Over de productgroep Elektrisch vliegen

Elektrisch vliegen heeft de toekomst. Het einde van fossiele brandstoffen is immers in zicht. Als je een keer zelf in een elektrisch vliegtuig wil vliegen, dan zit je hier helemaal goed. Beide locaties vliegen met een Pipistrel Velis, vooralsnog het enige toestel op de markt dat elektrisch vliegen voor een groot publiek bereikbaar heeft gemaakt.

De vlieglessen in deze productgroep zijn vergelijkbaar. Er wordt op alle locaties met hetzelfde type toestel gevlogen. Laat je keuze dus vooral afhangen van de afstand naar het vliegveld.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Teuge of Aken.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?