Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cessna vliegles Teuge
Basis vliegles Stadtlohn
Paragliding Almelo
Elektrisch vliegen Teuge
Toevoegen
Prijs € 159 20 minuten € 99 20 minuten € 85 1 start € 275 € 265 40 minuten
Locatie
  • Teuge
  • Stadtlohn
  • Almelo
  • Teuge
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Paragliding Vlieglessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Deutsch Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 3 1 1 - 3 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar Maart t/m oktober Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 8 jaar 14 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,45 m - 1,45 m
Max. lengte 2,05 m 1,95 m - 1,95 m
Max. gewicht 240 kg 115 kg 100 kg 90 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Vliegtijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cessna vliegles Teuge, Basis vliegles Stadtlohn, Paragliding Almelo en Elektrisch vliegen Teuge. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Paragliding Almelo voor een bedrag van € 85.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cessna vliegles Teuge, Basis vliegles Stadtlohn en Elektrisch vliegen Teuge. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cessna vliegles Teuge, Basis vliegles Stadtlohn en Elektrisch vliegen Teuge, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Elektrisch vliegen Teuge, namelijk 90 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Cessna vliegles Teuge.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Stadtlohn en Elektrisch vliegen Teuge, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Paragliding Almelo.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cessna vliegles Teuge, Basis vliegles Stadtlohn en Elektrisch vliegen Teuge is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Paragliding Almelo loopt het seizoen van maart tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?