Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cessna vliegles Lelystad
Cessna vliegles Teuge
Cessna vliegles Hilversum
Cessna vliegles Den Helder
Piper PA-28 vliegles Aken
Prijs € 170 20 minuten € 159 20 minuten € 230 30 minuten € 219 30 minuten € 145 20 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Teuge
  • Hilversum
  • Den Helder
  • Aken
Afstand 16 km 35 km 53 km 80 km 189 km
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English English Deutsch
Personen 1 - 3 1 - 3 1 - 3 1 - 3 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 14 jaar 14 jaar 14 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,45 m 1,45 m 1,45 m 1,45 m
Max. lengte 2,05 m 2,05 m 2,00 m 2,05 m 1,95 m
Max. gewicht 240 kg 240 kg 240 kg 240 kg 240 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Den Helder en Piper PA-28 vliegles Aken. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Piper PA-28 vliegles Aken voor een bedrag van € 145.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Den Helder en Piper PA-28 vliegles Aken. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Den Helder en Piper PA-28 vliegles Aken, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Den Helder en Piper PA-28 vliegles Aken, namelijk 240 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Den Helder en Piper PA-28 vliegles Aken.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Piper PA-28 vliegles Aken, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. De hoogste maximale lengte 2,05 m vind je bij Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge en Cessna vliegles Den Helder.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Den Helder en Piper PA-28 vliegles Aken is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?