Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Piper PA-28 vliegles Aken
Basis vliegles Aken
Elektrisch vliegen Aken
Diamond DA40 vliegles Aken
Toevoegen
Prijs € 145 20 minuten € 125 20 minuten € 279 30 minuten € 115 20 minuten
Locatie
  • Aken
  • Aken
  • Aken
  • Aken
Afstand 189 km 189 km 189 km 189 km
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen
Gesproken talen English Deutsch English Deutsch English Deutsch Nederlands English Deutsch
Personen 1 - 3 1 1 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 14 jaar 14 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,45 m 1,45 m 1,45 m
Max. lengte 1,95 m 1,85 m 1,85 m 1,95 m
Max. gewicht 240 kg 90 kg 110 kg 240 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Vliegtijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Piper PA-28 vliegles Aken, Basis vliegles Aken, Elektrisch vliegen Aken en Diamond DA40 vliegles Aken. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Diamond DA40 vliegles Aken voor een bedrag van € 115.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Piper PA-28 vliegles Aken, Basis vliegles Aken, Elektrisch vliegen Aken en Diamond DA40 vliegles Aken. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Piper PA-28 vliegles Aken, Basis vliegles Aken, Elektrisch vliegen Aken en Diamond DA40 vliegles Aken, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basis vliegles Aken, namelijk 90 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Piper PA-28 vliegles Aken en Diamond DA40 vliegles Aken.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Aken en Elektrisch vliegen Aken, er geldt een maximale lengte van 1,85 m. De hoogste maximale lengte 1,95 m vind je bij Piper PA-28 vliegles Aken en Diamond DA40 vliegles Aken.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Piper PA-28 vliegles Aken, Basis vliegles Aken, Elektrisch vliegen Aken en Diamond DA40 vliegles Aken is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?