Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Basis vliegles Lelystad
Basis vliegles Middenmeer
Basis vliegles Zeeland
Basis vliegles Stadtlohn
Basis vliegles Den Helder
Prijs € 115 20 minuten € 209 45 minuten € 149 30 minuten € 99 20 minuten € 209 45 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Middenmeer
  • Zeeland
  • Stadtlohn
  • Den Helder
Afstand 16 km 60 km 177 km 93 km 80 km
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English Deutsch Nederlands English
Personen 1 1 1 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 14 jaar 14 jaar 14 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,45 m 1,50 m 1,45 m 1,45 m
Max. lengte 1,95 m 1,95 m 1,95 m 1,95 m 2,05 m
Max. gewicht 100 kg 115 kg 100 kg 115 kg 130 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Basis vliegles Lelystad, Basis vliegles Middenmeer, Basis vliegles Zeeland, Basis vliegles Stadtlohn en Basis vliegles Den Helder. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Basis vliegles Stadtlohn voor een bedrag van € 99.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Basis vliegles Lelystad, Basis vliegles Middenmeer, Basis vliegles Zeeland, Basis vliegles Stadtlohn en Basis vliegles Den Helder. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Basis vliegles Lelystad, Basis vliegles Middenmeer, Basis vliegles Zeeland, Basis vliegles Stadtlohn en Basis vliegles Den Helder, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basis vliegles Lelystad en Basis vliegles Zeeland, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 130 kg en geldt voor Basis vliegles Den Helder.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Lelystad, Basis vliegles Middenmeer, Basis vliegles Zeeland en Basis vliegles Stadtlohn, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. De hoogste maximale lengte 2,05 m vind je bij Basis vliegles Den Helder.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Basis vliegles Lelystad, Basis vliegles Middenmeer, Basis vliegles Zeeland, Basis vliegles Stadtlohn en Basis vliegles Den Helder is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?