Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Geen ervaring nodig18.611 gekochtKlanten geven ons een 9,7Gratis omruilen

Sittard

Sittard-Geleen, Limburg

Alle belevenissen in Sittard en omgeving (Zoek ergens anders)

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Sittard. Sittard zelf ligt in Limburg, Nederland en heeft ongeveer 48.400 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Aachen, Mönchengladbach, Krefeld, Eindhoven, Liège, Maastricht, Düren, Heerlen, Venlo, Viersen, Hasselt, Grevenbroich, Genk, Seraing, Stolberg, Eschweiler, Verviers, Willich, Kerkrade, Weert, Sittard, Herzogenrath, Alsdorf, Roermond en Erkelenz. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Sittard, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

De grootste plaatsen uit dit rijtje die in Duitsland liggen zijn Aken, Mönchengladbach, Krefeld, Düren, Viersen, Grevenbroich, Stolberg, Eschweiler, Willich, Herzogenrath, Alsdorf en Erkelenz. De plaatsen Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Venlo, Kerkrade, Weert, Sittard en Roermond liggen in Nederland. De plaatsen Luik, Hasselt, Genk, Seraing en Verviers liggen in België.

We hebben in totaal 8 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenissen op deze pagina van de zoekresultaten zijn Basis vliegles Aken en Cessna 150 vliegles, voor een bedrag van € 99. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Cessna vliegles Aken.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?