Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Basis vliegles Zeeland
Trike vliegen
Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne
Tecnam rondvlucht Ursel
Toevoegen
Prijs € 149 30 minuten € 75 20 minuten € 269 1 les € 119 30 minuten
Locatie
  • Zeeland
  • Sas van Gent
  • Court-Saint-Étienne
  • Ursel
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Ballonvaren Rondvluchten
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Français English Nederlands English
Personen 1 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar April t/m oktober Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 10 jaar - 8 jaar
Min. lengte 1,50 m - 1,30 m -
Max. lengte 1,95 m 2,00 m - 2,00 m
Max. gewicht 100 kg 100 kg 100 kg 120 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Meevliegen
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd n.v.t. Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Basis vliegles Zeeland, Trike vliegen, Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne en Tecnam rondvlucht Ursel . Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Trike vliegen voor een bedrag van € 75.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Basis vliegles Zeeland. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Basis vliegles Zeeland, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basis vliegles Zeeland, Trike vliegen en Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 120 kg en geldt voor Tecnam rondvlucht Ursel .

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Zeeland, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Basis vliegles Zeeland, Trike vliegen en Tecnam rondvlucht Ursel is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?