Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Zweefvliegen Salland
Zweefvliegen Terlet
Aerobatics Extra 330 Lelystad
Parachutespringen Texel
Toevoegen
Prijs € 65 1 start € 65 1 start € 415 1 persoon € 199 1 persoon
Locatie
  • Salland
  • Terlet
  • Lelystad
  • Texel
Afstand 40 km 51 km 16 km 92 km
Categorie Zweefvliegen Zweefvliegen Aerobatics Parachutespringen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 8 1 - 8 1 1 - 7
Seizoen April t/m september April t/m september Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar 8 jaar 14 jaar 8 jaar
Min. lengte - - - 1,20 m
Max. lengte 2,00 m 2,00 m 1,95 m -
Max. gewicht 100 kg 100 kg 110 kg 100 kg
Deelname Meevliegen Meevliegen Meevliegen Tandemsprong
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Zweefvliegen Salland, Zweefvliegen Terlet, Aerobatics Extra 330 Lelystad en Parachutespringen Texel. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Zweefvliegen Salland en Zweefvliegen Terlet, voor een bedrag van € 65.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Aerobatics Extra 330 Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Aerobatics Extra 330 Lelystad, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Zweefvliegen Salland, Zweefvliegen Terlet en Parachutespringen Texel, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 110 kg en geldt voor Aerobatics Extra 330 Lelystad.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Aerobatics Extra 330 Lelystad, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Parachutespringen Texel.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Zweefvliegen Salland en Zweefvliegen Terlet loopt het seizoen van april tot september. Voor Aerobatics Extra 330 Lelystad en Parachutespringen Texel is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?