Vliegles en parachutespringen voor iedereen

7 cadeaus voor de moeder die alles al heeft

7 cadeaus voor de moeder die alles al heeft

Laura van Houtum

Moederdag cadeaus

Het is al weer bijna Moederdag. Tijd om te zoeken naar een leuk cadeau. En dan bedenk je dat ze eigenlijk alles al heeft. Qua spulletjes dan. En natuurlijk jouw onvoorwaardelijke liefde. Hoe leuk is het dan om haar een ervaring cadeau te doen? Spullen zijn tijdelijk, ervaringen zijn blijvend! Wij hebben een paar van leukste dingen om te doen op een rijtje gezet.
1. Met het gezin de lucht in!

Moeder achter de stuurknuppel en de kids achterin. Tijdens de Cessna vliegles mag je vrijwel de hele tijd zelf vliegen, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je vertrekt vanaf Lelystad, Breda, Teuge, Den Helder of Aken. Misschien kan je wel over je eigen huis vliegen!

Cessna vliegles Lelystad
Cessna vliegles Lelystad

Vliegles met passagiers. Vlieg met een instructeur en twee passagiers in een Cessna 172

Cadeautip

Bestel ons theorieboekje en je hebt meteen iets tastbaars om cadeau te geven bij je cadeaubon.
Voor 16.00 uur besteld, morgen verstuurd!

Meer weten?
2. Uit een vliegtuig springen. Mét parachute!

Is jouw moeder een echte waaghals? Dan moet ze dit echt een keer gedaan hebben. Spring vanaf 3 of 4km hoogte op de locaties Texel, Ameland, Breda, Spa of Zeeland. De eerste 2 kilometer is een vrije val. Dat gaat met een slordige 200 km/u. Daarna dwarrelt ze aan een parachute rustig verder naar beneden. Ze springt samen met een ervaren 'tandem master'. Een absoluut bucket-list item!

Parachutespringen Breda
Parachutespringen Breda

Maak een tandemsprong vanaf vliegveld Seppe, bij Breda. 3 kilometer hoogte, met vrije val!

3. Zelf een vliegtuig besturen. Ready for take off?

De Basis vliegles: dit is een van onze populairste vlieglessen, en met een reden! Je moeder vliegt samen met een instructeur in een tweepersoons sportvliegtuig. Dit is een superleuk vliegtuig om in te vliegen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze vliegles is beschikbaar op maar liefst 13 locaties.

Basis vliegles Lelystad
Basis vliegles Lelystad

Vliegles zonder passagiers. Vlieg met een instructeur in een tweepersoons toestel.

4. Blijft ze liever op de grond?

Tijdens deze simulator vliegles blijft je moeder met beide benen op de grond. Maar dat zou je niet zeggen! Deze Boeing 737 simulator is zo realistisch dat het lijkt alsof je echt vliegt. Ervaar eens wat er allemaal bij komt kijken om het populairste lijnvliegtuig te besturen.

Boeing 737 simulator Schiphol
Boeing 737 simulator Schiphol

Vlieg in een professionele Boeing 737 statische vliegsimulator met ervaren instructeur.

5. Helikopter vliegles

Dat is weer eens wat anders, een vliegles in een helikopter! Bij deze helikopter kunnen er naast de instructeur en je moeder ook nog twee passagiers meevliegen. Een ideaal cadeau, geef je moeder een vliegles en nodig jezelf direct uit om mee te vliegen. Zo kan je direct zien hoe ze het er vanaf brengt.

Helikopter vliegles met passagiers
Helikopter vliegles met passagiers

Vliegles in een vierpersoons helikopter. Vlieg met een instructeur en twee vrienden.

6. Vliegles Lelystad - Texel

Wil je je moeder extra lang laten vliegen? Laat je moeder van Lelystad naar Texel vliegen en weer terug. En wanneer ze even geen zin meer heeft om te sturen kan de instructeur het altijd helemaal overnemen vanuit zijn of haar stoel. Wil je zelf ook meevliegen? Dat kan! Je kiest zelf of je in een twee- of vierpersoonsvliegtuig vliegt.

Vliegles Lelystad - Texel vierpersoons toestel
Vliegles Lelystad - Texel vierpersoons toestel

Vlieg met instructeur van Lelystad naar Texel en terug. In een vierpersoons toestel.

7. Kan je niet kiezen?

Als je niet kan kiezen dan hebben we ook cadeaubonnen met een bedrag. Dan kan de gelukkige ontvanger zelfs iets uitzoeken op de website. We hebben de waardebonnen in allerlei verschillende bedragen van 20 tot 500 euro.

Ben je ook zo enthousiast?

Deel deze lijst met je vrienden! Superleuk

Deel deze lijst met je vrienden:

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?