Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Geslaagd? Dit zijn de 8 gaafste eindexamen cadeaus!

Geslaagd? Dit zijn de 8 gaafste eindexamen cadeaus!

Laura van Houtum

Eindexamen cadeaus

Wanneer je zoon, dochter of kleinkind slaagt voor het eindexamen wil je natuurlijk een bijzonder cadeau geven. Niet met een cadeau wat snel onderin de la belandt maar een blijvende herinnering. Wat dacht je van belevenis? We hebben de leukste voor je uitgezocht. Dit vergeten ze nooit meer!
1. Parachutespringen

Parachutespringen staat hoog op veel bucketlists. De kick van het springen uit een vliegtuig vanaf 3 kilometer of zelfs 4 kilometer hoogte is onbeschrijfelijk. Dit moet je echt een keer gedaan hebben! Er wordt altijd gesprongen samen met een ervaren instructeur; een tandemsprong. Na de vrije val dwarrelt het duo nog zo'n kilometer naar beneden aan de parachute. En je kroost staat weer veilig beneden. Een ongelofelijke adrenalinekick. Welverdiend, toch?

Parachutespringen Breda
Parachutespringen Breda

Maak een tandemsprong vanaf vliegveld Seppe, bij Breda. 3 kilometer hoogte, met vrije val!

Cadeautip

Bestel ons theorieboekje en je hebt meteen iets tastbaars om cadeau te geven bij je cadeaubon.
Voor 16.00 uur besteld, morgen verstuurd!

Meer weten?
2. Trike vliegen

Het motorrijden van de luchtvaart: Trike vliegen! Trike vliegen is een vorm deltavliegen, maar dan met motor. De deltavliegers zie je vaak in de bergen, dan wordt er gevlogen zonder motor. Bij deze variant vlieg je samen met de piloot in de trike, met een propeller achterop. Het vliegen in een trike is heel anders dan in een vliegtuig. De trike wordt bestuurd met de handlebar; de driehoekige buis of trapeze. Hiermee wordt de grote deltavleugel bestuurd door middel van gewichtsverplaatsing.

Trike vliegen
Trike vliegen

Ervaar de vrijheid onder de deltavleugel. Je vliegt in een open trike met motor achterop.

3. Vliegles in een simulator

Droomt de geslaagde van jong af aan al van een baan als piloot van een groot passagiersvliegtuig? Laat je kroost in een professionele Boeing 737 vliegsimulator vliegen. Alle knopjes en systemen werken net zo als in het echte vliegtuig. Dat maakt het vliegen op deze simulator een fantastische ervaring!

Boeing 737 simulator Schiphol
Boeing 737 simulator Schiphol

Vlieg in een professionele Boeing 737 statische vliegsimulator met ervaren instructeur.

4. Basis vliegles

De basis vliegles kan natuurlijk niet ontbreken op de lijst. Het is één van de meest gekozen arrangementen op Vliegles.nl. Dit tweepersoons sportvliegtuig biedt plaats aan een leerling en een instructeur. Een echte vliegles, zonder passagiers die op je vingers kijken. Je vliegt in een super licht en wendbaar vliegtuig. Het maakt een vliegles voor iedereen leuk en betaalbaar. Een volwaardige vliegles onder leiding van een instructeur.

Basis vliegles Lelystad
Basis vliegles Lelystad

Vliegles zonder passagiers. Vlieg met een instructeur in een tweepersoons toestel.

5. Drone vliegles

Is je kind helemaal weg van drones? Misschien wel hard aan het sparen voor een eigen drone? Dan is een drone vliegles een leuk cadeau! Ze leren de fijne kneepjes van het dronevliegen tijdens deze privéles. Er wordt gevlogen met professionele DJI drones onder begeleiding van gediplomeerde drone instructeurs. Ze leren je over het weer, de regels, veiligheid en bediening van de camera. Een onmisbare investering naast de aanschaf van een drone. En superleuk om te doen!

Drone vliegles Almere
Drone vliegles Almere

Vliegles voor Europees Drone Certificaat A1/A2/A3. Leer drone vliegen in 1 les van een gecertificeerde instructeur, inclusief apparatuur.

6. Paragliding tandemvlucht

Vlieg samen met een ervaren instructeur aan een paraglider. Ervaar de stilte en vrijheid. Paragliding is misschien wel de meest pure vorm van vliegen. Zonder motor zweef je in stilte door de lucht. Een surrealistische ervaring. Er wordt gestart met behulp van een lier. Langzaam wordt de lier ingehaald en klim je samen met de instructeur tot ongeveer 400 meter hoogte.

Paragliding Almelo
Paragliding Almelo

Vlieg samen met een ervaren instructeur aan een paraglider. Ervaar de stilte en vrijheid.

7. Blackshape vliegles

Klaar voor de ultieme kick na alle examenstress? Boek een vliegles in een Blackshape. Dit is ons allersnelste vliegtuig. Je zit achter elkaar, net als in een straaljager. En je vliegt zelf! Hoe tof is dat. Spannend? Zeker, maar je bent in veilige handen bij deze gespecialiseerde instructeurs. Deze vliegles is alleen voor tieners met lef!

Blackshape vliegles
Blackshape vliegles

De allersnelste van onze vliegtuigen. Je zit achter elkaar, net als in een straaljager.

8. Kan je niet kiezen?

Als je niet kan kiezen dan hebben we ook cadeaubonnen met een bedrag. Dan kan de gelukkige ontvanger zelfs iets uitzoeken op de website. We hebben de waardebonnen in allerlei verschillende bedragen van 20 tot 500 euro.

Ben je ook zo enthousiast?

Deel deze lijst met je vrienden! Superleuk

Deel deze lijst met je vrienden:

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?