Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne
Proefles ballonvaren Luik
Proefles ballonvaren Namen
Ballonvaart Namen
Toevoegen
Prijs € 269 1 les € 269 1 les € 269 1 les € 189 1 persoon
Locatie
  • Court-Saint-Étienne
  • Luik
  • Namen
  • Namen
Categorie Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren
Gesproken talen Français English Français English Français English Français English
Personen 1 - 12
Seizoen April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober
Min. leeftijd - - - -
Min. lengte 1,30 m 1,30 m 1,30 m 1,30 m
Max. lengte - - - -
Max. gewicht 100 kg 100 kg 100 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Meevliegen
Tijdsduur n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Ballonvaart Namen. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Ballonvaart Namen voor een bedrag van € 189.

Bij geen van deze belevenissen is sprake van een minimum leeftijd.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Ballonvaart Namen, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 100 kg en geldt voor Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Ballonvaart Namen.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Ballonvaart Namen.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Ballonvaart Namen loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?