Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Boeing 737 simulator Schiphol
Airbus A320 simulator Lelystad
Boeing 737 simulator Den Haag
Boeing 737 simulator Oudenaarde
Toevoegen
Prijs € 135 60 minuten € 89 30 minuten € 119 60 minuten € 89 € 89 35 minuten
Locatie
  • Schiphol
  • Lelystad
  • Den Haag
  • Oudenaarde
Categorie Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 4 1 - 4 1 - 4 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar 12 jaar 12 jaar 10 jaar
Min. lengte - - - 1,50 m
Max. lengte - - - -
Max. gewicht - - - -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Boeing 737 simulator Schiphol , Airbus A320 simulator Lelystad, Boeing 737 simulator Den Haag en Boeing 737 simulator Oudenaarde. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Airbus A320 simulator Lelystad en Boeing 737 simulator Oudenaarde, voor een bedrag van € 89.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Boeing 737 simulator Schiphol , Airbus A320 simulator Lelystad en Boeing 737 simulator Den Haag. De minimum leeftijd daarvoor is 10 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Boeing 737 simulator Schiphol , Airbus A320 simulator Lelystad en Boeing 737 simulator Den Haag, namelijk 12 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Er is geen maximaal gewicht voor Boeing 737 simulator Schiphol , Airbus A320 simulator Lelystad, Boeing 737 simulator Den Haag en Boeing 737 simulator Oudenaarde.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Boeing 737 simulator Schiphol , Airbus A320 simulator Lelystad, Boeing 737 simulator Den Haag en Boeing 737 simulator Oudenaarde.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Boeing 737 simulator Schiphol , Airbus A320 simulator Lelystad, Boeing 737 simulator Den Haag en Boeing 737 simulator Oudenaarde is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?