Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Hengelo. Hengelo zelf ligt in Overijssel, Nederland en heeft ongeveer 80.800 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Rheine, Bocholt, Almelo, Hardenberg, Nordhorn, Lingen, Doetinchem, Dülmen, Gronau, Borken, Ahaus, Coesfeld, Zutphen, Emsdetten, Steinfurt, Meppen, Oldenzaal, Meppel, Winterswijk, Emmerich en Dalfsen. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Hengelo, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

De grootste plaatsen uit dit rijtje die in Nederland liggen zijn Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Doetinchem, Zutphen, Oldenzaal, Meppel, Winterswijk en Dalfsen. De plaatsen Rheine, Bocholt, Nordhorn, Lingen, Dülmen, Gronau, Borken en Ahaus liggen in Duitsland.

We hebben in totaal 9 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenis op deze pagina van de zoekresultaten is Zweefvliegen Salland voor een bedrag van € 65. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Dagcursus zweefvliegen Salland.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?