Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Aerobatics vliegles
Aerobatics vliegen Extra 330
Toevoegen
Prijs € 299 45 minuten € 369 1 persoon
Locatie
  • Lelystad
  • Aken
Afstand
Personen 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar 14 jaar
Min. lengte - -
Max. lengte 1,95 m 1,95 m
Max. gewicht 120 kg 125 kg
Deelname Vliegles Meevliegen
Tijdsduur Bloktijd Vliegtijd
Categorie Aerobatics Aerobatics
Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Aerobatics vliegles en Aerobatics vliegen Extra 330. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Aerobatics vliegles voor een bedrag van € 299.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Aerobatics vliegen Extra 330. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Aerobatics vliegen Extra 330, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Aerobatics vliegles, namelijk 120 kg. Het hoogste maximale gewicht is 125 kg en geldt voor Aerobatics vliegen Extra 330.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Aerobatics vliegles en Aerobatics vliegen Extra 330, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. De hoogste maximale lengte 1,95 m vind je bij Aerobatics vliegles en Aerobatics vliegen Extra 330.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Aerobatics vliegles en Aerobatics vliegen Extra 330 is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?