Eindexamen gehaald? Dat moet gevierd worden! Check de 10 gaafste cadeaus

Door Joeri Diekerhof
18 juni

Eindexamen cadeaus

Wanneer je zoon, dochter of kleinkind slaagt voor het eindexamen wil je natuurlijk een bijzonder cadeau geven. Het succes na al die uren blokken mag beloond worden. Niet met een cadeau wat snel onderin de la beland maar een blijvend iets. Wat dacht je van belevenis? We hebben de leukste voor je uitgezocht. Dit vergeten ze nooit meer!

10. Volledige opleiding

We trappen de lijst af met het echte werk! Voor de geslaagde die er van droomt om piloot te worden. Een volledig lespakket om je vliegbrevet te halen. Via Vliegles.nl bestel je het pakket tegen gereduceerd tarief. Kies het pakket voor het Light Aircraft Pilot License (LAPL) of Private Pilot License (PPL) brevet. De opleiding is te volgen vanaf 16 jaar. Inclusief minimaal 30 vlieguren, waarvan minimaal 15 uur met instructeur en 6 uur solo.

Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL

9. Cessna vliegles

De klassieker: een vliegles met passagiers. Vlieg met een instructeur en twee passagiers in een Cessna. Zo kan bijvoorbeeld de geslaagde de vliegles volgen en twee familieleden meevliegen. Zo geniet je met het gezin van deze bijzondere ervaring. Misschien kan je wel over je eigen huis vliegen. Al jaren de populairste vliegles uit ons assortiment!

Cessna vliegles

8. Parachute springen

Parachute springen staat hoog op veel bucketlists. De kick van het springen uit een vliegtuig vanaf 3 kilometer hoogte is onbeschrijfelijk. Dit moet je echt een keer gedaan hebben! Er wordt altijd gesprongen samen met een ervaren instructeur; een tandemsprong. Na de vrije val van 2 km dwarrelt het duo nog zo'n kilometer naar beneden aan de parachute. En je kroost staat weer veilig beneden. Een ongelofelijke adrenalinekick. Welverdiend, toch?

Parachute springen

7. Basis vliegles

De basis vliegles kan natuurlijk niet ontbreken op de lijst. Het is één van de meest gekozen arrangementen op Vliegles.nl. Dit tweepersoons sportvliegtuig biedt plaats aan een leerling en een instructeur. Een echte vliegles, zonder passagiers die op je vingers kijken. Je vliegt in een super licht en wendbaar vliegtuig. Het maakt een vliegles voor iedereen leuk en betaalbaar. Een volwaardige vliegles onder leiding van een instructeur.

Basis vliegles

6. Blackshape vliegles

Bij een vliegles denk je al snel aan een toestel als een Cessna. Maar er is nog veel meer leuks om mee te vliegen. Zoals onze Blackshape Prime! Een van de allernieuwste modellen, hypermodern en supersnel. Ervaar het allemaal tijdens de eerste vliegles. Onder toeziend oog van een ervaren instructeur vliegt de leerling bijna alles zelf. De Blackshape is het sportvliegtuig voor de nieuwe generatie. Hoe toepasselijk is dat voor de geslaagde?

Blackshape vliegles

5. Boeing 737 full motion

Droomt jouw zoon of dochter van een baan in de grote luchtvaart? Willen ze voor een dagje piloot zijn van een Boeing 737? Deze full motion simulator is niet van het echt te onderscheiden. De cockpit kantelt mee met de vliegbewegingen. Daardoor heb je het gevoel dat je echt vliegt. Alle knopjes, lampjes, schakelaars en schermen van de Boeing 737 zijn een 1 op 1 kopie. Net echt! Vlieg een nadering en landing op jouw favoriete veld, waar ook ter wereld. Tijdelijk extra voordelig!

Boeing 737 full motion

4. Helikopter vliegles

De helikopter is een hobby voor de "happy few". Overal arriveren in stijl en je eigen helikopter landplaats op het dak. Wie wil dat nou niet? Krijg een voorproefje met deze vliegles. Als cadeau zal het niet snel overtroffen worden. Bij deze helikopter kunnen er ook nog eens twee passagiers meevliegen, zo kan je samen genieten van dit avontuur.

Helikopter met passagiers

3. Drone vliegles

Is je kind helemaal weg van drones? Misschien wel hard aan het sparen voor een eigen drone? Dan is een drone vliegles een leuk cadeau! Ze leren de fijne kneepjes van het dronevliegen tijdens deze privéles. Er wordt gevlogen met professionele DJI drones onder begeleiding van gediplomeerde drone instructeurs. Ze leren je over het weer, de regels, veiligheid en bediening van de camera. Een onmisbare investering naast de aanschaf van een drone. En superleuk om te doen!

Drone vliegles

2. Stuntvliegtuig proefles

Klaar voor de ultieme kick na alle examenstress? Boek een proefles in een stuntvliegtuig. De instructeur laat je zien wat er allemaal mogelijk is met dit aerobatics toestel: zoals spiraalduiken, loopings, spins, hoge bochten en nog veel meer. En je vliegt zelf! Hoe tof is dat. Spannend? Zeker, maar je bent in veilige handen bij deze gespecialiseerde instructeurs.

Proefles stuntvliegen

1. Dagcursus zweefvliegen

Dan komen we tot slot bij onze nummer 1: tijdens de dagcursus zweefvliegen maak je drie lesvluchten met instructeur. Een hele leuke kennismaking met de meest voordelige variant van de vliegsport. Naast de leesvluchten komen de andere verschillende aspecten van het zweven aan bod. Wist je dat zweefvliegen een echte teamsport is? Zo zijn er naast de instructeur onder andere een tiploper, kabelrijder en lierist nodig om veilig te kunnen zweven. Je maakt het allemaal mee deze eerste dag.

Dagcursus zweefvliegen

Ben je ook zo enthousiast?

Deel deze lijst met je vrienden! Superleuk

Cadeautip

Geef een gedrukte cadeaubon met ons theorieboekje.
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Meer weten?

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?