Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Parachutespringen Breda
Parachutespringen Zeeland
Parachutespringen Texel
Parachutespringen Ameland
Parachutespringen Spa
Prijs € 240 1 persoon € 209 1 persoon € 199 1 persoon € 209 1 persoon € 240 1 persoon
Locatie
  • Breda
  • Zeeland
  • Texel
  • Ameland
  • Spa
Categorie Parachutespringen Parachutespringen Parachutespringen Parachutespringen Parachutespringen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands Français English Deutsch
Personen 1 - 4 1 - 2 1 - 7 1 - 2 1 - 4
Seizoen Hele jaar Hele jaar April t/m oktober April t/m oktober Maart t/m november
Min. leeftijd 12 jaar 8 jaar 8 jaar 8 jaar -
Min. lengte - 1,20 m 1,20 m 1,20 m 1,20 m
Max. lengte - - - - -
Max. gewicht 100 kg 105 kg 100 kg 95 kg 95 kg
Deelname Tandemsprong Tandemsprong Tandemsprong Tandemsprong Tandemsprong
Tijdsduur n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Parachutespringen Breda, Parachutespringen Zeeland, Parachutespringen Texel, Parachutespringen Ameland en Parachutespringen Spa. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Parachutespringen Texel voor een bedrag van € 199.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Parachutespringen Breda. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Parachutespringen Breda, namelijk 12 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Parachutespringen Ameland en Parachutespringen Spa, namelijk 95 kg. Het hoogste maximale gewicht is 105 kg en geldt voor Parachutespringen Zeeland.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Parachutespringen Breda, Parachutespringen Zeeland, Parachutespringen Texel, Parachutespringen Ameland en Parachutespringen Spa.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Parachutespringen Breda en Parachutespringen Zeeland is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Parachutespringen Texel en Parachutespringen Ameland loopt het seizoen van april tot oktober. Voor Parachutespringen Spa loopt het seizoen van maart tot november.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?