Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Start een inzameling

Verleg je grenzen! Durf je eigenlijk niet te springen of te vliegen? Doe het dan voor het goede doel: start hier je eigen inzamelingsactie. Je kan ook een inzameling starten als je een vliegles als verjaardagscadeau van al je vrienden wil.

Parachutespringen voor het goede doel

Parachutespringen voor het goede doel

Ga parachutespringen of vliegen voor het goede doel. Haal zoveel mogelijk geld op en wij maken de opbrengst over naar een goed doel naar keuze. De kosten van jouw vliegles of parachutesprong worden met de opbrengst verrekend.

Sponsor mijn vliegles of skydive

Sponsor mijn vliegles of skydive

Zit je even krap bij kas, maar wil je toch graag een keer vliegen? Vind je een vliegles te duur om voor je verjaardag te vragen? Organiseer dan een inzameling. Gewoon helemaal voor jezelf. Want wie wil er nou niet gratis komen vliegen?

Deel de rekening met je vrienden

Deel de rekening met je vrienden

Ga je een vliegles samen met je vrienden doen, met z'n allen parachutespringen of met z'n drieën in een helikopter? Wij maken het je makkelijk om het geld in te zamelen. Laat iedereen zijn deel betalen en als alles binnen is wordt de belevenis besteld.

Er zijn nog geen inzamelingen

Opgehaald voor het goede doel

Dit is er al opgehaald voor de goede doelen. In werkelijkheid zelfs nog meer, want lopende inzamelingen zijn hierin nog niet meegerekend.

Stichting Hoogvliegers
1 inzameling

€ 0

Make-a-Wish
1 inzameling

€ 0

Free a Girl Nederland
1 inzameling

€ 0

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?