Over de productgroep Paragliding

De paragliding tandemvlucht is het meest gekochte arrangement van alle paraglide belevenissen die we aanbieden.

Bij een tandemvlucht vlieg je samen met een instructeur aan een paraglide vleugel. Zo'n vleugel lijkt op een parachute, maar dat is het niet. De werking is ongeveer gelijk aan een vliegtuig vleugel. Niet bedoeld om je af te remmen, maar juist om draagkracht op te bouwen en op te stijgen.

De tandemvluchten die we aanbieden zijn allemaal lierstarts, je wordt met een kabel de lucht in getrokken. Daarna gaat je instructeur zoeken of hij thermiek kan vinden. Dat is opstijgende lucht, die wordt veroorzaakt door plaatselijke opwarming van de aarde. Dus ja, je kan ook echt stijgen!

Wil je meer dan alleen maar meevliegen, dan hebben we ook introductiedagen en zelfs arrangementen als voorbereiding voor je Brevet 1.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Noordeloos of Almelo.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?