Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Piper PA-28 vliegles Aken
Parachutespringen Spa
Indoor skydive
Indoor skydive kids
Toevoegen
Prijs € 165 20 minuten € 240 1 persoon € 95 1 persoon € 90 1 persoon
Locatie
  • Aken
  • Spa
  • Luik
  • Luik
Categorie Vlieglessen Parachutespringen Indoor skydive Indoor skydive
Gesproken talen English Deutsch Nederlands Français English Deutsch Nederlands Français English Deutsch Nederlands Français English Deutsch
Personen 1 - 3 1 - 4 1 1
Seizoen Hele jaar Maart t/m november Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar - 13 jaar 4 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,20 m - -
Max. lengte 1,95 m - - -
Max. gewicht 240 kg 95 kg 120 kg 120 kg
Deelname Vliegles Tandemsprong Tandemsprong Tandemsprong
Tijdsduur Bloktijd n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Piper PA-28 vliegles Aken, Parachutespringen Spa, Indoor skydive en Indoor skydive kids. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Indoor skydive kids voor een bedrag van € 90.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Piper PA-28 vliegles Aken. De minimum leeftijd daarvoor is 4 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Piper PA-28 vliegles Aken, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Parachutespringen Spa, namelijk 95 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Piper PA-28 vliegles Aken.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Piper PA-28 vliegles Aken, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Parachutespringen Spa, Indoor skydive en Indoor skydive kids.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Piper PA-28 vliegles Aken, Indoor skydive en Indoor skydive kids is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Parachutespringen Spa loopt het seizoen van maart tot november.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?