Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Zweefvliegen Terlet
Zweefvliegen sleepstart
Zweefvliegen Salland
Toevoegen
Prijs € 65 1 start € 89 1 start € 65 1 start
Locatie
  • Terlet
  • Weelde
  • Salland
Categorie Zweefvliegen Zweefvliegen Zweefvliegen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 4 1 - 4 1 - 4
Seizoen April t/m september April t/m oktober April t/m september
Min. leeftijd 8 jaar 8 jaar 8 jaar
Min. lengte - - -
Max. lengte 2,00 m 2,00 m 2,00 m
Max. gewicht 100 kg 100 kg 100 kg
Deelname Meevliegen Meevliegen Meevliegen
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Zweefvliegen Terlet, Zweefvliegen sleepstart en Zweefvliegen Salland. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Zweefvliegen Terlet en Zweefvliegen Salland, voor een bedrag van € 65.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Zweefvliegen Terlet, Zweefvliegen sleepstart en Zweefvliegen Salland. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Zweefvliegen Terlet, Zweefvliegen sleepstart en Zweefvliegen Salland, namelijk 8 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Zweefvliegen Terlet, Zweefvliegen sleepstart en Zweefvliegen Salland, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 100 kg en geldt voor Zweefvliegen Terlet, Zweefvliegen sleepstart en Zweefvliegen Salland.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Zweefvliegen Terlet, Zweefvliegen sleepstart en Zweefvliegen Salland, er geldt een maximale lengte van 2,00 m. De hoogste maximale lengte 2,00 m vind je bij Zweefvliegen Terlet, Zweefvliegen sleepstart en Zweefvliegen Salland.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Zweefvliegen Terlet en Zweefvliegen Salland loopt het seizoen van april tot september. Voor Zweefvliegen sleepstart loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?