Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
F16 simulator Boxmeer
Dagcursus zweefvliegen sleepstart
Paragliding Noordeloos
Basis vliegles Stadtlohn
Toevoegen
Prijs € 90 60 minuten € 169 1 persoon € 69 1 start € 99 20 minuten
Locatie
  • Boxmeer
  • Weelde
  • Noordeloos
  • Stadtlohn
Categorie Vliegsimulatoren Zweefvliegen Paragliding Vlieglessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English Deutsch
Personen 1 1 - 2 1 - 3 1
Seizoen Hele jaar April t/m oktober Maart t/m oktober Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar 14 jaar 8 jaar 14 jaar
Min. lengte - - - 1,45 m
Max. lengte 1,95 m 2,00 m - 1,95 m
Max. gewicht - 100 kg 100 kg 115 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Vliegtijd Vliegtijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: F16 simulator Boxmeer, Dagcursus zweefvliegen sleepstart, Paragliding Noordeloos en Basis vliegles Stadtlohn. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Paragliding Noordeloos voor een bedrag van € 69.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Dagcursus zweefvliegen sleepstart en Basis vliegles Stadtlohn. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Dagcursus zweefvliegen sleepstart en Basis vliegles Stadtlohn, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Dagcursus zweefvliegen sleepstart en Paragliding Noordeloos, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor F16 simulator Boxmeer.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor F16 simulator Boxmeer en Basis vliegles Stadtlohn, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Paragliding Noordeloos.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor F16 simulator Boxmeer en Basis vliegles Stadtlohn is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Dagcursus zweefvliegen sleepstart loopt het seizoen van april tot oktober. Voor Paragliding Noordeloos loopt het seizoen van maart tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?