Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Helikopter vliegles met passagiers
Vliegles Lelystad - Texel vierpersoons toestel
Helikopter vliegles Lelystad
Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel
Toevoegen
Prijs € 529 30 minuten € 555 4 persoonstoestel € 449 30 minuten € 495 2 persoonstoestel
Locatie
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Lelystad
Categorie Helikopters Overlandvluchten Helikopters Overlandvluchten
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 3 1 - 3 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 15 jaar 14 jaar 15 jaar 14 jaar
Min. lengte - 1,45 m - 1,45 m
Max. lengte 2,10 m 2,05 m 2,10 m 1,95 m
Max. gewicht 255 kg 240 kg 105 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Helikopter vliegles met passagiers, Vliegles Lelystad - Texel vierpersoons toestel, Helikopter vliegles Lelystad en Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Helikopter vliegles Lelystad voor een bedrag van € 449.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Helikopter vliegles met passagiers en Helikopter vliegles Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Helikopter vliegles met passagiers en Helikopter vliegles Lelystad, namelijk 15 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 255 kg en geldt voor Helikopter vliegles met passagiers.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. De hoogste maximale lengte 2,10 m vind je bij Helikopter vliegles met passagiers en Helikopter vliegles Lelystad.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Helikopter vliegles met passagiers, Vliegles Lelystad - Texel vierpersoons toestel, Helikopter vliegles Lelystad en Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?