Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Tecnam rondvlucht Ursel
Toevoegen
Prijs € 69 30 minuten
Locatie
  • Ursel
Afstand 217 km
Categorie Rondvluchten
Gesproken talen Nederlands English
Personen 1
Seizoen Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar
Min. lengte -
Max. lengte 2,00 m
Max. gewicht 120 kg
Deelname Meevliegen
Tijdsduur Bloktijd
Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Tecnam rondvlucht Ursel . Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
Alle belevenissen in de vergelijking zijn even duur, namelijk € 69.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Tecnam rondvlucht Ursel . De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Tecnam rondvlucht Ursel , namelijk 8 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Tecnam rondvlucht Ursel , namelijk 120 kg. Het hoogste maximale gewicht is 120 kg en geldt voor Tecnam rondvlucht Ursel .

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Tecnam rondvlucht Ursel , er geldt een maximale lengte van 2,00 m. De hoogste maximale lengte 2,00 m vind je bij Tecnam rondvlucht Ursel .

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Tecnam rondvlucht Ursel is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?