Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Vliegangst cursus Lelystad
Drone vliegles Almere
Airbus A320 training en grading
Drone vliegles Leiden
Toevoegen
Prijs € 299 1 persoon € 119 45 minuten € 299 2 uur met ervaren instructeur € 259 120 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Almere
  • Lelystad
  • Leiden
Afstand 16 km 39 km 16 km 93 km
Categorie Vliegsimulatoren Drone lessen Aerobatics Drone lessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 - 4 1 - 3 1 - 4
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar 8 jaar 18 jaar 8 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte - - - -
Max. gewicht - - - -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Vliegangst cursus Lelystad, Drone vliegles Almere, Airbus A320 training en grading en Drone vliegles Leiden. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Drone vliegles Almere voor een bedrag van € 119.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Airbus A320 training en grading . De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Airbus A320 training en grading , namelijk 18 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Er is geen maximaal gewicht voor Vliegangst cursus Lelystad, Drone vliegles Almere, Airbus A320 training en grading en Drone vliegles Leiden.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Vliegangst cursus Lelystad, Drone vliegles Almere, Airbus A320 training en grading en Drone vliegles Leiden.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Vliegangst cursus Lelystad, Drone vliegles Almere, Airbus A320 training en grading en Drone vliegles Leiden is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?