Inzamelingsactie beginnen

Start nu jouw inzamelingsactie. Laat jouw belevenis sponsoren en steun een goed doel met het geld dat overblijft.

Beschrijving

Geef je inzameling een titel en vertel waarom je deze inzameling organiseert.

Belevenis

Dit ga je doen:

Trike vliegen

Je kan extra opties toevoegen aan je bestelling. Het op te halen bedrag wordt dan wel hoger:

Benodigd bedrag:

Zodra het benodigde bedrag binnen is ontvang je automatisch de cadeaubon voor je belevenis. Met het nummer dat daarop staat kun je op onze website een afspraak maken.

Goed doel

Staat je goede doel er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Vermeld het goede doel waarvoor je wil ophalen, het ANBI nummer en het rekeningnummer van het goede doel. Goede doelen zonder ANBI registratie kunnen helaas niet deelnemen.

Vul ook het bedrag in dat je over zou willen houden voor het goede doel. Dit tellen we op bij het bedrag dat nodig is voor je belevenis.

Vink dit vakje aan als je geld op wil halen voor het goede doel. Als je geen goed doel kiest dan stopt de inzameling automatisch zodra je het benodigde bedrag hebt gehaald. Kies je wel een goed doel, dan blijft de inzameling lopen tot de einddatum.

Einddatum

Geef aan tot wanneer de inzameling loopt. Een inzameling duurt minimaal 3 en maximaal 180 dagen. Je kunt de einddatum nog aanpassen, zolang de inzameling loopt. Een inzameling kan maximaal 180 dagen doorlopen.

Zichtbaar voor iedereen

Wil je dat jouw inzamelingsactie door iedereen te zien is? Vink dan hieronder het vakje aan. Als je dit vakje niet aanvinkt dan kun je de inzameling alleen maar zien door rechtstreeks naar de link te gaan die we je zometeen per mail sturen.

Voorwaarden

  • Zodra er genoeg geld opgehaald is voor de belevenis, krijg je de voucher hiervoor automatisch per e-mail toegestuurd. Hiermee kan je zelf een afspraak maken op deze website
  • Als er niet genoeg geld is opgehaald voor je belevenis dan gaat het opgehaalde bedrag naar het goede doel. Als je geen goed doel gekozen hebt dan krijg je een voucher ter waarde van de opbrengst van je inzameling, mits je 20 euro of meer hebt opgehaald
  • Je kan het goede doel niet meer wijzigen nadat de inzameling gestart is
  • De voucher die je krijgt is niet inwisselbaar voor geld. Je kan deze later wel omruilen voor een andere belevenis en eventueel bijbetalen voor extra opties
  • Vliegles.nl zorgt voor de uitbetaling aan het goede doel, je krijgt het opgehaalde bedrag dus nooit zelf in handen

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?