Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Proefles ballonvaren Bastenaken
Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne
Proefles ballonvaren Luik
Proefles ballonvaren Namen
Proefles ballonvaren Amersfoort
Prijs € 269 1 les € 269 1 les € 269 1 les € 269 1 les € 979
Locatie
  • Bastenaken
  • Court-Saint-Étienne
  • Luik
  • Namen
  • Amersfoort
Afstand 278 km 222 km 207 km 234 km 46 km
Categorie Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren
Gesproken talen Français English Français English Français English Français English Nederlands English
Personen 1 - 3
Seizoen April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober
Min. leeftijd - - - - 12 jaar
Min. lengte 1,30 m 1,30 m 1,30 m 1,30 m 1,30 m
Max. lengte - - - - -
Max. gewicht 100 kg 100 kg 100 kg 100 kg -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Proefles ballonvaren Bastenaken, Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Proefles ballonvaren Amersfoort. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Proefles ballonvaren Bastenaken, Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik en Proefles ballonvaren Namen, voor een bedrag van € 269.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Proefles ballonvaren Amersfoort. De minimum leeftijd daarvoor is 12 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Proefles ballonvaren Amersfoort, namelijk 12 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Proefles ballonvaren Bastenaken, Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik en Proefles ballonvaren Namen, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Proefles ballonvaren Amersfoort.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Proefles ballonvaren Bastenaken, Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Proefles ballonvaren Amersfoort.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Proefles ballonvaren Bastenaken, Proefles ballonvaren Court-Saint-Étienne, Proefles ballonvaren Luik, Proefles ballonvaren Namen en Proefles ballonvaren Amersfoort loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?