Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Basis vliegles Den Helder
Parachutespringen Texel
Parachutespringen Ameland
Basis vliegles Middenmeer
Toevoegen
Prijs € 209 45 minuten € 199 1 persoon € 209 1 persoon € 209 45 minuten
Locatie
  • Den Helder
  • Texel
  • Ameland
  • Middenmeer
Categorie Vlieglessen Parachutespringen Parachutespringen Vlieglessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 - 7 1 - 2 1
Seizoen Hele jaar April t/m oktober April t/m oktober Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 8 jaar 8 jaar 14 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,20 m 1,20 m 1,45 m
Max. lengte 2,05 m - - 1,95 m
Max. gewicht 130 kg 100 kg 95 kg 115 kg
Deelname Vliegles Tandemsprong Tandemsprong Vliegles
Tijdsduur Bloktijd n.v.t. n.v.t. Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Basis vliegles Den Helder, Parachutespringen Texel, Parachutespringen Ameland en Basis vliegles Middenmeer. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Parachutespringen Texel voor een bedrag van € 199.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Basis vliegles Den Helder en Basis vliegles Middenmeer. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Basis vliegles Den Helder en Basis vliegles Middenmeer, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Parachutespringen Ameland, namelijk 95 kg. Het hoogste maximale gewicht is 130 kg en geldt voor Basis vliegles Den Helder.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Middenmeer, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Parachutespringen Texel en Parachutespringen Ameland.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Basis vliegles Den Helder en Basis vliegles Middenmeer is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Parachutespringen Texel en Parachutespringen Ameland loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?