Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Paragliding Almelo
Paragliding Brevet 1
Introductiedag Paragliding
Basiscursus paragliding
Toevoegen
Prijs € 85 1 start € 799 15 starts € 169 1 start € 375 5 starts
Locatie
  • Almelo
  • Almelo
  • Almelo
  • Almelo
Categorie Paragliding Paragliding Paragliding Paragliding
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 3 1 1 1
Seizoen Maart t/m oktober Maart t/m november Maart t/m november Maart t/m november
Min. leeftijd 8 jaar 14 jaar 14 jaar 14 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte - - - -
Max. gewicht 100 kg 100 kg 100 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Paragliding Almelo, Paragliding Brevet 1, Introductiedag Paragliding en Basiscursus paragliding. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Paragliding Almelo voor een bedrag van € 85.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Paragliding Brevet 1, Introductiedag Paragliding en Basiscursus paragliding. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Paragliding Brevet 1, Introductiedag Paragliding en Basiscursus paragliding, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Paragliding Almelo, Paragliding Brevet 1, Introductiedag Paragliding en Basiscursus paragliding, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 100 kg en geldt voor Paragliding Almelo, Paragliding Brevet 1, Introductiedag Paragliding en Basiscursus paragliding.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Paragliding Almelo, Paragliding Brevet 1, Introductiedag Paragliding en Basiscursus paragliding.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Paragliding Almelo loopt het seizoen van maart tot oktober. Voor Paragliding Brevet 1, Introductiedag Paragliding en Basiscursus paragliding loopt het seizoen van maart tot november.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?