Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Parachutespringen Breda
Basis vliegles Zeeland
Parachutespringen Zeeland
Airbus A320 full motion simulator
Toevoegen
Prijs € 240 1 persoon € 149 30 minuten € 209 1 persoon € 159 45 minuten
Locatie
  • Breda
  • Zeeland
  • Zeeland
  • Oostende
Categorie Parachutespringen Vlieglessen Parachutespringen Vliegsimulatoren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands Français English
Personen 1 - 4 1 1 - 2 1 - 5
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar 14 jaar 8 jaar 12 jaar
Min. lengte - 1,50 m 1,20 m -
Max. lengte - 1,95 m - -
Max. gewicht 100 kg 100 kg 105 kg -
Deelname Tandemsprong Vliegles Tandemsprong Vliegles
Tijdsduur n.v.t. Bloktijd n.v.t. Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Parachutespringen Breda, Basis vliegles Zeeland, Parachutespringen Zeeland en Airbus A320 full motion simulator. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Basis vliegles Zeeland voor een bedrag van € 149.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Basis vliegles Zeeland. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Basis vliegles Zeeland, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Parachutespringen Breda en Basis vliegles Zeeland, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Airbus A320 full motion simulator.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Zeeland, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Parachutespringen Breda, Parachutespringen Zeeland en Airbus A320 full motion simulator.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Parachutespringen Breda, Basis vliegles Zeeland, Parachutespringen Zeeland en Airbus A320 full motion simulator is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?