Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Paragliding cursus 6 dagen Allevard
Paragliding cursus 6 dagen Val Louron
Basiscursus paragliding
Toevoegen
Prijs € 829 6 daagse cursus € 829 6 daagse cursus € 375 5 starts
Locatie
  • Allevard
  • Val Louron
  • Almelo
Categorie Paragliding Paragliding Paragliding
Gesproken talen Nederlands Français English Nederlands Français English Nederlands English
Personen 1 1 1
Seizoen April t/m augustus April t/m augustus Maart t/m november
Min. leeftijd 15 jaar 15 jaar 14 jaar
Min. lengte - - -
Max. lengte 2,00 m 2,00 m -
Max. gewicht 110 kg 110 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Paragliding cursus 6 dagen Allevard, Paragliding cursus 6 dagen Val Louron en Basiscursus paragliding. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Basiscursus paragliding voor een bedrag van € 375.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Paragliding cursus 6 dagen Allevard en Paragliding cursus 6 dagen Val Louron. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Paragliding cursus 6 dagen Allevard en Paragliding cursus 6 dagen Val Louron, namelijk 15 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basiscursus paragliding, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 110 kg en geldt voor Paragliding cursus 6 dagen Allevard en Paragliding cursus 6 dagen Val Louron.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Paragliding cursus 6 dagen Allevard en Paragliding cursus 6 dagen Val Louron, er geldt een maximale lengte van 2,00 m. Er is geen maximale lengte voor Basiscursus paragliding.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Paragliding cursus 6 dagen Allevard en Paragliding cursus 6 dagen Val Louron loopt het seizoen van april tot augustus. Voor Basiscursus paragliding loopt het seizoen van maart tot november.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?