Reseñas Boeing 737 simulador movimiento

4,9

de 5

203 reseñas

4,9 de 5

203 reseñas

5 estrellas
189
4 estrellas
13
3 estrellas
1
2 estrellas
0
1 estrella
0
Mark
Ermelo

· Septiembre 2021

Super! Er wordt echt de tijd genomen, veel uitgelegd en je mag zelf een hoop bedienen. De fullmotion simulator is ook echt een ervaring, je hebt echt het idee dat je aan het vliegen bent!

  • Alles
  • Niets
Lizette Blankestijn
Herveld

· Septiembre 2021

Geweldige, mooie ervaring. Realistisch beeld en goede communicatie van de desbetreffende instructeur. Door zijn eigen ervaring als piloot ervaar je het nog realistischer

  • Prettig ontvangst, duidelijke uitleg, realistisch beeld.
  • Geen
Henk Kalk
Deventer

· Septiembre 2021

Professionele begeleiding en overweldigend echt.

  • De realiteit was echt 100%. Bewegen voelde als in realiteit.
  • Eigenlijk weet ik dat even niet.
Marie-Louise
Voorburg

· Septiembre 2021

Wat een topdag! De experience was een cadeau voor mijn 13 jarige neefje Daniel Uiteraard vooraf gecombineerd met een bezoek aan het Aviodrome. Daarna hartelijk ontvangen door Vlieginstructeur Theo. Wij zijn meegegaan in de vliegsimulator. Aanrader! Vanwege de feestelijke gebeurtenis mocht Daniel een extra rondje vliegen van Amsterdam naar Rotterdam. Nogmaals ontzettend bedankt Theo voor deze onvoorgetelijke dag en ook de complimenten aan Evelien voor de organisatie!! Een dikke pluim voor jullie 👍

Cor en Brenda
Hengelo

· Septiembre 2021

Een regelrechte top ervaring!
Zeer vriendelijke en kundige mensen die hun liefde voor het vak uitstralen en overbrengen.
En nadat je zelf hebt “gevlogen” een enorm respect voor echte piloten want opmerkingen zoals: “veredelde buschauffeur” zijn echt helemaal misplaatst.
Zolang de automatische piloot vliegt kun je relaxen en van het uitzicht genieten maar het zelf sturen is veel meer een uitdaging dan wij beide ooit durfden denken.
Dit is echt zoiets wat je minimaal eens in je leven moet hebben gedaan.

  • De gehele ervaring en sensatie.
    Je beseft met je verstand dat het niet echt is maar je gevoel zegt: wauw dit moet wel echt zijn.
  • Ik heb geen flauw idee ik vond het overweldigend spannend en gaaf.
Bram
Huizen

· Septiembre 2021

Een fantastische ervaring, werkelijk zo echt als het maar kan met realtime weer in een top simulator

  • Geweldig fijne en vakkundige uitleg waardoor je snel rustig wordt en vertrouwen krijgt. Ik vond het in het begin best wel spannend.
  • Ik kan geen verbeterpunten bedenken.
Ramon
Brussels

· Agosto 2021

This was my second 3-hour session in this sim. The focus this time was to practice only take-offs, landings and very short flights. My expectations for this session really fell short as I was challenged to levels that I could not even imagine before the session. We started with medium to complex take-offs to then move to the really challenging landings. And that meant places such as Madeira, Kathmandu, Samos and Paro. As a regular PMDG flight simmer I have practiced all of them many times, but landing specially in Samos and Paro in a full-motion sim has been perhaps the most challenging and rewarding experience I've ever had. I've learnt a ton in this session and I am super grateful to Theo for his guidance and how he helped me in the most challenging moments. The transfer of knowledge I received was superb.

It's worth to mention the improvements done to the sim compared to a year ago. Both the visuals and performance of the sim have been improved so the whole experience becomes even more realistic.

  • Very advisable experience for both beginners up to advanced simmers.
  • Nothing.
Jacco van Wingerden
Hendrik-Ido-Ambacht

· Agosto 2021

Geweldige ervaring voor mijn 13-jarige zoon. Super begeleiding door Theo. Hij wil nog steeds piloot worden, maar weet nu wel dat dat meer om het lijf heeft dan wat handigheid in Flight Simulator op de computer. :-)

  • Gastvrije ontvangst. Duidelijke uitleg vooraf. En natuurlijk de ervaring in de simulator. Onvergetelijk!
  • Niets
Ingrid (47)
Rhoon

· Agosto 2021

Super leuk om dit een keer mee te maken!

  • Aardige instructeur en duidelijke uitleg!
Wagena (74)
Groningen

· Agosto 2021

Geweldig

  • Alles
  • Geen idee
Jolanda (51)
Nijmegen

· Agosto 2021

Onze twee kinderen hebben het geweldig gevonden. Een mooie, realistische ervaring.

  • Heldere uitleg, zeer betrokken instructeur die op een leuke manier tips en adviezen geeft en alle tijd neemt.
  • Geen.
Ed (66)

· Agosto 2021

Geweldige ervaring om te weten hoe een Boeing 737 bestuurd wordt.
Instructeur was heel betrokken.

  • Uitleg, instructie van de "co pilot". Rustig en met gevoel voor humor. Duidelijk en neemt de tijd. Hebben langer gevlogen dan afgesproken.
  • Geen
Jeroen (44)
Bred

· Agosto 2021

Ontzettend gaaf. Mooie simulator, en geeft een echt realistische ervaring

  • Ontzettend goede en aardige instructeur.
  • Echt geen één
De Mare (16)
Vlissingen

· Julio 2021

Mijn zoon vond het in 1 woord geweldig. Zo echt. Top uitleg door Theo.

  • Alles zelf mogen doen
    Gewoon gewelldig
  • Geen
Martin Schiffelers (78)
‘s-Hertogenbosch

· Julio 2021

Geweldige ervaring met een aardige en serieuze instructeur.
Veel geleerd om toe te passen in de flight simulator op mijn PC.
Ga dit beslist vaker doen.

  • Uitleg instructeur.
    De bewegingen en geluiden tijdens “de vlucht”.
    En in ‘t bijzonder de landing.
  • Wat mij betreft weinig of, liever gezegd, niks.
Marcel (29)

· Julio 2021

Erg leuke ervaring om eens gedaan te hebben. Van tevoren een stukje theorie, maar vooral lekker vliegen! Alles werd duidelijk uitgelegd.

We waren met twee man en konden allebei een volledige vlucht maken van een half uur (opstijgen, cruisen, landen). Totaal dus een uur in de simulator gezeten.

De instructeur was erg aardig en zorgde ervoor dat het allemaal heel echt aanvoelde. Leuk!

Ron Noordam (69)
Zoetermeer

· Julio 2021

Geweldig, gevlogen naar Brussel en terug

  • Realistisch, goede en duidelijke uitleg, ontspannen sfeer
  • Geen
Boogaarts (50)
Grubbenvorst

· Julio 2021

Fantastische ervaring, goede uitleg en begeleiding. Dichter bij de werkelijkheid kom je niet! Erg de moeite waard!

  • Goede briefing vooraf en goede begeleiding tijdens de vlucht!
  • Geen
Raymond (51)
Leerdam

· Julio 2021

Top , Super , Ga maar door ?

  • Echt realistisch .
  • Geen
J. Mertens (50)
Vught

· Junio 2021

Het was een jongensdroom die uitkwam. Wat een geweldige ervaring.
Goede en kundige uitleg.

Kai (16)
Amstelveen

· Junio 2021

Geweldige dag gehad. Gaan we zeker nog een keer doen. Superaaedige instructeur die ruim de tijd neemt. Echt een aanrader voor iedereen

  • Echte 737 simulator. Hele vriendelijke instructeur.
  • Geen
Richard (47)
Enschede

· Junio 2021

Leuk, leerzaam en een aanrader

Jolanda Schluep (56)
Spijkenisse

· Junio 2021

Het was boven verwachting, geweldig. Wat een ervaring om dit zo mee te maken. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg. Ik ga dit zeker nog een keer doen.

  • Het was super en in een echte simulator, identiek wat ook in een vliegtuig zit.
  • Geen.
Youri (27)
Volendam

· Junio 2021

Geweldige ervaring! Uitleg was duidelijk en instructeur gaf goede feedback tijdens de vlucht, vanaf take off tot landing. Zeker aan te raden!

  • Alles! Duidelijke en rustige uitleg, hulp wanneer nodig, volledige vlucht gevlogen.
Han Backus (66)
Beuningen

· Junio 2021

Altijd al belangstelling gehad voor de techniek van het vliegen maar er nooit veel mee gedaan. Geen ambitie om een brevet te halen maar wel om een keer een indruk te krijgen van hoe het is om een airliner te besturen.
Mijn trainer begeleidde het geheel goed en in een prettige, ontspannen sfeer.
Ben je kleurenblind? Dan moet je maar geen piloot willen worden. Maar gelukkig is dat niet erg in een trainer, toch een heel mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

  • Een keer de beleving hebben van hoe het eraan toe gaat in een echte cockpit. Het is heel anders dan een "consumentenflightsimulator", je voelt echt de reacties van het toestel, de mechanische reactie op pedalen en besturingsinstrumenten. En drie-dimensionaal "sturen" met de beleving van de massa en de reactietraagheid maar ook merken hoe snel je de controle kunt verliezen (er zijn geen doden gevallen!) is zeker voor een eerste keer een mooie ervaring en een uitdaging.
  • Eigenlijk geen. Ik vond 1 uur voor een eerste keer wel een minimum wil je echt wat kunnen doen. Maar je kunt ook meer boeken of een keer terugkomen natuurlijk.
Onno Bras (38)
Hilversum

· Mayo 2021

Helemaal super! Wat een gave ervaring was dit! Best intensief en heel indrukwekkend! (En dan bedienden we nog niet eens rudder zelf)

  • Goede instructie, gave cockpit, mooi stuk techniek, real world conditions
Peter Hekel (61)
Almere

· Mayo 2021

Wat een leuke ervaring was dit!!! Eentje om nooit meer te vergeten. Onze instructeur Theo had heel veel geduld met ons en stelde je helemaal gerust. Door zijn steun ben ik goed geland.

  • Theo kon heel duidelijk alle vragen van ons beantwoorden, wat een enorme kennis en ervaring heeft hij!
Richard (53)
Naarden

· Mayo 2021

Wat een geweldige gave dag. Mede door instructeur Theo die alles goed uitlegt, de tijd neemt en je echt het gevoel geeft dat je echt het vliegtuig bestuurt. Super ervaring!!!!

  • Fijne instructeur, het is net of je echt zelf het vliegtuig bestuurt. Met klamme handen geland.
  • Geen
Dirk (33)
Almere

· Mayo 2021

Het was echt een fantastische ervaring! Onze instructeur Theo nam alle tijd, beantwoorde alle vragen en maakte de dag nog mooier! Alle drie een mooie vlucht gemaakt en hebben een fantastische middag gehad!

  • Alles was geweldig, maar zelf vliegen was echt het hoogtepunt!
  • Geen minpunten
Elena (39)
Heerhugowaard

· Mayo 2021

GEWELDIGGGG

  • Alles. Vriendelijk, super attent, professionele benadering, aangename sfeer.
  • Nvt
Legerstee (38)
Rotterdam

· Mayo 2021

Super! Eindelijk zelf keer sturen

  • Informele sfeer
    Men doet moeite om je echt te vertellen wat er moet gebeuren
  • Te kort ;-)
Vincent (51)
Nijkerk

· Mayo 2021

Heel erg leuk, van Lelystad naar Brussel gevlogen in een half uur. Best lastig nog:-) ik vind het een aanrader.

  • Instructeur een toffe kerel, goede uitleg.
  • Geen
Wim Groot (65)
Cuijk

· Mayo 2021

Hartstikke leuk

  • Tastbare knoppen t.o.v.flightsymulator
  • Geen
J. Kooistra (23)
Drachten

· Mayo 2021

Ik heb voor deze simulatorles gekozen ter voorbereiding van de selectie tot piloot. Dat was het zeker waard! De instructeur neemt de tijd om de zaken door te nemen die van belang zijn voor de selectie in de simulator. Hij is dan ook op gepaste manier streng. En dat is alleen maar beter! Het is dan met de oefeningen ook hard werken en goed opletten, net als in het echt. Het scheelt toch als je een keer in de simulator hebt gezeten in plaats van voor het eerst tijdens de selectie. Het was dan ook een leerzame, maar ook zeker leuke ervaring! Zowel recreatief als ter voorbereiding op een selectie is het dus absoluut een aanrader!

  • Realistische ervaring
    Goede instructeur, uitgebreide instructie
    Recreatief alsmede voor selectie tot piloot een aanrader!
  • Geen
C. Piets (65)
Amsterdam

· Abril 2021

Het was een mooie belevenis. Van te voren had ik de instructiefilm negen keer bekeken. Wanneer je dat niet doet en je hebt helemaal geen ervaring met een simulator komt er veel te veel op je af.

  • De enthousiaste instructeur die veel vertelde.
  • -
Dmitry (36)
Amsterdam

· Abril 2021

Amazing

  • Great guidance, great experience. There were some technical issues with the simulator, but the time was compensated, so no problem also with this.
Tommy (37)
Wageningen

· Abril 2021

Hele mooie ervaring. Je waant je voor korte duur echt even piloot. Prachtige 737 sim cockpit met gedetailleerde graphics. Ook de full motion voelt erg realistisch aan. De sessie begint met een korte uitleg. Bereid je voor op veel informatie in korte tijd. Maar zo hoort het ook.

  • Tijdens het vliegen een ontspannen sfeer, maar wel druk aan de slag met alle handelingen om het vliegtuig goed te bedienen. De instructeur gidst je van A tot Z op een ontspannen maar tegelijkertijd ook gepast strenge (maar absoluut prettige) manier. Ook genoeg tijd voor even een stukje ontspanning en genieten tijdens de kruisvlucht. Erg fijn dat de instructeur open stond voor specifieke wensen: wilde graag een visual approach doen. Dat was geen enkel probleem (maar wel pittig :)
  • In het instructiefilmpje wellicht iets meer bewegende beelden plaatsen. Dat de instrumenten bijvoorbeeld meebewegen o.b.v. het vlieggedrag.
Saskia (44)
Maarssen

· Abril 2021

Het was een super leuke ervaring om eens te zien wat voor werk het is om zo’n groot toestel te besturen.

  • Goede uitleg.super leuke begeleiding
Marijke van Leeuwen (30)
Moordrecht

· Marcha 2021

Geweldig! Wat een toffe ervaring is dit. Het voelt ook zo echt met de full motion. Even op en neer naar Brussel. Vooral erg leuk dat mijn man heen mocht vliegen en ik terug. Hebben we het toch allebei meegemaakt. Erg fijne instructeur die alles heen rustig uitlegt en je aanmoedigt. Achteraf denk je, goh ik kan eigenlijk gewoon een Boeing veilig op de grond neerzetten. Haha, nou laat ik het maar niet in het echt proberen!

  • Waarheidsgetrouw, ontzettend gaaf, vriendelijke kundige instructeur, aanrader!
John de Haan (61)
Zaanstad

· Marcha 2021

Geweldig

  • Leuke en vakkundige instructeur
  • Geen
Sylvia (48)

· Marcha 2021

Hartelijke ontvangst. Ontzettend leuke en heel realistische vliegervaring. Duidelijke en geduldige instructie voor onze 14 jaar oude zoon. Hij was razend enthousiast.

  • Realistisch.
  • Geen.
Caroline (35)

· Marcha 2021

Bij aankomst kijk je even bedenkelijk, het gebouw ziet er niet aantrekkelijk uit, met kapotte in de mast, je meld je aan in een kantoor. Als eenmaal duidelijk is waarvoor je komt wordt je meegenomen naar een ruimte voor een kop koffie, je bevind je dan aan de start- en landingsbaan van Lelystad Airport. Al een unieke ervaring op zich. Vervolgens ga je naar een ruimte waarin je in een 'nep'cock-pit instructie krijgt, het filmpje van te voren vaak bekijken helpt enorm om meer plezier te ervaren tijdens deze uitleg. Dan op naar een grote loods, waar je via een trap een simulator inloopt. Eenmaal daar bevindt je je naar je idee binnen 5 minuten in een echt vliegtuig. Ook de start, het vliegen en het landen worden enorm goed nagebootst, meerdere keren vergat ik dat het niet echt was, dit omdat de simulator meebeweegt, Een unieke ervaring voor iemand die graag wil weten hoe het zou voelen om in de cockpit te zitten.

  • - goede, enthousiast instructeur.
    - net echt
    - eenmaal binnen een mooie locatie
    - het lijkt echt alsof je alles in de hand hebt, ook de gesprekken tussen piloot (jij dus) en co-piloot worden nagebootst.
    - Je kunt alle vragen stellen die je hebt
    - je bent na afloop een ENORME ervaring rijker.
  • Geen
Omar (21)
Amsterdam

· Febrero 2021

Een geweldige ervaring en erg leerzaam.

  • Goede uitleg en ondersteuning van de instructeur.
Piet wagenaar (60)
Alkmaar

· Febrero 2021

Een super ervaring. Voor herhaling vatbaar!

  • Theo(de instructeur) gaf mij veel informatie liet mij veel doen wat extra leuk was.
  • Niet echt.
Anita Slagboom (55)
Berkel en Rodenrijs

· Febrero 2021

Hele bijzondere ervaring in een prachtig stukje techniek.

  • Heel erg leuk.
  • Geen.
Roy (35)
Almere

· Enero 2021

Leuke les, goede duidelijke uitleg. Gaf een mooie inkijk hoe alles werkt en geeft aanleiding om meer te ontdekken !

  • Instructeur , simulator
  • Geen
Elena & Jan

· Diciembre 2020

Al lang heb ik m'n zoon (nu 12) beloofd om ooit te vliegen in een Echte cockpit. Heb nooit kunnen denken dat dit De mooiste ervaring zal worden!!!! Herhalingsvatbaar!!! ONFERGETELIJK! Is net ECHT!!! De instructies vooraf en begeleiding tijden de vluchten is Perfect!!! Mn zoon voelde zich net een echte piloot en we hebben een hoop opnames gemaakt voor later! In een Woord... Te gek en wij komen graag snel voor de tweede vlucht!
Super bedankt!!!! Voor het eerst in je leven in een cockpit en t voelde net als in een echte toestel!!! Wij zijn Sprakeloos en happy!!!Elena&Jan

M'n zoontje is erg blij!!!

Joost (41)
Breda

· Diciembre 2020

Het was een erg leuke ervaring. Ik kreeg goede tekst en uitleg en heb een leuk vluchtje naar en van Brussel kunnen maken. Absoluut een aanrader.

  • Het gevoel, elke hobbel en bobbel voel je. De sim is erg realistisch en beweegt mee met alles wat je doet.
  • Geen
Hessel Schutte (71)
Lelystad

· Diciembre 2020

Leuke ervaring als mannenuitje met vriend en zoon

  • Techniek, uitleg, je hebt het idee dat je zelf vliegt
  • Geen
Andrii (48)
Odessa

· Diciembre 2020

Excellent experience with great first pilot

  • Everything was perfect
  • None
Sandor Schroder (65)
Breda

· Diciembre 2020

Na een beetje ervaring op een flight simulator thuis, is dit toch iets heel anders. Je moet op veel meer dingen letten en gegevens invoeren

  • Heel erg leerzaam en levensecht.
  • Eigenlijk heb ik geen minpunten. Alleen dat het toch moeilijker is dan gedacht. Het is niet zo van "ik doe dat even" Absoluut niet. Maar dat is geen minpunt van de simulator, maar meer van mijzelf. Moet dus echt meer oefenen.:) Maar kom zeker nog een keer terug!
Rob Wolters (30)
Rotterdam

· Noviembre 2020

Positieve en leerzame ervaring.

  • Het zelf kunnen vliegen, starten en landen onder begeleiding van een ervaren instructeur
Crawford (55)
Hoogvliet

· Noviembre 2020

Vandaag kwam mijn droomvlucht min of meer uit. Al van kleins af aan wilde ik al piloot worden in een Boeing 737. Na een warm onthaal met koffie en thee volgde er een korte, maar noodzakelijke briefing. Hierin werd in t kort de procedure besproken om daarna plaats te nemen voor het echte werk.

Ik had me voorgenomen mij geheel in te leven in mijn vlucht zodat de beleving meer impact zou hebben en niet was minder waar. Met een verhoogde hartslag zat ik er klaar voor. Een hand aan 't stuur en een op de throtle, langzaam het gas opvoeren en dan los......een en al focus. Je ziet het einde van de startbaan naderen om vervolgens op commando het stuur naar je toe te trekken en los ben je, zo vrij als een vogel maar wel met meer adrenaline. Onze koers was Brussel echter niet voordat we in hoogte afdaalde om laag over Rotterdam te vliegen met een knipoog van de instructeur. Nadat wij omhoog geklommen waren tot 14000 voet werd de landing ingezet op Brussel airport. Ook dit is een hele belevenis, man man wat een ervaring om het stuur van zo'n kolossaal gevaarte in handen te hebben en het veilig neer te kunnen zetten uiteraard met hier en daar wat hulp. Vervolgens kreeg ik de opdracht om hetzelfde kunstje te herhalen richting Schiphol maar nu werd er besloten dat ik het geheel zelf moest doen. Op Schiphol merkte ik pas na de landing dat ik kramp in mijn handen had van de spanning, gezonde spanning wel te verstaan.

Ik was vandaag getuige van een beleving wat ik nooit had willen missen en ik wil het iedereen aanraden. In een woord fantastisch.

Bedankt hiervoor

Gr Crawford

  • In een relaxte omgeving je droom vervullen.
  • Geen duty free....nee geen minpunt kunnen vinden..
Gert (45)
Duiven

· Noviembre 2020

Goede ontvangst, korte uitleg en op naar de simulator. Samen met mijn vrouw, zij vloog heen, ik vloog terug. Leuk en informatief.

Bert van Dalen (65)
Delft

· Octubre 2020

Het was een hele leuke ervaring. Heel leerzaam ook om te zien en te voelen wat er allemaal bij komt kijken.

  • Geweldige ervaring. Leuk uitgelegd en leerzaam
  • Geen
Bert van Dalen (65)
Delft

· Octubre 2020

Het was een hele leuke ervaring. Heel leerzaam ook om te zien en te voelen wat er allemaal bij komt kijken.

  • Geweldige ervaring. Leuk uitgelegd en leerzaam
  • Geen
Rolf Hoepelman (43)
Berlicum

· Octubre 2020

Super gaaf!

  • Duidelijke uitleg. Goede instructeur. Vriendelijke en vakkundige mensen.
Jan in 't Veen (61)
Berkel en Rodenrijs

· Octubre 2020

Geweldig, zeer professioneel en erg leuk. en veel geleerd van de aardige piloot die met veel geduld mijn zoon instructie gaf.

  • Leuke ontvangst met koffie en er was ook nog tijd voor een leuk gesprek.
  • Geen idee, voor ons was het perfect.
Sander (29)
Valkenswaard

· Octubre 2020

We vonden het een superleuke ervaring om in de simulator te vliegen, het is een mogelijkheid dicht naar vliegen die je niet snel krijgt

  • Doordat de flight simulator mee beweegt, met wat je zou verwachten bij een echt vliegtuig, geeft het een vrij echte ervaring van vliegen
  • Niks, naar mijn mening hebben we een hele leuke en interessante middag gehad
Tom Munneke (65)
Almere

· Octubre 2020

Geweldige ervaring, Ik had gelukkig veel voorkennis d.m.v. de instructievideo en filmpjes op You Tube. Ook het meegestuurde boekje is handig.

  • Realistische simulator omdat hij beweegt en ook door het geluid wat aanwezig is. Goede instructeur (Theo)
  • Geen
Stef (60)
Deurne

· Octubre 2020

In het begin heel spannend omdat je veel nieuwe dingen ontmoet en heel druk bezig bent. Maar onder de goede begeleiding ging het steeds beter. Geweldige ervaring om mee te maken wat echte piloten al minimaal moeten doen.

  • Al heb ik veel gevlogen is het mooi om mee te maken wat de piloten zelf doen. Heel leerzaam en je kan kiezen waar je wilt vliegen.
  • Voor mij de reisafstand maar dat geldt voor veel meer deelnemers.
Paul (62)
Ronde Venen

· Octubre 2020

Geweldig. Mooi stuk techniek zo'n simulator, je waant je echt in the real world. Theo is een fijne en bereidwillige instructeur!

  • De kleine luchtvaart is vaak afhankelijk van het weer, in de sim mag het buiten regenen en stormen. So anytime.
  • Eén nadeel..... smaakt naar meer!
Ton van der Steen (60)
Bodegraven

· Septiembre 2020

Was leuk en leerzaam, leuke ervaring,
gezellige piloot.

  • Koffie gehad.
  • Geen
Diana Garcia (30)
Amsterdam

· Septiembre 2020

It was an amazing experience! I will totally recommend it for those who always wondered what is going on inside the pilot's cabin. Also, the feeling of controlling an airplane is the best! I had the best time and also because Theo made it more fun. He is a great guy and wants you to enjoy the experience. Possibly the best bday present ever :D

  • Theo and his good attitude. Also, probably the fact that I almost hit another plane mid-air and manage to avoid it.
  • None whatsoever!
Annelieke Kemp (26)
Houten

· Septiembre 2020

Het was een bijzonder en persoonlijke ervaring waarin er de tijd werd genomen om vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen. Er werd zorgvuldig om gegaan met de vliegangst.

  • Vriendelijk personeel wat de tijd neemt om er voor de klant te zijn. Dit maakt de ervaring persoonlijk
Gerrit de man (70)
Kaatsheuvel

· Septiembre 2020

Bijzonder ! Geweldig ! Super ervaring om mee te maken !

  • De bijzondere leuke en waardevolle uitleg en natuurlijk de levensechte ervaring in de cockpit !
  • Geen enkele minpunt !
Ilse Hiemstra (38)
Vleuten

· Septiembre 2020

Een enorme ervaring rijker!
Theo nogmaals bedankt voor de fijne uitleg. Super gaaf product wat je aan de consument mag laten zien! Als 'zwever' super om te voelen hoe het is om een tien tonner de lucht in te krijgen en te houden!

  • De één op één ervaring
    De tijd die wordt genomen voor een rustige uitleg
Richard (45)

· Septiembre 2020

My son and us had a great time in the flight simulator. Everything is very well-organized and Theo is a great instructor. He is funny and clearly enjoys what he is doing. Above all, he knows a lot and very capable of instructing people depending on their level of knowledge about aviation and flying an aircraft. I can only recommend this!

  • - well-organized
    - pure fun
  • -none
Sytze van der Zee (17)
Dwingeloo

· Agosto 2020

Ik vond het heel leuk om te doen

  • Het opstijgen
  • Geen
Rob Sijbers (50)
Leersum

· Agosto 2020

Super- leuke ervaring

  • Gewoon erg leuk om te doen samen met je zoons. Erg attent om een kwartiertje extra door te gaan!
  • Geen
Fulya (30)
Amsterdam

· Agosto 2020

Geweldige ervaring! Super vriendelijke vlieginstructeur (Yente) die ons de leerzame briefing gaf en vervolgens met ons samen naar Dusseldorf vloog in de vliegsimulator. Super calm nam hij de tijd om ons alles goed uit te leggen. Eenmaal in de vliegsimulator, gingen wij samen door alle stappen die een normale piloot altijd neemt voor het opstijgen, tijdens het vliegen en landen. Je mag zelf bepalen hoe zelfstandig je alle stappen doorneemt. Voor iedereen die wilt leren vliegen, is deze ervaring zeker een aanrader!

  • Vliegsimulator
    Vriendelijke instructeur
    Leerzaam
    Realistische vliegsimulator
    Zelfstandig kunnen vliegen
  • Geen
Ramon (51)
Brussels

· Agosto 2020

My 3-hour session in the Boeing 737-800 full-motion simulator was extremely rewarding. It's hard to describe in a short paragraph how good it was, as the session was long and many things happened. All I can say is that as a PDMG flight-simmer for more than 7 years, experiencing the real feel in this simulator was a truly superb experience.

The instructor I had is a real-life 737/8 pilot, very knowledgeable and seasoned professional. He is fully open to challenge you to the limit if that's what you are looking for.

A session in this simulator is fully advisable for any aviation enthusiast who is eager to try the "real thing". I would advise anybody who wants to have a try to prepare as much as possible before the session. For example, 1) use PMDG or any similar sim as much as possible beforehand to learn all systems and procedures, 2) have a very clear definition of what you want to do in the session, such a full-route session, or only take-offs, landings, etc., 3) prepare your charts, weather data, etc. either in paper or phone/Ipad as much as possible and try to memorize the most important data that you are going to use during the session. The session can be at times overwhelming even if you are well prepared, so better to be prepared as much as possible beforehand than becoming too overwhelmed during the session.

In conclusion, a huge thumbs-up for the experience I had and to the team at Vliegles and the instructor. Many thanks to all.

  • I very much appreciate the fact that I could replicate all what can be done with the PMDG simulations (both on-ground and on-flight). The manual maneuvering of the aircraft is obviously the hardest part of the whole experience, but I found extremely rewarding to be able to fully replicate all systems usage and cockpit procedures. During the flight I had constant supervision on how to manually maneuver the aircraft, so as the session progressed I could feel a steady improvement in that regard. And I was rewarded with two extra-landings at the end of the session, so I am very grateful for that.
  • There were a few minor technical issues with the sim, such as the left FMC was not working, I had no manual brakes on the left side, the tiller didn't work and apparently there were some issues with the hydraulic system of the sim due to the high temperature in the hangar which prevented simulating some movements (I had the session on a warm summer day, I guess these things do not happen in a colder day). But to me these are really minor items in comparison with the tons of knowledge I received, how immersive the whole session was and how much I could practice all I wanted to practice with very professional and enthusiastic supervision at all times.
Michel (34)
H.I.Ambacht

· Agosto 2020

Erg bijzondere ervaring, het interpreteren van de vele informatie en het besturen van het vliegtuig tegelijkertijd maakt het indrukwekkend, instructeur helpt je zonodig zodat je goed kunt focussen op het vliegen.

  • Goede instructeur die snel uitleg geeft van de cockpit waardoor je snel kunt vliegen.
Arvid (41)
Leeuwarden

· Agosto 2020

Geweldige eerste ervaring met de bravo gehad. De copiloot was behulpzaam en professioneel. Hij past aan op jou kennis , hoe meer kennis hoe professioneler je te werk gaat. Het is een must do als je een 737 fan bent! Ik doe het zeker nog een keer.

  • Ervaring van het echte vliegen! Je krijgt veel ruimte en tijd voor vragen. Totaal niet strikt aan Tijd gebonden wanneer het rustig is. Relaxte ervaring.
  • Geen
Aleida (32)

· Agosto 2020

Fantastische ervaring! Ontzettend leerzaam en goede begeleiding. Theo geeft duidelijke uitleg en instructies, waardoor je ook zonder ervaring al veel zelf kunt doen. We komen graag een keer terug!

  • Zeer realistisch, enthousiaste instructeur, fijne ontvangst
Baran H. (16)
Haarlem

· Agosto 2020

Heel erg leerzaam, in het begin weet je nog niet heel goed hoe hard je aan de yoke moet trekken maar daar krijg je hulp bij, en uiteindelijk wen je er aan! Daarnaast worden al je onduidelijkheden uitgelegd en zorgt dit voor een onvergetelijke ervaring, dus zeker doen!

  • Alles.
  • Geen.
Luc (17)
Leiderdorp

· Julio 2020

Geweldig! erg vriendelijke man die dit erg leuk vind en dus ook heel enthousiast

  • Bijzonder gaaf super realistisch
  • Snel voorbij
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede recensie Luc! Wil je nu piloot worden? ;-)
Samantha Robinson (56)
Hoofddorp

· Julio 2020

Het was super goed uitgelegd zodat je van tevoren genoeg wist om goed te beginnen. Het hele halfuurtje werd goed gevuld. Super aardige, grappige en behulpzame instructeur die er voor zorgde dat alles goed verliep. Zeker een aanrader om te doen!

  • Goed uitleg
    Waard voor je geld
    Leuk
Luc Ravensbergen (17)
Leiderdorp

· Julio 2020

Het was fantastisch. Enthousiaste instructeur. Nam de tijd voor je en kon heel goed anticiperen op je skills. Super leuke ervaring. Echt voor herhaling vatbaar.

  • Het was in een woord: geweldig
  • De tijd ging veel te snel!
Daan (49)
Amstelveen

· Julio 2020

Samen met mijn zoon een sessie van een uur geboekt. Hij wil graag vlieger worden. Een onvergetelijke ervaring.. Er werd uitgebreid de tijd genomen door de instructeur die ook heldere instructies gaf. Een absolute aanrader. Wij komen zeker snel nog eens terug

  • Helemaal super van begin tot eind. Complimenten voor de instructeur
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt Daan, graag tot de volgende keer!
Brigitte (49)
Berkel-Enschot

· Julio 2020

Ontzettend leuk en realistisch!

  • De full motion en de werkelijke beelden.
  • Geen
Nina (34)
Breda

· Julio 2020

Ondanks dat de airco aanstaat, is de spanning werkelijk goed genoeg om je alsnog met klamme handen de lucht in te sturen. De simulator is echt een geweldige ervaring. Het voelt echt, je snapt na afloop echt beter wat er allemaal gebeurt en stiekem ben je ervan overtuigd dat je nu in geval van nood een Boeing aan de grond zou kunnen zetten ;-)

  • Echte ervaring, goede uitleg, de instructeur neemt de tijd en pakt het serieus aan.
  • Let op: hij overvalt je met wiskundige vragen ;-)
Floris de Jonge Mulock Houwer (32)
Drachten

· Junio 2020

Geweldige ervaring! Heerlijk gevlogen met turbulentie en veel nieuwe informatie gekregen die ik nog niet wist (vliegsim hobby). Ben geholpen door een lieve man.

  • 15 minuten langer doorgegaan! In bespreking is er veel mogelijk.
  • Geen minpunten.
Ester Buzing
Woudenberg

· Junio 2020

Ik heb enorm genoten van de vliegervaring.
Het was net echt en je krijgt toch een mooie kijk in de cockpit van een boeing. De uitleg was leuk, informatief en duidelijk. Misschien gaan we nog wel een keer.

  • De "echte" belevenis.
    duidelijke uitleg
  • Geen minpunten
Jelle (41)
Heteren

· Junio 2020

Geweldige ervaring. Ik zit vaak in een vliegtuig, maar nooit voorin.
Om zelf eens te vliegen is een geweldige ervaring. En goed te doen na de uitleg en hulp van onze instructeur.

  • Complete ervaring die heel realistisch is.
  • Wel even opletten. Veel informatie in korte tijd. Zeker even het meegeleverde filmpje vooraf bekijken. Dit helpt echt.
Eveline de Vliegles.nl:
Leuk review Jelle, bedankt. Het vliegen in een 737 valt inderdaad niet mee!
Jordan

· Junio 2020

De simulator sessie was een verjaardagscadeau van mijn ouders en het was geweldig. We zijn o.a. naar Brussel gevlogen en het opstijgen en landen ging steeds beter. Ik ben zelfs over mijn huis heen gevlogen. Mijn broertje vloog mee en mijn ouders konden meekijken op het scherm in de ontvangstruimte. Theo is een leuke instructeur en legt alles goed uit. Theo, nogmaals bedankt! Ik kom zeker terug.

  • - Mooie locatie
    - Aardige instructeur
Mitchell (16)
Purmerend

· Mayo 2020

Het was heel erg leuk om te doen! Het geeft echt het gevoel dat je aan het vliegen bent! Alles werkt precies als een echte Boeing 737. Hele leuke ervaring en een hele vriendelijke instructeur en een goed gevoel voor humor! Echt een aanrader en met alle Corona maatregelen is uitstekend rekening gehouden.

  • +vriendelijk geholpen
    +leuk ontvangst
    +gave ervaring
  • Niets
Didac Scholten (45)
Zutphen

· Mayo 2020

Leuk en realistisch. Theo was heel vriendelijk en behulpzaam. Was een verjaardagscadeau voor onze zoon die 13 werd.

  • Alles was heel realistisch en Theo nam alle tijd. Een echte vliegervaring!
  • -
Albert Stoffer (69)
Veenendaal

· Mayo 2020

Indrukwekkende ervaring. De simulator is bovenverwachting realistisch. Prachtige beelden vanuit de cockpit. Geeft uitstekende indruk van hoe het toegaat in de cockpit van een Boeing

  • De ontvangst en de uitleg door Theo was prima. Hij legt tijdens de vlucht alle handelingen goed uit. Wekt de indruk dat je tijdens de vlucht een steeds "betere piloot" wordt. Hij weet zijn enthousiasme voor het vliegen goed over te brengen op zijn gasten.
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede en uitgebreide review Albert. Misschien tot een volgende keer?
VB (31)
Den Haag

· Abril 2020

Het was super, onvergetelijke ervaring. Bij binnenkomst een kop koffie en daarna nog wat voorbereidende instructies bij een mock-up. Vervolgens gelijk de simulator in. De instructeur was erg vriendelijk, veel humor, ontspannen. Uitgebreid de tijd genomen en zelfs nog een extra vlucht kunnen maken.
De simulatie voelde boven verwachting realistisch (het was dan ook een echte simulator). Ik kom zeker terug.

  • Leuke begeleiding, voldoende tijd uitgetrokken, zeer realistische simulatie.
  • Geen
Rob (74)
Zeist

· Marcha 2020

Erg leuk. Heel realistisch. Je hebt echt de sensatie dat je zo'n grote kist over Nederland vliegt. Hoewel je weet dat het namaak/simulatie is, ben je gespannen alsof je een echte piloot bent. Buitengewoon gaaf.

  • Onze instructeur ging nog lang door nadat onze officiële tijd verstreken was. Heel aardig!
  • Ik vond het een beetje benauwd in de kleine ruimte en dacht de hele tijd dat ik diesel rook. Dat kan suggestie zijn, of afkomstig van de geparkeerde vliegtuigen?
Rene Feijen (55)
Ter Apel

· Marcha 2020

Geweldige ervaring. Heb thuis ook Prepar3D met een VR bril, maar zo'n realistische cockpit is voor een airliner simulatie toch nog stukken beter! Motion platform ervaring is natuurlijk ook fantastisch realistisch.

  • Geweldig om cockpit op ware grootte functionerend mee te maken, intensieve ervaring, geweldig geluid, ik had geen last van missen van VR ervaring (heb ik thuis) door rondom projectie. Goede vriendelijke uitleg van de piloot-instructeur.
  • Als ik mag zeuren: beetje jammer van beeldvervorming (warping effect) aan de zijkant van buitenprojectie. Iets meer 3d objecten op grond enroute zou mooi zijn (maar dan minder fps neem ik aan). Aan de andere kant: bijna geen tijd om daar naar te kijken, dus ook niet heel belangrijk.
Rik en Ellen de Vries (52)
Cothen

· Febrero 2020

De ervaring in de flightsimulator Boeing 737 was een fantastische belevenis! De ontvangst was super vriendelijk, de piloot is zeer professioneel, enthousiast, iemand die heel veel plezier in zijn werk heeft en geeft je het gevoel dat jij de piloot bent! Het is zeker een aanrader!

  • Het was fantastisch! Super geweldige ervaring!
  • Zijn er niet.
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede beoordeling!
Misschien tot een volgende keer?
Ger Posthumus (69)
Zaandijk

· Febrero 2020

Een echt geweldige ervaring. En echt respect voor de echte piloten.
De ervaring leek zeer realistisch. Een aanrader voor de liefhebber.

  • De instructeur, die enthousiast over kwam en mij hielp mij een echte piloot te voelen. Natuurlijk onzin, maar het gevoel was er!
  • Geen! Behalve dat het uur maar 5 minuten leek.
Thorben (26)
Den Haag

· Febrero 2020

Er was een zeer gedetailleerde en uiterst spannende introductie. De inleiding bereidde mij optimaal voor op het praktische gedeelte. Het vliegen daarna was erg leuk.

  • De instructie was begrijpelijk en je had het gevoel dat je in de lucht was.
Martijn

· Febrero 2020

Ik had al eerder in kleine vliegtuigjes gevlogen, maar deze simulator voor een grote Boeing is toch heel anders. Veel mogelijkheden en erg realistisch.

  • Veel vliegvelden wereldwijd om van/naar te vliegen
    Realistisch
    Goede begeleiding
  • Laat bezoekers vooraf weten dat ze alvast kunnen nadenken over het vliegveld waar ze vanaf/naar willen vliegen
    Geef bezoekers meer/betere informatie over de parkeermogelijkheden
Andrew
London

· Enero 2020

Amazing

Samir (18)
Alphen a/d Rijn

· Enero 2020

Ik vond het prachtig, omdat het vliegen van een 737-800 simulator net echt voelde. Het lijkt echt vliegen, echt een aanrader, zeker als je piloot wil worden, net als ik.

  • Ik heb veel geleerd van de instructeur en hij was erg aardig.
  • De tijd vloog voorbij, omdat ik het zo leuk vond.
Jamiro de Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling, wij zijn ook heel blij dat je het super leuk vond!
Sebastiaan (19)
Soest

· Enero 2020

Het was een hele leuke eerste ervaring met vliegen. De instructies waren erg duidelijk .

  • Goede instructeur
    Een levensechte ervaring
Bert (74)
EIBERGEN

· Enero 2020

Samen met mijn zoon hebben we een ontzettende leuke ervaring gehad. Het was een cadeautje voor hem en hij heeft ons samen met een instructeur succesvol door het luchtruim geloosd.

  • Een goede ontvangst met koffie. Deskundige uitleg en tijdens het vliegen aanwijzingen en toelichting. Ontzettende leuke ervaring
  • ----
A.M. v.d. Maas (66)
Haren

· Enero 2020

Leuk om zo’n grote “kist” te kunnen vliegen.

  • Enthousiaste begeleiding. Je hoeveelheid achtergrondkennis wordt meegewogen in de simulatie, dus het is zowel voor mensen zonder vliegervaring als voor hobby/simulatiepiloten een geweldig leuk en leerzaam gebeuren.
  • Geen verbeterpunten
Stijn Zwaan (19)
Roelofarendsveen

· Enero 2020

Ik vond het geweldige ervaring. Ik heb in een uur tijd veel geleerd en het heeft mij geholpen met het vinden wat ik echt leuk vind om te doen.

  • Ontzettend aardig ontvangst en een leuke en goede instructeur.
Jeroen Lammers (47)
Venray

· Enero 2020

Zeer mooie ervaring om een 737-800 eens mogen te besturen. Lijkt zo makkelijk maar was toch wel intensief. Maar zeker een aanrader.

  • Het is zo waarheidsgetrouw dat je vergeet dat je in een simulator zit.
  • Geen.
Arnoud Vermeer (34)
Weesp

· Enero 2020

Enorm leuk om te ervaren welke stappen er in de cockpit gedaan worden tijdens een vlucht

  • Echte interface, knoppen en reacties als je aan de hendels trekt
Rob (59)
Millingen aan de Rijn

· Enero 2020

Het was een super leuke ervaring. Ik voelde mij echt even een piloot. Ik heb nog meer respect gekregen voor piloten dan ík al had. Wat moet je veel dingen tegelijkertijd kunnen!!!

  • De beleving wordt echt als maatwerk geleverd. Bij mij zocht Ludwig bijvoorbeeld precies de grens op wat ik “aankon”. Daarnaast zorgde hij er ook voor dat ik simpelweg alleen kon genieten; dan nam hij de dingen over die moesten gebeuren
  • Het bleek dat ik nog een “goodie bag” mee naar huis mocht nemen. Dat ben ik dus vergeten helaas. Er was ergens wel aangegeven dat ik niet moest vergeten om daar naar te vragen. Eigenlijk vind ik dat jullie die aan het einde gewoon mee moeten geven en dat je er niet om moet vragen. In de hectiek van de beleving ben ik het in ieder geval vergeten te vragen. Ben nu wel nieuwsgierig wat er in die “goodie bag” zit.
Boy (39)
Cuijk

· Enero 2020

Erg leuk en leerzaam!!

  • Goede en heldere uitleg van de instructeur!
Leo (56)
Barendrecht

· Diciembre 2019

Leuke ervaring, echter te snel voorbij. Beste voornemens nog een keer mee te maken.

  • Goed uitleg
  • Gaat te snel voorbij
Danielle (42)
Den Oever

· Diciembre 2019

Geweldig!

  • Een hele goede uitleg, vooraf bekijken video, hele goede uitleg hoe alles verloopt tijdens een vlucht ter plaatse. Was heel bijzonder om te ervaren hoe een vliegtuig reageert.
Jamiro de Vliegles.nl:
Bedank voor de positieve beoordeling! Zien we je een keer terug?
Jeffrey (34)
Spijkenisse

· Diciembre 2019

In een woord fantastisch! Super goede en vriendelijke begeleiding. De ervaring is magisch te noemen! Zeker weer snel terug!

  • Beleving!
  • Niets
Christian (16)
Veenendaal

· Diciembre 2019

Het was erg spectaculair om er te zitten. Je merkt ook echt dat je zelf aan het stuur bent.

  • - Je krijgt veel maar goed geformuleerd uitleg
    - De enige meebewegende simulator in Nederland die je ook echt het gevoel geeft dat je vliegt
    - Aarsige instructeur :D
  • Niet betaald voor de extra tijd :)
Robert (50)
Oirschot

· Noviembre 2019

Spectaculair. Erg leuk. Leerzaam. Goede uitleg. Leuke sfeer.

  • Zeer relaxt, geweldige instructeur, professioneel en full motion geeft je de echt de total experience.
  • Ik zou het niet weten maar als ik zou moeten zeggen - wel koffie, geen cappuccino ;-)
Jamiro de Vliegles.nl:
Bedankt voor de 5 sterren en de leuke reactie!
Henri (54)
Ede

· Noviembre 2019

Top ervaring en heel goede uitleg. aanrader

  • Persoonlijk en bijzonder
  • Vrij hoog prijspunt (logisch), abonnement zou leuk zijn :-)
Mark (32)
Den Haag

· Noviembre 2019

Supervette ervaring met een erg aardige en geduldige instructeur. Tevens een goede opbouw waarbij een uitleg wordt gegeven voordat de simulatie van start gaat. Dit draagt bij aan een verbeterde ervaring van de simulatie.

  • Goede uitleg voordat de simulatie van start gaat. Instructeur was erg vriendelijk en geduldig. Leuk dat je zelf een bestemming kon uitkiezen.
Atze (34)
Leiden

· Noviembre 2019

Leuke ervaring en bijzonder om een keer te kunnen doen.

  • Goede begeleiding en uitleg. Nette ontvangst op een mooie locatie.
Olaf (20)
Amersfoort

· Octubre 2019

Ik heb een erg leuke ervaring gehad. Ik werd begeleid door een vriendelijke instructeur die je graag verteld en laat ervaren hoe het is om achter de controls te zitten van een vliegtuig. Ik volg zelf een luchtvaart opleiding en Ik heb een simulator sessie gedaan om te kijken of ik in deze sector verder wil studeren, en om te kijken of piloot worden iets voor mij is. Deze ervaring heeft mij een erg goed beeld gegeven van hoe het is om een echt vliegtuig te besturen en wat er allemaal bij komt kijken.

  • Gaaf dat je het idee hebt dat je een echte Boeing 737-800 bestuurd
Rouwan (29)
Hoofddorp

· Septiembre 2019

Mooi ervaring om kennis te maken met de vliegwereld.

  • Instructie en uitleg
  • Bewegwijzering. Was zoeken.
Mariëlle (52)
Amsterdam

· Septiembre 2019

Geweldig

  • Bijzondere ervaring, net echt en leuke, grappige instructeur
  • Niets
Jamiro de Vliegles.nl:
De instructeur houdt zeker van een grapje!
Bert (61)
Barneveld

· Agosto 2019

Was echt heel leuk.
Vond het overigens best lastig.
Maar een echte aanrader voor diegene die een keer in een cockpit willen zitten en willen vliegen.

  • Leuke begeleiding en realistisch
Dirk (62)
Leiden

· Agosto 2019

Het was een mooie ervaring, heel goed uitgelegd door de instructeur, voor herhaling vatbaar.

  • Alles was gaaf en leuk
  • Geen minpunten
Errika (44)
Hellevoetsluis

· Agosto 2019

Ik heb een "vlucht" met de simulator aan mijn zoon van 12 als cadeau gegeven omdat hij wil piloot worden en dit zou een goede eerste ervaring zijn met een Boeing 737. Hij vond het fantastisch en het ging ook best goed zei de piloot die hem begeleid heeft.

  • Piloot enthousiast en legde dingen goed uit.
Joeri de Vliegles.nl:
Wat tof dat jullie bij ons deze les hebben gevolgd!
Jan (58)
Purmerend

· Agosto 2019

Het was een geweldige ervaring

  • Vooral het snelheid maken bij opstijgen en het weer landen was geweldig ik had niet verwacht dat het zo levensecht zou zijn!
  • Mijns inziens hoeft er niets veranderd of verbeterd te worden. Alleen de stewardessen mogen wel wat knapper(geintje)!
Jan (53)
Zandvoort

· Agosto 2019

Dit smaakt naar meer... een geweldige ervaring, van pc piloot naar een full motion sim ervaring. Geweldig!

  • Teveel om op te noemen!
  • Koekje bij de koffie ;-)
Richard (57)
Alphen aan den Rijn

· Julio 2019

Leuk en leerzaam inkijkje in het beroep van piloten.

  • Relaxed personeel en setting.
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Richard!
Filidor (39)
Groningen

· Julio 2019

Fantastisch! De ultieme virtual reality experience. Heel gaaf om achter het stuur van een Boeing 737 te zitten en deze zelf in Hong Kong te landen.

  • Het wordt allemaal heel helder uitgelegd. Mooi apparaat, je voelt de G krachten tijdens de vlucht.
  • Geen
Hans (66)
Amerongen

· Julio 2019

Leuke ervaring, goede uitleg vooraf en gewoon leuk om zo iets heel anders een keer te doen, beetje in te leven in deze wereld.

  • Nieuwe ervaring, goede instructievideo in de mail vooraf. Maakt “de vlucht” zelf leuker, herkenbaarder.
  • Geen, je kan wel vermelden op de site dat er iemand “ mee kan vliegen” op de 2e rij. Bij voorbeeld bij mij degene die dit kado gaf.
Roderick (36)
Amsterdam

· Julio 2019

Waanzinnig!! Hele mooie ervaring!

  • Uitleg, samenwerking, inspraak
  • Geen idee
Robert (29)
Kaatsheuvel

· Junio 2019

Afgelopen zondag nog op redelijk korte termijn een sessie gepland, wat echt fantastisch was! Heb ontzettend genoten van deze experience, veel geleerd en geïnspireerd geraakt om vaker te gaan vliegen... en dan het liefste aan het stuur natuurlijk! Bedankt!

  • Flexibiliteit, goede bereikbaarheid en voldoende uitdaging voor als je het vaker hebt gedaan.
  • Kan ik niet bedenken!
Joeri de Vliegles.nl:
Wat een leuke review Robert, hier worden we blij van!
Gio (16)
Almere

· Junio 2019

Geweldig!!! Wat een belevenis om een Boeing 737 te mogen besturen. Goede en enthousiaste uitleg. Landen was moeilijk, maar ontzettend gaaf!

  • Alles!
  • Zijn er niet! :-)
Rex (47)
Rozenburg

· Junio 2019

Ik heb het als een hele bijzondere leuke en interessante en ook wel spannende middag ervaren ,en de dames hebben het er nog steeds over, iedereen vond het een hele leuke middag. Spektakel!

  • Onze copiloot, jij dus, legde het op een leuke manier uit.
  • Dat is onze eigen schuld maar als je met 6 man bent moet je wel 2.5 uur wachten ondanks het mooie uitzicht.
Huib (67)
Groessen

· Junio 2019

Fantastisch. Leuk om eens te voelen hoe je zo'n vliegtuig moet besturen.

  • Het landen en opstijgen vond ik echt gaaf.
  • Ik heb geen minpunten maar een certificaatje erbij zou leuk zijn!
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt!
Davy (42)
Itegem België

· Junio 2019

Superfijn! Heel vriendelijk ontvangen geweest en heel professioneel begeleid. Leunt heel erg dicht aan bij the real thing!

  • Als privé-persoon te kunnen vliegen op een full motion 737-simulator!
    (In België voorlopig niet mogelijk)
    Ook de vriendelijke ontvangst en professionele begeleiding waren zeker een pluspunt!
  • Geen minpunten
Ingmar (16)
Goor

· Mayo 2019

Het was een geweldige ervaring!
Ik wil graag piloot worden en dit heeft me nog meer gemotiveerd. Hele aardige service waren iets te vroeg maar konden gewoon beginnen.
Zeker een aanrader ik ga snel weer terug.

  • Het voelde heel echt
Sander (36)
Eindhoven

· Mayo 2019

Ik heb gekozen voor Vliegles.nl omdat ik wist dat mijn grading daar ook gehouden zou worden en kon ik mooi aanvoelen hoe deze Boeing 737-800 full motion simulator zou reageren op bepaalde inputs. Ik ging met Theo de sim in en hebben een SID, vector approaches, non vector approaches en situational awareness getraind. Ik had de sim voor 2 uur geboekt, maar omdat ik erg gemotiveerd was en Theo erg enthousiast zijn we over die 2 uur heen gegaan en dat koste mij niks extra's, top service!!!

Door mijn simsessie van te voren met Theo heb ik de grading gehaald en zit ik in de laatste ronde!

  • Een zeer enthousiaste eigenaar die je echt uitstekend kan voorbereiden op de grading!
  • GEEN
Alex (44)
Rotterdam

· Mayo 2019

Fantastische ervaring maar er komt wel veel informatie tegelijk binnen.

  • Ervaring
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl:
Het is inderdaad hard werken om zo'n 737 veilig aan de grond te krijgen Alex!
Naomi (39)
Apeldoorn

· Mayo 2019

Het was het verjaardagscadeau voor mijn man en hij heeft een fantastische ervaring gehad.

  • Ervaring om nooit te vergeten.
    Mooie locatie
    Ervaren en vriendelijke instructeur.
  • Geen gastvrouw of heer, dus als de piloot bezig is geen opvang voor volgende gasten.....
    Niet heel gastvrij vonden wij.
    Je komt echt in een lege ruimte, waar overigens wel koffie en thee staat.
Doetie (66)
Ginnum

· Mayo 2019

Een hele belevenis, met uitleg door een prima instructeur. Hiervoor nog onze hartelijke dank.

  • Het voelt net alsof jezelf vliegt. Super!!
  • Dan moeten we vaker komen om daar een oordeel over te geven.
Ton (60)
Zeewolde

· Mayo 2019

Wat een schitterende ervaring. Vanochtend om 9.30 uur ontvangen door Theo met een lekker kopje koffie. Vervolgens door Luc (of Luuk) uitleg gekregen over het instrumentenpaneel en daarna met hem de simulator ingegaan. 2 x een start en landing op Schiphol gedaan en daarna op Singapore. Nogmaals wat een fantastische ervaring was dat. Luc (of Luuk) legde alles rustig uit en gaf een helder antwoord op vragen.
Voor je het weet is het uur voorbij en loop je met de breedst mogelijke glimlach de Simulator uit. Jezelf voornemend dat dit niet de laatste keer is.

  • De bijna levensechte ervaring en de superfijne ontvangst en uitleg
  • Het regende toen we aankwamen.
Inge (50)
Almelo

· Mayo 2019

Geweldige ervaring en zoveel geleerd en kom erachter dat ik nog zoveel meer kan leren! Speciale dank naar instructeur Theo die de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden, geduld heeft en duidelijke instructies geeft! Ik kom zeker weer want ik ben nog lang niet klaar!

  • Naast het ervaren van het vliegen in de simulator: Ik hou van de theorie en procedures die erbij komen en daar heeft hij nog extra aandacht aan besteed tijdens de vlucht! Dat was heel fijn!
  • Geen
Msrtha (55)
Venlo

· Abril 2019

Ik vondt t heel erg boeiend en t heeft mij zeker geholpen om ondanks mijn vliegangst te gaan vliegen
Een speciale dank gaat uit naar Jeroen en Luc omdat ik met hun over mijn vliegangst heb kunnen praten.
Vondt t ook heel interessant om een kijkje te nemen in een cockpit en wat er allemaal bij komt kijken.

  • Goede ontvangst bij binnenkomen uistekende uitleg
    En een goede simulatie ,Het leek net alsof ik echt in een vliegtuig zat
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl:
Wat fijn om te horen. We hopen dat deze ervaring je heeft geholpen om over je vliegangst heen te komen.
Ron (40)
Schiedam

· Abril 2019

Super gaaf. Mooie opbouw in de opdrachten. full motion is top

  • Drie keer opstijgen en landen in 3 kwartier is top
  • Niet
Machiel (60)
Werkendam

· Abril 2019

Heel leuk om zelf te ervaren hoe moeilijk vliegen is.

  • Ze nemen ruimschoots de tijd om alles uit te leggen
  • Geen
Peter (45)
Zuid-Scharwoude

· Abril 2019

Helemaal geweldig !
Eerder al eens een in een niet bewegende simulator gezeten, maar de motion van deze simulator maakte deze ervaring zoveel beter

  • De motion van de simulator
  • Doordat het zo leuk was ging het veel te snel voorbij haha
Eveline de Vliegles.nl:
Bedankt voor je positieve beoordeling Peter. Fijn dat je de tijd genomen hebt je ervaring te delen!
Leo (50)
Leidschendam

· Abril 2019

Super om zo'n realistische vliegervaring te hebben.

  • De intensiteit en het realistische gevoel dat je aan deze ervaring overhoudt.
  • Voorbij voordat je er erg in hebt.
Martin (71)
Zwijndrecht

· Marcha 2019

Geweldig! Je waant je echt op het moment een "piloot". De uitleg van Theo en het regelmatig uitvoeren van zijn instructies, geeft je een bijzondere kijk op het beroep piloot.

  • Levensecht, absoluut een aanrader.
  • Geen
Hans (60)
Deventer

· Marcha 2019

Geweldige ervaring en wat is vliegen complex. Veel dank aan instructeur Theo die perfect en heel leerzaam en leuk begeleid. Topervaring en een echte aanrader.

  • Goede begeleiding veel geleerd erg leuk en realistisch.
Robert (52)
De Lier

· Marcha 2019

Geweldige ervaring

  • Lijkt een op een met een echte cockpit.
    de vliegbeweging is treffend
Evan de Vliegles.nl:
Bedankt!
Tom (44)
Almelo

· Enero 2019

Als cadeau gekregen, wat een super ervaring!! Zelf kunnen ervaren hoe leuk (en best moeilijk) het is om een Boeing 737 te vliegen.

  • Duidelijke, rustige uitleg. Echt het gevoel van een piloot mogen ervaren.
Muriel (51)
Den Haag

· Diciembre 2018

Fantastisch!

  • Zeer realistisch! Uitermate vriendelijke en professionele piloot.
  • Ga zo door!
Marco Maas (55)
Nieuwegein

· Diciembre 2018

Geweldige ervaring

  • Alles
  • Niets
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!
Cees (60)
Hoogland

· Diciembre 2018

Fantastische ervaring , de moeite waard en voor herhaling vatbaar

  • Echte benadering van de werkelijkheid, zelf airport gekozen!
  • Niets!!
Nirul (27)
Voorburg

· Noviembre 2018

Top! Mooie vlucht, goede begeleiding en leuke ervaring! Goed bereikbaar en goede ontvangst!

  • Begeleiding, persoonlijk.
Dennis (45)
Leusden

· Noviembre 2018

Er leuke ervaring! Dankzij de full motion en de cockpit waarin alle knopjes echt bediend kunnen worden, is het zeer realistisch. Ik wil het zeker nog een keer proberen.

  • De bewegingen van het vliegtuig voelen heel echt. Ook de turbulentie voelt echt. Afhankelijk van hoeveel je aankan, wordt het steeds uitdagender en moeilijker gemaakt. De instructeur helpt op een fijne manier om te zorgen dat het naast uitdagend ook nog heel leuk blijft.
  • De tijd gaat te snel voorbij. Zelfs een uur is te kort.
Eveline de Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad Dennis!
We zien je graag nog eens terug!
Edwin
Zaandam

· Noviembre 2018

Wat een geweldige ervaring!!! Je denkt dat doe ik wel even... vliegtuig besturen...valt niet mee hoor. Uitleg en begeleiding van Theo was super. Een echte aanrader voor iedereen die eens wat anders wil mee maken! Een onvergetelijke dag gehad... en zeker voor herhaling vatbaar!

  • Rijke ervaring, valt niet mee even een vliegtuig besturen. Je moet op zoveel dingen tegelijk letten.
  • Geen
Mariusz (46)
Zoetermeer

· Octubre 2018

Onvergetelijke ervaring, echt een super verjaardag cadeau. Een aanrader voor iedereen die vliegen leuk vind.

  • Professionele begeleiding, alles prima geregeld.
  • Voor ons was de afstand naar Lelystad de enige minpunt.
Max
Doorn

· Octubre 2018

Ik ben gisteren een uur lang voor het eerst in een B737 simulator geweest en ik vond het super gaaf en een fantastische ervaring. Ik kom zeker een keer terug!

  • De instructeur vond ik heel erg aardig en hij gaf heel goed uitleg.
    Alles voelde heel erg realistisch.
  • Geen een
Joeri de Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen Max, we zien je graag nog eens terug!
Jan (52)
Ospel

· Octubre 2018

Geweldige ervaring!

  • Perfecte begeleiding door de instructeur/piloot!
Werner (51)
Bilthoven

· Octubre 2018

Geweldige beleving.

  • Zeer prettige gezagvoerder.
    Lekkere koffie.
  • Geen
Las (37)
Purmerend

· Octubre 2018

Met recht een onvergetelijke en levensechte ervaring! Mee mogen maken hoe het is om een verkeersvliegtuig van dit type te mogen besturen, je voor even een (co)piloot mogen voelen. Zeker voor herhaling vatbaar,want als je eenmaal achter de stuurknuppel hebt gezeten, dan vraagt dat om vaker te gaan doen! Super!

  • Het gevoel een echt vliegtuig te besturen! Goede en duidelijke instructies door de instructeur. Merkte de passie voor het vliegen bij deze man, alsmede de nodige humor. Al met al een prachtige vlucht mogen beleven!
  • Wat mij betreft geen.
Evan de Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Las. We gaan het doorgeven aan de instructeur!
Joost (41)
Nieuwveen

· Octubre 2018

Geweldige ervaring!

  • Goede uitleg en beleiding.
  • Op de site staat dat je met 30 min vliegen kan wisselen als je met twee personen komt. In de praktijk blijkt dat dit te kort is. Dit zou dus aangepast moeten worden naar min een uur voor twee personen.

    Bij binnenkomst in het gebouw is het wat onduidelijk waar je moet zijn. Dit kan beter worden aangegeven. Uiteindelijk prima ontvangen met een kopje koffie.
Peter (51)
Ede

· Octubre 2018

Ik vond het een geweldige belevenis. Je krijgt van te voren nog een instructie. Dit is voordat je in de simulator gaat en deze instructie gaat ook niet van je simulatortijd af. Mijn advies is wel om voor 90 minuten te boeken zoals ik dat gedaan heb. Immers in die 90 minuten heb ik, onder deskundige begeleiding toch 4x kunnen starten, naar een bepaalde hoogte gaan vliegen en dan ook weer terugkeren op het vliegveld waar ik vandaag kwam. Ik ben 2x van Schiphol vertrokken en dus ook 2x geland. Ik ben 1x van Dubai vertrokken en geland en de laatste was van het voormalig vliegveld in Hong Kong, waarbij je bij de landing tussen de bebouwing vloog om te kunnen landen. De simulator en het uitzicht is ook echt realistisch. Ook de bediening en besturen van de boeing is gewoon top. Voor mij was het een 12 op de schaal van 1 op 10

  • Goede deskundige begeleiding.
  • Geen minpunten geconstateerd.
Henry (40)
Sint Jansklooster

· Septiembre 2018

Een geweldige ervaring! Als verrassing cadeau gekregen van mijn vrouw! Erg genoten!

  • Goede uitleg, ontspannen sfeer en geweldig om mee te maken
  • -
Joeri de Vliegles.nl:
Dat is nog eens een leuke verrassing! Bedankt voor je goede beoordeling!
Jos & Maikel (60)
Eindhoven

· Septiembre 2018

Fantastische ervaring. Mijn vader mocht vliegen als gepensioneerd Luchtmacht vlieger en zat helemaal in zijn element. De instructeur was goed en erg gezellig! We komen zeker nog een keer terug!!!

  • Leuke instructeur, mooie simulator en leuk dat je na een start en landing op Amsterdam de keuze uit andere luchthavens hebt.
  • Het beeld was niet 100% uitgelijnd waardoor je als vlieger en instructeur niet helemaal hetzelfde beeld had. (Dit vormde overigens geen grote hinder)
Karel (64)
Kloosterzande

· Septiembre 2018

Een geweldige belevenis ! vooraf goede uitleg gekregen over de instrumenten en bedieningspaneel in de cockpit. daarna plaatsgenomen in de simulator en de lucht in ! alles als realistisch ervaren. totaal niet te vergelijken met een computerspelsimulatie als b.v. fs x.
Uiterste concentratie is wel vereist, je bent met zoveel dingen tegelijk bezig, en je mag niets over het hoofd zien. Voor mijn eerste vliegervaring in een simulator zou ik zeggen: het was zeker niet makkelijk, maar doordat je van de instructeur tijdig wat aanwijzingen tips en correcties doorkreeg werd het het onvergetelijke vliegervaring welke zeker voor herhaling vatbaar is.

  • Leuk was de gemoedelijke begroeting bij aankomst, je voelt je gelijk op je gemak.
    bijzonder vond ik de allereerste kennismaking met een echte cockpit.
    Gaaf was om zoveel mogelijk alles te bedienen en de ruimtelijke zicht naar buiten.
  • Geen .
Herman (73)
Hoorn

· Septiembre 2018

Altijd al een keer mee willen maken hoe het voelt om in een cockpit te zitten. Deze beleving is al geweldig. Werden met ons drieen netjes ontvangen op Lelystad. Omdat het voor mijn schoonzoon een verrassing was, had hij de instructiefilm niet kunnen zien. Dat was geen probleem; onze gastheer pakte de laptop en liet het filmpje alsnog aan ons zien. Vond ik erg attent. Daarna nog een korte uitleg bij het "droge" paneel en toen de simulator in.

  • Het gevoel een vliegtuig even in handen te hebben, starten, bochten te maken en weer te landen geeft toch wel een kick. Heb nog meer respect voor het pilotenvak gekregen. Een AANRADER om een keer de flight simulator in te stappen. Ik heb een volgende "vlucht" in de planning staan.
  • Had wel iets meer aan de knoppen willen draaien, maar begrijp dat je daar ook de nodige ervaring voor moet hebben.
Jan (42)
Dordrecht

· Septiembre 2018

In een woord: geweldig! Supergaaf om te doen. Ik had 30 minuten gereserveerd, een volgende keer doe ik minimaal een uur. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en aangepast naar wat je aankunt. Onvergetelijke ervaring en Theo: zeer bedankt! Het is het geld dubbel en dwars waard.

  • Uitleg was zeer duidelijk, de simulator voelt levensecht!
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Jan.
We zien je graag nog eens terug!
Jaap (46)
Heerde

· Agosto 2018

Uitmuntend! Al met al de afgelopen 30(?) jaar heel wat uurtjes met Flight Simulators op de PC gestoeid. Tot ik er recent achter kwam dat het mogelijk is om zonder werkelijke ervaring in een serieuze simulator te vliegen! 1e keer een half uurtje "gevlogen". Als ik klaar ben met dit verhaaltje ga ik nog een uurtje boeken. Misschien vluchtje naar Merill C. Meigs Airport (hoewel dat wellicht wat klein is voor een 737 en kennelijk in 2003 is gesloopt…)

  • Goede briefing (best veel info in korte tijd, dus niet alles blijft direct hangen) en goede instructies tijdens de vlucht. In een half uur was het prima mogelijk 2 take-offs en landings op Schiphol te doen.
  • De simulator is ietwat groot (en prijzig, me dunkt ) voor mijn nederige optrekje :-)
Rienk (80)
Bilthoven

· Agosto 2018

Heel interessante ervaring

  • Zeer plezierige begeleiding door instructeur.
  • Niets
Maurice (33)
Ridderkerk

· Agosto 2018

Voor mijn verjaardag een uurtje in de 737 sim gehad. Na een persoonlijke en gezellige ontvangst de theorie doorgenomen waarin de basics herhaald werden. Daarna met instructeur Theo in de sim verschillende starts en landingen gemaakt. Vooral landen op de oude baan in Hong Kong met motorfalen was volle bak concentreren. Al met al een perfect cadeau en een uitdagende en onvergetelijke beleving gehad.

  • Alles is erg professioneel opgezet. Er is heel veel kennis aanwezig en die wordt op een heel leuke manier overgebracht. Leuke locatie bij Lelystad airport ook! Ook ruimte voor eigen wensen/inbreng.
  • Minpunt is dat ik nu thuis ook aan de vliegsim wil!
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide en goede beoordeling! Je hoeft thuis geen simulator te installeren, je kan ook gewoon vaker bij ons komen vliegen ;-)
Es (54)
Duiven

· Agosto 2018

Ontvangst was zeer gastvrij. De ervaring in de simulator was er een om nooit te vergeten en zeker om anderen aan te raden! Ook voor mensen die nog nooit zelf als piloot gevlogen hebben is het goed te doen. Uitleg was goed en zeer interessant.
De movements van de simulator waren een ervaring op zich!

  • Een ervaring om nooit te vergeten.
  • Beter aangeven dat parkeren dat parkeren niet betaald hoeft te zijn maar voor de deur kan...
Thijs (69)
Horst

· Agosto 2018

Ik heb een hele leuke middag gehad. We zijn in naar Rotterdam, Schiphol en naar Dubai gevlogen. het was een hele ervaring. Goede instructies gehad van enthousiaste instructeur. eigenlijk had ik geen idee wat er allemaal bij komt kijken om z'n "ding" in de
lucht te houden, en op de plaats van bestemming te krijgen. Veel moeilijker dan je denkt . Absoluut een aanrader.

  • Het is net als in een echt vliegtuig. Alles kan gesimuleerd worden en het voelt net als echt aan.
Adri (61)
Enkhuizen

· Julio 2018

Leuke ervaring om te zien hoe alles werkt en te voelen hoe het vliegtuig reageert.
Enthousiaste instructeurs die graag iets van hun passen voor het vliegen willen overbrengen op de deelnemers.

  • Beter idee van wat er allemaal gebeurt tijdens een vlucht en met name bij start en landing.
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Adri. Het is inderdaad hard werken tijdens de start en landing.
Erik en Frank (40)
Laren

· Julio 2018

Nogmaals bedankt voor de geweldige vlucht van gisteren!!
Het was hard werken op onze vlucht van Schiphol (EHAM naar Maastricht Airport EHBK).
Ik had een vliegplan gemaakt en ingevoerd in de de flight computer.
Grootste deel zonder autopilot gevlogen.
Na een doorstart op EHBK opnieuw de APPROACH en LANDING gemaakt.
De terugvlucht heeft mijn zoon Frank gemaakt; zijn allereerste vlucht.
Mooie APPROACH en HAPPY LANDING op RW27!!!

  • Echt ervaring om nooit te vergeten, tot de volgende keer,
Stein (16)
Eerbeek

· Julio 2018

Erg gaaf om te mogen vliegen in de simulator, je hebt ook echt het gevoel dat je daadwerkelijk in het vliegtuig zit. Ook hebben we gevlogen in Dubai terwijl het donker was, landen is dan erg lastig omdat je over zee aankomt. De zee is donker en je hebt daardoor geen horizon meer.

  • Ik vond het heel erg leuk om te vliegen in Dubai in de nacht, en landen op het oude Kai Tak was ook heel erg gaaf. Ik kreeg echt het gevoel alsof je daadwerkelijk in de cockpit zat van een echt vliegtuig
  • Vrijwel niets, super ervaring!
Arve (45)
Trondheim, Norway

· Junio 2018

I had an amazing time and the experience was top notch! Friendly and professional staff helped making this an awesome day in the sim! I added an extra 30 min and it was well worth the money.

  • Quality of experience, time actually flying in the sim and that I could have two passengers! :)
  • Nothing, really!
Joeri de Vliegles.nl:
Thank you very much for this good review.
David (16)
Giethmen

· Junio 2018

Ik vond het super leuk. De simulator voelde zo echt. De instructeur legde duidelijk uit en op een leuke manier.

  • In de simulator zitten en de Boeing 737 zelf besturen was heel gaaf.
  • Ik heb geen minpunten. Alles was leuk.
Alex (60)
Haarlem

· Mayo 2018

Heel erg leuk! Geeft een goed beeld van hoe het werkt in een groot vliegtuig.

  • Simulatie is heel echt supergoed door de combinatie van cockpit, projecties, geluid en beweging. Leuke instructeur die alles goed en met humor uitlegt
  • Niets
Rob (78)
Soest

· Mayo 2018

Als sportvlieger (EHHV) is dit een leuke aanvulling op de vliegkunst. Kom waarschijnlijk nog eens terug.

  • Goede uitleg IFR procedures. Ben gewend aan VFR en dit is nieuw en interessant.
  • Niets op aan te merken.
NJ (11)
BARNEVELD

· Mayo 2018

Geweldig

  • We mochten 2 uur ipv 1
  • Niks
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!
Bart (43)
Geleen

· Abril 2018

Zeer leuke ervaring. Het gevoel is realistischer dan ik dacht.

  • De ervaring van de start
  • Iets meer algemene uitleg, bv waar dienen flaps voor enz. Gewoon basis basis uitleg. Niet langer dan 5 min.
Jacco (50)
Oosterhout

· Abril 2018

Een hele leuke en leerzame ervaring.

  • Duidelijke uitleg van de instructeur en de heerlijke koffie.
  • De beloofde theorie les was door het uitlopen van de vorige simulatie te kort.
Kirsten (14)
Balk

· Febrero 2018

Ik vond het een superleuke ervaring en een aanrader voor iedereen die interesse heeft in vliegen!

  • Kiezen welk,vliegveld je wil vertrekken en landen, realistische beelden en ervaring.
  • Geen punten gevonden.
Joeri de Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je naar je zin hebt gehad Kirsten.
Joey (15)
Deurne

· Febrero 2018

Zeer leuke ervaring

  • Bewegende simulator , landen leek vrij realistisch .
  • Een uur is zeer snel voorbij en het is wel redelijk duur
PAUL (56)
BORST

· Febrero 2018

PRACHTIGE ERVARING EN HET BLIJFT NIET BIJ 1 KEER.

  • AARDIG PERSONEEL
Heinz (73)
Almelo

· Febrero 2018

Geweldig. Als piloot van een Cessna 182 een vlucht te maken in een Boeing 737. De SIM was zeer natuurgetrouw en de instructie uitstekend.

  • De ontvangst, de instructie en het vliegen allemaal super.
  • Kan er geen noemen.
William (16)
Weert

· Enero 2018

Dit is het meest interessantesten dat ik in mijn leven heb gedaan! Ik wil zo graag terug komen. Ik heb ook veel geleerd in de cockpit, ik wist al veel van vliegen maar nu heb ik gewoon de ervaring opgelopen en weet ik veel meer hoe alles een beetje werkt. Hierdoor is mijn keuze gemaakt dat ik in de aviation richting ga met mijn werk.
Erg bedankt voor de leuke vlucht.

  • Bijna alles. De simulator reageerd heel goed, het gevoel van in de lucht zitten boven Amsterdam terwijl je eigenlijk in Lelystad bent is een heel leuk gevoel.
  • De simulator scherm was niet goed in het midden gekalibreerd, het vliegen was daardoor wat moeilijker in te schatten.
Marc (48)
Rotterdam

· Enero 2018

Het was een uitermate boeiende ervaring, welke ik van mijn thing-to-do list kan schrappen. Ik heb meerder mensen erover verteld en een aanbeveling bij een kennis gedaan, die er ook wel oren naar had. Ik sluit niet uit dat dit mijn laatste ' bezoek' is geweest.

  • Super locatie (Aviodome naast de deur) en een enthousiaste instructeur, die de ervaring compleet heeft gemaakt.
  • Ik heb zelf geen minpunten.
Julian (19)
Hendrik Ido Ambacht

· Enero 2018

Super leuk ! Van ontvangst tot vertrek een goeie begeleiding.
Je niveau word voordat je de sim in gaat gepeild waardoor de informatie afgestemd word op jouw.

  • Mooie locatie, erg gastvrij
Aurélie (22)
Opglabbeek

· Enero 2018

Ik heb zelf niet gevlogen maar ik heb het als cadeautje aan mijn vriendje gegeven. Hij vond het een super ervaring en was super blij mee en zou dat opnieuw willen doen. Personnel is echt vriendelijk.

  • Simulator zien bewegen
    Vriendje zegt dat het geweldig was
    Moet niet kiezen tussen landen en opstijgen.
  • Geen
Kees (13)
Voorst

· Enero 2018

Zeer realistische simulator. Goede en leuke instructeur. Prima en super leuk!!!

  • Manier van instructie; simulator; locatie
  • Geen
Tony (65)
Lelystad

· Enero 2018

Leuk, spannend en leerzaam, goede instructeur

  • Instructie en uitleg daarna het vliegen
  • Niets
Frank (64)
Drachten

· Noviembre 2017

Geweldige ervaring, als je al een beetje achter de computer aanklooit met flightsims, zoals ik, overtreft dit alles!

  • Vriendelijke benadering, op gelijkwaardig niveau
  • Kan niets bedenken
Shari (40)
Rotterdam

· Agosto 2017

Het vliegen vond ik wel leuk en spannend
Maar waar ik me aan stoorde was dat ik die uitleg van de insstructeur niet goed vond...hij sprak met een accent oke dat kan is niet erg maar was ook slecht te verstaan en hij legede te snel snel alles uit....ik had zoiets hallooo ik doe dit voor eerst mag ik wat duidelijker uitleg... na ja al met al ik heb gevlogen en was op 6 aug niet 18

  • Heb gevlogen
Leen (57)
Leerdam

· Agosto 2017

Een hele fijne dag gehad met een uiterst enthousiaste instructeur.
Een hele ervaring om eens zelf aan het stuur te mogen zitten en het vliegtuig te besturen. De instructie video is een must als je onervaren in de cockpit stapt het bevorderd de ervaring. Een mooie dag en zeker een aanrader voor iedereen die van vliegen en vliegtuigen houdt.

Leen jager.

  • Leuke opzet, enthousiaste instructeur
  • Geen.
Johan (13)
Hamminkel

· Agosto 2017

Geweldig

  • Net echt
Andre (70)
Leidschendam

· Julio 2017

Een heuse reeële belevenis om achter de
Yoke plaats tenemen en te vliegen.

  • Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie, duidelijke instructie. Ook de instructie film vooraf gekregen was erg duidelijk.
  • 20 minuten vind ik aan de korte kant, 30 minuten meer in line , dat wel zonder prijs verhoging
Niels (34)
Haarlem

· Julio 2017

Super leuk, veel moeilijker dan gedacht, goede uitleg, fijn opbouwend programma.

  • Erg realistische simulator, goede uitleg, veel mogelijkheden
Jan (29)
Utrecht

· Junio 2017

Ik vond het een ontzettend interessante ervaring. Deze vliegsimulator experience heb ik gedaan omdat ik met vliegangst aan het worstelen ben. Via de simulator wilde ik toetsen hoe ik er nu in stond en hoe ik het zou ervaren.

Mathijs heeft me van alles laten zien en ervaren. Opstijgen vanaf schiphol, een rondje vliegen en weer landen. Fantastisch!

Het gaf me een mooi extra inzicht. Voor mij kwam het allemaal ontzettend realistisch binnen. Op een stukje turbulentie reageerde ik hetzelfde als in een echt vliegtuig bijvoorbeeld.

  • Realistische ervaring, fijne begeleiding,
Tijmen (15)
Anna Paulowna

· Mayo 2017

Ontzettend leuk om te doen. Leuke instructeur die het goed uitlegde en geduld had.
Ging best erg goed en mocht nog een aanvullende luchthaven aandoen.

  • Vond alles erg leuk om te doen
  • Geen
Marco (50)
Utrecht

· Mayo 2017

Geweldige ervaring

  • Fijne instructeur
  • -
Leon (23)
Zaandam

· Abril 2017

Erg leuk en realistisch

  • Goeie uitleg
  • Met een extra mannetje staan nu stond er een en moesten we vrij lang wachten voor we oets konden doen en er was een storing in het systeem
Ravin en Anita (47)
Amstelveen

· Febrero 2017

Mijn ervaring was meer dan ik had verwacht. Wat een unieke ervaring om mee te maken! Alles is zo realistisch en de rustige en professionele begeleiding van Mathijn heeft enorm bijgedragen aan onze mooie belevenis van de simulator. Kan niet wachten tot een volgende sessie.

  • De begeleiding van Mathijn en realisme van de simulator
  • Geen
Rinus (60)
Bekkernens

· Febrero 2017

Prachtige ervaring met deskundige begeleiding. Opmerking, we hebben op 18-02-2017 gevlogen

  • Uitvoerige uitleg waardoor het vliegen een echte ervaring was
  • Het crashen van de computer tijdens de vlucht.
Ivo (33)
Huis ter heide

· Mayo 2016

Het was leuk ik heb niets om aan te merken ik kom zeker weer

  • Goed
  • Niet

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more