Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Parachutespringen Spa
Elektrisch vliegen Aken
Proefles ballonvaren Luik
Proefles ballonvaren Bastenaken
Toevoegen
Prijs € 240 1 persoon € 319 30 minuten € 269 1 les € 269 1 les
Locatie
  • Spa
  • Aken
  • Luik
  • Bastenaken
Categorie Parachutespringen Vlieglessen Ballonvaren Ballonvaren
Gesproken talen Nederlands Français English Deutsch English Deutsch Français English Français English
Personen 1 - 4 1
Seizoen Maart t/m november Hele jaar April t/m oktober April t/m oktober
Min. leeftijd - 14 jaar - -
Min. lengte 1,20 m 1,45 m 1,30 m 1,30 m
Max. lengte - 1,85 m - -
Max. gewicht 95 kg 110 kg 100 kg 100 kg
Deelname Tandemsprong Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur n.v.t. Vliegtijd n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Parachutespringen Spa, Elektrisch vliegen Aken, Proefles ballonvaren Luik en Proefles ballonvaren Bastenaken. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Parachutespringen Spa voor een bedrag van € 240.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Elektrisch vliegen Aken. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Elektrisch vliegen Aken, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Parachutespringen Spa, namelijk 95 kg. Het hoogste maximale gewicht is 110 kg en geldt voor Elektrisch vliegen Aken.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Elektrisch vliegen Aken, er geldt een maximale lengte van 1,85 m. Er is geen maximale lengte voor Parachutespringen Spa, Proefles ballonvaren Luik en Proefles ballonvaren Bastenaken.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Parachutespringen Spa loopt het seizoen van maart tot november. Voor Elektrisch vliegen Aken is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Proefles ballonvaren Luik en Proefles ballonvaren Bastenaken loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?