Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Basis vliegles Zeeland
Trike vliegen
Tecnam rondvlucht Ursel
Helikopter rondvlucht
Toevoegen
Prijs € 149 30 minuten € 75 20 minuten € 69 30 minuten € 615 20 minuten
Locatie
  • Zeeland
  • Sas van Gent
  • Ursel
  • Knokke-Heist
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Rondvluchten Helikopters
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 1 1 - 4
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 10 jaar 8 jaar 15 jaar
Min. lengte 1,50 m - - -
Max. lengte 1,95 m 2,00 m 2,00 m 2,10 m
Max. gewicht 100 kg 100 kg 120 kg 320 kg
Deelname Vliegles Vliegles Meevliegen Meevliegen
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Basis vliegles Zeeland, Trike vliegen, Tecnam rondvlucht Ursel en Helikopter rondvlucht . Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Tecnam rondvlucht Ursel voor een bedrag van € 69.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Helikopter rondvlucht . De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Helikopter rondvlucht , namelijk 15 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basis vliegles Zeeland en Trike vliegen, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 320 kg en geldt voor Helikopter rondvlucht .

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Zeeland, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. De hoogste maximale lengte 2,10 m vind je bij Helikopter rondvlucht .

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Basis vliegles Zeeland, Trike vliegen, Tecnam rondvlucht Ursel en Helikopter rondvlucht is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?