Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Paragliding Noordeloos
Paragliding Almelo
Toevoegen
Prijs € 69 1 start € 85 1 start
Locatie
  • Noordeloos
  • Almelo
Categorie Paragliding Paragliding
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 3 1 - 3
Seizoen Maart t/m oktober Maart t/m oktober
Min. leeftijd 8 jaar 8 jaar
Min. lengte - -
Max. lengte - -
Max. gewicht 100 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Paragliding Noordeloos en Paragliding Almelo. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Paragliding Noordeloos voor een bedrag van € 69.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Paragliding Noordeloos en Paragliding Almelo. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Paragliding Noordeloos en Paragliding Almelo, namelijk 8 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Paragliding Noordeloos en Paragliding Almelo, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 100 kg en geldt voor Paragliding Noordeloos en Paragliding Almelo.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Paragliding Noordeloos en Paragliding Almelo.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Paragliding Noordeloos en Paragliding Almelo loopt het seizoen van maart tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?