbij zou leuk zijn!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Davy (42)
uit Itegem België

· Juni 2019 · Lelystad

Superfijn! Heel vriendelijk ontvangen geweest en heel professioneel begeleid. Leunt heel erg dicht aan bij the real thing!

Als privé-persoon te kunnen vliegen op een full motion 737-simulator!
(In België voorlopig niet mogelijk)
Ook de vriendelijke ontvangst en professionele begeleiding waren zeker een pluspunt!

Geen minpunten

Nuttig


Ingmar (16)
uit Goor

· Mei 2019 · Lelystad

Het was een geweldige ervaring!
Ik wil graag piloot worden en dit heeft me nog meer gemotiveerd. Hele aardige service waren iets te vroeg maar konden gewoon beginnen.
Zeker een aanrader ik ga snel weer terug.

Het voelde heel echt

Nuttig


Sander (36)
uit Eindhoven

· Mei 2019 · Lelystad

Ik heb gekozen voor Vliegles.nl omdat ik wist dat mijn grading daar ook gehouden zou worden en kon ik mooi aanvoelen hoe deze Boeing 737-800 full motion simulator zou reageren op bepaalde inputs. Ik ging met Theo de sim in en hebben een SID, vector approaches, non vector approaches en situational awareness getraind. Ik had de sim voor 2 uur geboekt, maar omdat ik erg gemotiveerd was en Theo erg enthousiast zijn we over die 2 uur heen gegaan en dat koste mij niks extra's, top service!!!

Door mijn simsessie van te voren met Theo heb ik de grading gehaald en zit ik in de laatste ronde!

Een zeer enthousiaste eigenaar die je echt uitstekend kan voorbereiden op de grading!

GEEN

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Alex (44)
uit Rotterdam

· Mei 2019 · Lelystad

Fantastische ervaring maar er komt wel veel informatie tegelijk binnen.

Ervaring

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Het is inderdaad hard werken om zo'n 737 veilig aan de grond te krijgen Alex!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Naomi (39)
uit Apeldoorn

· Mei 2019 · Lelystad

Het was het verjaardagscadeau voor mijn man en hij heeft een fantastische ervaring gehad.

Ervaring om nooit te vergeten.
Mooie locatie
Ervaren en vriendelijke instructeur.

Geen gastvrouw of heer, dus als de piloot bezig is geen opvang voor volgende gasten.....
Niet heel gastvrij vonden wij.
Je komt echt in een lege ruimte, waar overigens wel koffie en thee staat.

Nuttig


Doetie (66)
uit Ginnum

· Mei 2019 · Lelystad

Een hele belevenis, met uitleg door een prima instructeur. Hiervoor nog onze hartelijke dank.

Het voelt net alsof jezelf vliegt. Super!!

Dan moeten we vaker komen om daar een oordeel over te geven.

Nuttig


Ton (60)
uit Zeewolde

· Mei 2019 · Lelystad

Wat een schitterende ervaring. Vanochtend om 9.30 uur ontvangen door Theo met een lekker kopje koffie. Vervolgens door Luc (of Luuk) uitleg gekregen over het instrumentenpaneel en daarna met hem de simulator ingegaan. 2 x een start en landing op Schiphol gedaan en daarna op Singapore. Nogmaals wat een fantastische ervaring was dat. Luc (of Luuk) legde alles rustig uit en gaf een helder antwoord op vragen.
Voor je het weet is het uur voorbij en loop je met de breedst mogelijke glimlach de Simulator uit. Jezelf voornemend dat dit niet de laatste keer is.

De bijna levensechte ervaring en de superfijne ontvangst en uitleg

Het regende toen we aankwamen.

Nuttig


Inge (50)
uit Almelo

· Mei 2019 · Lelystad

Geweldige ervaring en zoveel geleerd en kom erachter dat ik nog zoveel meer kan leren! Speciale dank naar instructeur Theo die de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden, geduld heeft en duidelijke instructies geeft! Ik kom zeker weer want ik ben nog lang niet klaar!

Naast het ervaren van het vliegen in de simulator: Ik hou van de theorie en procedures die erbij komen en daar heeft hij nog extra aandacht aan besteed tijdens de vlucht! Dat was heel fijn!

Geen

Nuttig


Msrtha (55)
uit Venlo

· April 2019 · Lelystad

Ik vondt t heel erg boeiend en t heeft mij zeker geholpen om ondanks mijn vliegangst te gaan vliegen
Een speciale dank gaat uit naar Jeroen en Luc omdat ik met hun over mijn vliegangst heb kunnen praten.
Vondt t ook heel interessant om een kijkje te nemen in een cockpit en wat er allemaal bij komt kijken.

Goede ontvangst bij binnenkomen uistekende uitleg
En een goede simulatie ,Het leek net alsof ik echt in een vliegtuig zat

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Wat fijn om te horen. We hopen dat deze ervaring je heeft geholpen om over je vliegangst heen te komen.

Nuttig


Ron (40)
uit Schiedam

· April 2019 · Lelystad

Super gaaf. Mooie opbouw in de opdrachten. full motion is top

Drie keer opstijgen en landen in 3 kwartier is top

Niet

Nuttig


Machiel (60)
uit Werkendam

· April 2019 · Lelystad

Heel leuk om zelf te ervaren hoe moeilijk vliegen is.

Ze nemen ruimschoots de tijd om alles uit te leggen

Geen

Nuttig


Peter (45)
uit Zuid-Scharwoude

· April 2019 · Lelystad

Helemaal geweldig !
Eerder al eens een in een niet bewegende simulator gezeten, maar de motion van deze simulator maakte deze ervaring zoveel beter

De motion van de simulator

Doordat het zo leuk was ging het veel te snel voorbij haha

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je positieve beoordeling Peter. Fijn dat je de tijd genomen hebt je ervaring te delen!

Nuttig


Leo (50)
uit Leidschendam

· April 2019 · Lelystad

Super om zo'n realistische vliegervaring te hebben.

De intensiteit en het realistische gevoel dat je aan deze ervaring overhoudt.

Voorbij voordat je er erg in hebt.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Martin (71)
uit Zwijndrecht

· Maart 2019 · Lelystad

Geweldig! Je waant je echt op het moment een "piloot". De uitleg van Theo en het regelmatig uitvoeren van zijn instructies, geeft je een bijzondere kijk op het beroep piloot.

Levensecht, absoluut een aanrader.

Geen

Nuttig


Hans (60)
uit Deventer

· Maart 2019 · Lelystad

Geweldige ervaring en wat is vliegen complex. Veel dank aan instructeur Theo die perfect en heel leerzaam en leuk begeleid. Topervaring en een echte aanrader.

Goede begeleiding veel geleerd erg leuk en realistisch.

Nuttig


Robert (52)
uit De Lier

· Maart 2019 · Lelystad

Geweldige ervaring

Lijkt een op een met een echte cockpit.
de vliegbeweging is treffend

Evan van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Tom (44)
uit Almelo

· Januari 2019 · Lelystad

Als cadeau gekregen, wat een super ervaring!! Zelf kunnen ervaren hoe leuk (en best moeilijk) het is om een Boeing 737 te vliegen.

Duidelijke, rustige uitleg. Echt het gevoel van een piloot mogen ervaren.

Nuttig


Muriel (51)
uit Den Haag

· December 2018 · Lelystad

Fantastisch!

Zeer realistisch! Uitermate vriendelijke en professionele piloot.

Ga zo door!

Nuttig


Marco Maas (55)
uit Nieuwegein

· December 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring

Alles

Niets

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Nuttig


Cees (60)
uit Hoogland

· December 2018 · Lelystad

Fantastische ervaring , de moeite waard en voor herhaling vatbaar

Echte benadering van de werkelijkheid, zelf airport gekozen!

Niets!!

Nuttig


Nirul (27)
uit Voorburg

· November 2018 · Lelystad

Top! Mooie vlucht, goede begeleiding en leuke ervaring! Goed bereikbaar en goede ontvangst!

Begeleiding, persoonlijk.

Nuttig


Dennis (45)
uit Leusden

· November 2018 · Lelystad

Er leuke ervaring! Dankzij de full motion en de cockpit waarin alle knopjes echt bediend kunnen worden, is het zeer realistisch. Ik wil het zeker nog een keer proberen.

De bewegingen van het vliegtuig voelen heel echt. Ook de turbulentie voelt echt. Afhankelijk van hoeveel je aankan, wordt het steeds uitdagender en moeilijker gemaakt. De instructeur helpt op een fijne manier om te zorgen dat het naast uitdagend ook nog heel leuk blijft.

De tijd gaat te snel voorbij. Zelfs een uur is te kort.

Eveline van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad Dennis!
We zien je graag nog eens terug!

Nuttig


Edwin
uit Zaandam

· November 2018 · Lelystad

Wat een geweldige ervaring!!! Je denkt dat doe ik wel even... vliegtuig besturen...valt niet mee hoor. Uitleg en begeleiding van Theo was super. Een echte aanrader voor iedereen die eens wat anders wil mee maken! Een onvergetelijke dag gehad... en zeker voor herhaling vatbaar!

Rijke ervaring, valt niet mee even een vliegtuig besturen. Je moet op zoveel dingen tegelijk letten.

Geen

Nuttig


Mariusz (46)
uit Zoetermeer

· Oktober 2018 · Lelystad

Onvergetelijke ervaring, echt een super verjaardag cadeau. Een aanrader voor iedereen die vliegen leuk vind.

Professionele begeleiding, alles prima geregeld.

Voor ons was de afstand naar Lelystad de enige minpunt.

Nuttig


Max
uit Doorn

· Oktober 2018 · Lelystad

Ik ben gisteren een uur lang voor het eerst in een B737 simulator geweest en ik vond het super gaaf en een fantastische ervaring. Ik kom zeker een keer terug!

De instructeur vond ik heel erg aardig en hij gaf heel goed uitleg.
Alles voelde heel erg realistisch.

Geen een

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen Max, we zien je graag nog eens terug!

Nuttig


Jan (52)
uit Ospel

· Oktober 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring!

Perfecte begeleiding door de instructeur/piloot!

Nuttig


Werner (51)
uit Bilthoven

· Oktober 2018 · Lelystad

Geweldige beleving.

Zeer prettige gezagvoerder.
Lekkere koffie.

Geen

Nuttig


Las (37)
uit Purmerend

· Oktober 2018 · Lelystad

Met recht een onvergetelijke en levensechte ervaring! Mee mogen maken hoe het is om een verkeersvliegtuig van dit type te mogen besturen, je voor even een (co)piloot mogen voelen. Zeker voor herhaling vatbaar,want als je eenmaal achter de stuurknuppel hebt gezeten, dan vraagt dat om vaker te gaan doen! Super!

Het gevoel een echt vliegtuig te besturen! Goede en duidelijke instructies door de instructeur. Merkte de passie voor het vliegen bij deze man, alsmede de nodige humor. Al met al een prachtige vlucht mogen beleven!

Wat mij betreft geen.

Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Las. We gaan het doorgeven aan de instructeur!

Nuttig


Joost (41)
uit Nieuwveen

· Oktober 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring!

Goede uitleg en beleiding.

Op de site staat dat je met 30 min vliegen kan wisselen als je met twee personen komt. In de praktijk blijkt dat dit te kort is. Dit zou dus aangepast moeten worden naar min een uur voor twee personen.

Bij binnenkomst in het gebouw is het wat onduidelijk waar je moet zijn. Dit kan beter worden aangegeven. Uiteindelijk prima ontvangen met een kopje koffie.

Nuttig


Peter (51)
uit Ede

· Oktober 2018 · Lelystad

Ik vond het een geweldige belevenis. Je krijgt van te voren nog een instructie. Dit is voordat je in de simulator gaat en deze instructie gaat ook niet van je simulatortijd af. Mijn advies is wel om voor 90 minuten te boeken zoals ik dat gedaan heb. Immers in die 90 minuten heb ik, onder deskundige begeleiding toch 4x kunnen starten, naar een bepaalde hoogte gaan vliegen en dan ook weer terugkeren op het vliegveld waar ik vandaag kwam. Ik ben 2x van Schiphol vertrokken en dus ook 2x geland. Ik ben 1x van Dubai vertrokken en geland en de laatste was van het voormalig vliegveld in Hong Kong, waarbij je bij de landing tussen de bebouwing vloog om te kunnen landen. De simulator en het uitzicht is ook echt realistisch. Ook de bediening en besturen van de boeing is gewoon top. Voor mij was het een 12 op de schaal van 1 op 10

Goede deskundige begeleiding.

Geen minpunten geconstateerd.

Nuttig


Henry (40)
uit Sint Jansklooster

· September 2018 · Lelystad

Een geweldige ervaring! Als verrassing cadeau gekregen van mijn vrouw! Erg genoten!

Goede uitleg, ontspannen sfeer en geweldig om mee te maken

-

Joeri van Vliegles.nl:
Dat is nog eens een leuke verrassing! Bedankt voor je goede beoordeling!

Nuttig


Jos & Maikel (60)
uit Eindhoven

· September 2018 · Lelystad

Fantastische ervaring. Mijn vader mocht vliegen als gepensioneerd Luchtmacht vlieger en zat helemaal in zijn element. De instructeur was goed en erg gezellig! We komen zeker nog een keer terug!!!

Leuke instructeur, mooie simulator en leuk dat je na een start en landing op Amsterdam de keuze uit andere luchthavens hebt.

Het beeld was niet 100% uitgelijnd waardoor je als vlieger en instructeur niet helemaal hetzelfde beeld had. (Dit vormde overigens geen grote hinder)

Nuttig


Karel (64)
uit Kloosterzande

· September 2018 · Lelystad

Een geweldige belevenis ! vooraf goede uitleg gekregen over de instrumenten en bedieningspaneel in de cockpit. daarna plaatsgenomen in de simulator en de lucht in ! alles als realistisch ervaren. totaal niet te vergelijken met een computerspelsimulatie als b.v. fs x.
Uiterste concentratie is wel vereist, je bent met zoveel dingen tegelijk bezig, en je mag niets over het hoofd zien. Voor mijn eerste vliegervaring in een simulator zou ik zeggen: het was zeker niet makkelijk, maar doordat je van de instructeur tijdig wat aanwijzingen tips en correcties doorkreeg werd het het onvergetelijke vliegervaring welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Leuk was de gemoedelijke begroeting bij aankomst, je voelt je gelijk op je gemak.
bijzonder vond ik de allereerste kennismaking met een echte cockpit.
Gaaf was om zoveel mogelijk alles te bedienen en de ruimtelijke zicht naar buiten.

Geen .

Nuttig


Herman (73)
uit Hoorn

· September 2018 · Lelystad

Altijd al een keer mee willen maken hoe het voelt om in een cockpit te zitten. Deze beleving is al geweldig. Werden met ons drieen netjes ontvangen op Lelystad. Omdat het voor mijn schoonzoon een verrassing was, had hij de instructiefilm niet kunnen zien. Dat was geen probleem; onze gastheer pakte de laptop en liet het filmpje alsnog aan ons zien. Vond ik erg attent. Daarna nog een korte uitleg bij het "droge" paneel en toen de simulator in.

Het gevoel een vliegtuig even in handen te hebben, starten, bochten te maken en weer te landen geeft toch wel een kick. Heb nog meer respect voor het pilotenvak gekregen. Een AANRADER om een keer de flight simulator in te stappen. Ik heb een volgende "vlucht" in de planning staan.

Had wel iets meer aan de knoppen willen draaien, maar begrijp dat je daar ook de nodige ervaring voor moet hebben.

Nuttig


Jan (42)
uit Dordrecht

· September 2018 · Lelystad

In een woord: geweldig! Supergaaf om te doen. Ik had 30 minuten gereserveerd, een volgende keer doe ik minimaal een uur. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en aangepast naar wat je aankunt. Onvergetelijke ervaring en Theo: zeer bedankt! Het is het geld dubbel en dwars waard.

Uitleg was zeer duidelijk, de simulator voelt levensecht!

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Jan.
We zien je graag nog eens terug!

Nuttig


Jaap (46)
uit Heerde

· Augustus 2018 · Lelystad

Uitmuntend! Al met al de afgelopen 30(?) jaar heel wat uurtjes met Flight Simulators op de PC gestoeid. Tot ik er recent achter kwam dat het mogelijk is om zonder werkelijke ervaring in een serieuze simulator te vliegen! 1e keer een half uurtje "gevlogen". Als ik klaar ben met dit verhaaltje ga ik nog een uurtje boeken. Misschien vluchtje naar Merill C. Meigs Airport (hoewel dat wellicht wat klein is voor een 737 en kennelijk in 2003 is gesloopt…)

Goede briefing (best veel info in korte tijd, dus niet alles blijft direct hangen) en goede instructies tijdens de vlucht. In een half uur was het prima mogelijk 2 take-offs en landings op Schiphol te doen.

De simulator is ietwat groot (en prijzig, me dunkt ) voor mijn nederige optrekje :-)

Nuttig


Rienk (80)
uit Bilthoven

· Augustus 2018 · Lelystad

Heel interessante ervaring

Zeer plezierige begeleiding door instructeur.

Niets

Nuttig


Maurice (33)
uit Ridderkerk

· Augustus 2018 · Lelystad

Voor mijn verjaardag een uurtje in de 737 sim gehad. Na een persoonlijke en gezellige ontvangst de theorie doorgenomen waarin de basics herhaald werden. Daarna met instructeur Theo in de sim verschillende starts en landingen gemaakt. Vooral landen op de oude baan in Hong Kong met motorfalen was volle bak concentreren. Al met al een perfect cadeau en een uitdagende en onvergetelijke beleving gehad.

Alles is erg professioneel opgezet. Er is heel veel kennis aanwezig en die wordt op een heel leuke manier overgebracht. Leuke locatie bij Lelystad airport ook! Ook ruimte voor eigen wensen/inbreng.

Minpunt is dat ik nu thuis ook aan de vliegsim wil!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide en goede beoordeling! Je hoeft thuis geen simulator te installeren, je kan ook gewoon vaker bij ons komen vliegen ;-)

Nuttig


Es (54)
uit Duiven

· Augustus 2018 · Lelystad

Ontvangst was zeer gastvrij. De ervaring in de simulator was er een om nooit te vergeten en zeker om anderen aan te raden! Ook voor mensen die nog nooit zelf als piloot gevlogen hebben is het goed te doen. Uitleg was goed en zeer interessant.
De movements van de simulator waren een ervaring op zich!

Een ervaring om nooit te vergeten.

Beter aangeven dat parkeren dat parkeren niet betaald hoeft te zijn maar voor de deur kan...

Nuttig


Thijs (69)
uit Horst

· Augustus 2018 · Lelystad

Ik heb een hele leuke middag gehad. We zijn in naar Rotterdam, Schiphol en naar Dubai gevlogen. het was een hele ervaring. Goede instructies gehad van enthousiaste instructeur. eigenlijk had ik geen idee wat er allemaal bij komt kijken om z'n "ding" in de
lucht te houden, en op de plaats van bestemming te krijgen. Veel moeilijker dan je denkt . Absoluut een aanrader.

Het is net als in een echt vliegtuig. Alles kan gesimuleerd worden en het voelt net als echt aan.

Nuttig


Adri (61)
uit Enkhuizen

· Juli 2018 · Lelystad

Leuke ervaring om te zien hoe alles werkt en te voelen hoe het vliegtuig reageert.
Enthousiaste instructeurs die graag iets van hun passen voor het vliegen willen overbrengen op de deelnemers.

Beter idee van wat er allemaal gebeurt tijdens een vlucht en met name bij start en landing.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Adri. Het is inderdaad hard werken tijdens de start en landing.

Nuttig


Erik en Frank (40)
uit Laren

· Juli 2018 · Lelystad

Nogmaals bedankt voor de geweldige vlucht van gisteren!!
Het was hard werken op onze vlucht van Schiphol (EHAM naar Maastricht Airport EHBK).
Ik had een vliegplan gemaakt en ingevoerd in de de flight computer.
Grootste deel zonder autopilot gevlogen.
Na een doorstart op EHBK opnieuw de APPROACH en LANDING gemaakt.
De terugvlucht heeft mijn zoon Frank gemaakt; zijn allereerste vlucht.
Mooie APPROACH en HAPPY LANDING op RW27!!!

Echt ervaring om nooit te vergeten, tot de volgende keer,

Nuttig


Stein (16)
uit Eerbeek

· Juli 2018 · Lelystad

Erg gaaf om te mogen vliegen in de simulator, je hebt ook echt het gevoel dat je daadwerkelijk in het vliegtuig zit. Ook hebben we gevlogen in Dubai terwijl het donker was, landen is dan erg lastig omdat je over zee aankomt. De zee is donker en je hebt daardoor geen horizon meer.

Ik vond het heel erg leuk om te vliegen in Dubai in de nacht, en landen op het oude Kai Tak was ook heel erg gaaf. Ik kreeg echt het gevoel alsof je daadwerkelijk in de cockpit zat van een echt vliegtuig

Vrijwel niets, super ervaring!

Nuttig


Arve (45)
uit Trondheim, Norway

· Juni 2018 · Lelystad

I had an amazing time and the experience was top notch! Friendly and professional staff helped making this an awesome day in the sim! I added an extra 30 min and it was well worth the money.

Quality of experience, time actually flying in the sim and that I could have two passengers! :)

Nothing, really!

Joeri van Vliegles.nl:
Thank you very much for this good review.

Nuttig


David (16)
uit Giethmen

· Juni 2018 · Lelystad

Ik vond het super leuk. De simulator voelde zo echt. De instructeur legde duidelijk uit en op een leuke manier.

In de simulator zitten en de Boeing 737 zelf besturen was heel gaaf.

Ik heb geen minpunten. Alles was leuk.

Nuttig


Alex (60)
uit Haarlem

· Mei 2018 · Lelystad

Heel erg leuk! Geeft een goed beeld van hoe het werkt in een groot vliegtuig.

Simulatie is heel echt supergoed door de combinatie van cockpit, projecties, geluid en beweging. Leuke instructeur die alles goed en met humor uitlegt

Niets

Nuttig


Rob (78)
uit Soest

· Mei 2018 · Lelystad

Als sportvlieger (EHHV) is dit een leuke aanvulling op de vliegkunst. Kom waarschijnlijk nog eens terug.

Goede uitleg IFR procedures. Ben gewend aan VFR en dit is nieuw en interessant.

Niets op aan te merken.

Nuttig


NJ (11)
uit BARNEVELD

· Mei 2018 · Lelystad

Geweldig

We mochten 2 uur ipv 1

Niks

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Nuttig


Bart (43)
uit Geleen

· April 2018 · Lelystad

Zeer leuke ervaring. Het gevoel is realistischer dan ik dacht.

De ervaring van de start

Iets meer algemene uitleg, bv waar dienen flaps voor enz. Gewoon basis basis uitleg. Niet langer dan 5 min.

Nuttig


Jacco (50)
uit Oosterhout

· April 2018 · Lelystad

Een hele leuke en leerzame ervaring.

Duidelijke uitleg van de instructeur en de heerlijke koffie.

De beloofde theorie les was door het uitlopen van de vorige simulatie te kort.

Nuttig


Kirsten (14)
uit Balk

· Februari 2018 · Lelystad

Ik vond het een superleuke ervaring en een aanrader voor iedereen die interesse heeft in vliegen!

Kiezen welk,vliegveld je wil vertrekken en landen, realistische beelden en ervaring.

Geen punten gevonden.

Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je naar je zin hebt gehad Kirsten.

Nuttig


Joey (15)
uit Deurne

· Februari 2018 · Lelystad

Zeer leuke ervaring

Bewegende simulator , landen leek vrij realistisch .

Een uur is zeer snel voorbij en het is wel redelijk duur

Nuttig


PAUL (56)
uit BORST

· Februari 2018 · Lelystad

PRACHTIGE ERVARING EN HET BLIJFT NIET BIJ 1 KEER.

AARDIG PERSONEEL

Nuttig


Heinz (73)
uit Almelo

· Februari 2018 · Lelystad

Geweldig. Als piloot van een Cessna 182 een vlucht te maken in een Boeing 737. De SIM was zeer natuurgetrouw en de instructie uitstekend.

De ontvangst, de instructie en het vliegen allemaal super.

Kan er geen noemen.

Nuttig


William (16)
uit Weert

· Januari 2018 · Lelystad

Dit is het meest interessantesten dat ik in mijn leven heb gedaan! Ik wil zo graag terug komen. Ik heb ook veel geleerd in de cockpit, ik wist al veel van vliegen maar nu heb ik gewoon de ervaring opgelopen en weet ik veel meer hoe alles een beetje werkt. Hierdoor is mijn keuze gemaakt dat ik in de aviation richting ga met mijn werk.
Erg bedankt voor de leuke vlucht.

Bijna alles. De simulator reageerd heel goed, het gevoel van in de lucht zitten boven Amsterdam terwijl je eigenlijk in Lelystad bent is een heel leuk gevoel.

De simulator scherm was niet goed in het midden gekalibreerd, het vliegen was daardoor wat moeilijker in te schatten.

Nuttig


Marc (48)
uit Rotterdam

· Januari 2018 · Lelystad

Het was een uitermate boeiende ervaring, welke ik van mijn thing-to-do list kan schrappen. Ik heb meerder mensen erover verteld en een aanbeveling bij een kennis gedaan, die er ook wel oren naar had. Ik sluit niet uit dat dit mijn laatste ' bezoek' is geweest.

Super locatie (Aviodome naast de deur) en een enthousiaste instructeur, die de ervaring compleet heeft gemaakt.

Ik heb zelf geen minpunten.

Nuttig


Julian (19)
uit Hendrik Ido Ambacht

· Januari 2018 · Lelystad

Super leuk ! Van ontvangst tot vertrek een goeie begeleiding.
Je niveau word voordat je de sim in gaat gepeild waardoor de informatie afgestemd word op jouw.

Mooie locatie, erg gastvrij

Nuttig


Aurélie (22)
uit Opglabbeek

· Januari 2018 · Lelystad

Ik heb zelf niet gevlogen maar ik heb het als cadeautje aan mijn vriendje gegeven. Hij vond het een super ervaring en was super blij mee en zou dat opnieuw willen doen. Personnel is echt vriendelijk.

Simulator zien bewegen
Vriendje zegt dat het geweldig was
Moet niet kiezen tussen landen en opstijgen.

Geen

Nuttig


Kees (13)
uit Voorst

· Januari 2018 · Lelystad

Zeer realistische simulator. Goede en leuke instructeur. Prima en super leuk!!!

Manier van instructie; simulator; locatie

Geen

Nuttig


Tony (65)
uit Lelystad

· Januari 2018 · Lelystad

Leuk, spannend en leerzaam, goede instructeur

Instructie en uitleg daarna het vliegen

Niets

Nuttig


Frank (64)
uit Drachten

· November 2017 · Lelystad

Geweldige ervaring, als je al een beetje achter de computer aanklooit met flightsims, zoals ik, overtreft dit alles!

Vriendelijke benadering, op gelijkwaardig niveau

Kan niets bedenken

Nuttig


Shari (40)
uit Rotterdam

· Augustus 2017 · Lelystad

Het vliegen vond ik wel leuk en spannend
Maar waar ik me aan stoorde was dat ik die uitleg van de insstructeur niet goed vond...hij sprak met een accent oke dat kan is niet erg maar was ook slecht te verstaan en hij legede te snel snel alles uit....ik had zoiets hallooo ik doe dit voor eerst mag ik wat duidelijker uitleg... na ja al met al ik heb gevlogen en was op 6 aug niet 18

Heb gevlogen

Nuttig


Leen (57)
uit Leerdam

· Augustus 2017 · Lelystad

Een hele fijne dag gehad met een uiterst enthousiaste instructeur.
Een hele ervaring om eens zelf aan het stuur te mogen zitten en het vliegtuig te besturen. De instructie video is een must als je onervaren in de cockpit stapt het bevorderd de ervaring. Een mooie dag en zeker een aanrader voor iedereen die van vliegen en vliegtuigen houdt.

Leen jager.

Leuke opzet, enthousiaste instructeur

Geen.

Nuttig


Johan (13)
uit Hamminkel

· Augustus 2017 · Lelystad

Geweldig

Net echt

Nuttig


Andre (70)
uit Leidschendam

· Juli 2017 · Lelystad

Een heuse reeële belevenis om achter de
Yoke plaats tenemen en te vliegen.

Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie, duidelijke instructie. Ook de instructie film vooraf gekregen was erg duidelijk.

20 minuten vind ik aan de korte kant, 30 minuten meer in line , dat wel zonder prijs verhoging

Nuttig


Niels (34)
uit Haarlem

· Juli 2017 · Lelystad

Super leuk, veel moeilijker dan gedacht, goede uitleg, fijn opbouwend programma.

Erg realistische simulator, goede uitleg, veel mogelijkheden

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Jan (29)
uit Utrecht

· Juni 2017 · Lelystad

Ik vond het een ontzettend interessante ervaring. Deze vliegsimulator experience heb ik gedaan omdat ik met vliegangst aan het worstelen ben. Via de simulator wilde ik toetsen hoe ik er nu in stond en hoe ik het zou ervaren.

Mathijs heeft me van alles laten zien en ervaren. Opstijgen vanaf schiphol, een rondje vliegen en weer landen. Fantastisch!

Het gaf me een mooi extra inzicht. Voor mij kwam het allemaal ontzettend realistisch binnen. Op een stukje turbulentie reageerde ik hetzelfde als in een echt vliegtuig bijvoorbeeld.

Realistische ervaring, fijne begeleiding,

Nuttig


Tijmen (15)
uit Anna Paulowna

· Mei 2017 · Lelystad

Ontzettend leuk om te doen. Leuke instructeur die het goed uitlegde en geduld had.
Ging best erg goed en mocht nog een aanvullende luchthaven aandoen.

Vond alles erg leuk om te doen

Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Marco (50)
uit Utrecht

· Mei 2017 · Lelystad

Geweldige ervaring

Fijne instructeur

-

Nuttig


Leon (23)
uit Zaandam

· April 2017 · Lelystad

Erg leuk en realistisch

Goeie uitleg

Met een extra mannetje staan nu stond er een en moesten we vrij lang wachten voor we oets konden doen en er was een storing in het systeem

Nuttig


Ravin en Anita (47)
uit Amstelveen

· Februari 2017 · Lelystad

Mijn ervaring was meer dan ik had verwacht. Wat een unieke ervaring om mee te maken! Alles is zo realistisch en de rustige en professionele begeleiding van Mathijn heeft enorm bijgedragen aan onze mooie belevenis van de simulator. Kan niet wachten tot een volgende sessie.

De begeleiding van Mathijn en realisme van de simulator

Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Rinus (60)
uit Bekkernens

· Februari 2017 · Lelystad

Prachtige ervaring met deskundige begeleiding. Opmerking, we hebben op 18-02-2017 gevlogen

Uitvoerige uitleg waardoor het vliegen een echte ervaring was

Het crashen van de computer tijdens de vlucht.

Nuttig


Ivo (33)
uit Huis ter heide

· Mei 2016 · Lelystad

Het was leuk ik heb niets om aan te merken ik kom zeker weer

Goed

Niet

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?