Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Geen ervaring nodig18.608 gekochtKlanten geven ons een 9,7Gratis omruilen

Heerlen

Limburg

Alle belevenissen in Heerlen en omgeving (Zoek ergens anders)

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Heerlen. Heerlen zelf ligt in Limburg, Nederland en heeft ongeveer 93.100 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Aachen, Mönchengladbach, Liège, Neuss, Maastricht, Düren, Heerlen, Viersen, Hasselt, Grevenbroich, Genk, Bergheim, Seraing, Stolberg, Eschweiler, Meerbusch, Verviers, Willich, Neubrück, Kerkrade, Weert, Sittard, Herzogenrath, Alsdorf en Roermond. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Heerlen, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

De grootste plaatsen uit dit rijtje die in Duitsland liggen zijn Aken, Mönchengladbach, Neuss, Düren, Viersen, Grevenbroich, Bergheim, Stolberg, Eschweiler, Meerbusch, Willich, Neubrück, Herzogenrath en Alsdorf. De plaatsen Luik, Hasselt, Genk, Seraing en Verviers liggen in België. De plaatsen Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Weert, Sittard en Roermond liggen in Nederland.

We hebben in totaal 8 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenissen op deze pagina van de zoekresultaten zijn Basis vliegles Aken en Cessna 150 vliegles, voor een bedrag van € 99. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Cessna vliegles Aken.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?